26 C
Willemstad
• woensdag 1 december 2021 23:34

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | 87 personen positief getest

Persbureau Curacao

Het totaal aantal actieve cases is nu 627.
WILLEMSTAD – Er zijn gisteren 87 personen positief getest. Hiervan komt tenminste 1 besmetting uit het buitenland. In totaal werden er 2025 testen afgenomen.

Een testratio van 4,3 procent. Het aantal ziekenhuisopnames staat op 39, 19 personen daarvan liggen op de intensive care. Er zijn 81 personen genezen. Het totaal aantal actieve cases is nu 627.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

58 reacties

 1. @ Commentpolis. Geen probleem dan zal ik deze creatieve wijze van schrijven achterwege laten. Ik vind het niet grievend als men mij Tokkie Martina noemt trouwens, kan er wel om lachen. Even voor de goede orde. Dit forum is voor velen van ons een uitlaatklep om ons hart even te luchten met in gedachte “Todo en broma, nada en serio” oftewel “veel geschreeuw maar geen plukje wol te bekennen”. In het echte leven drinken Joep Meloen, Lionfish, Lastiwz en ik gewoon een biertje met elkaar aan de snack. Tevens heb ik in het echte leven al een paar leuke gesprekken met meneer Gerstenblut gehad en is Jerry Semper mijn huisarts. Maar op dit forum ben ik Tico Martina die tegen alle heilige huisjes schopt. Dus van mijn kant zeker niet grievend bedoeld als mijn creatief bekrompen brein wat met namen speelt.

 2. @Tico Martnia (@allen): Doctor da Costa Gerstenblut, Jerry Simpelvangeest, Babybilletjeszalf, Joep Patia, Visstick, Pick Pisass, Tokkie Martina, of welke andere (minder spitsvondige) verdraaing van namen wordt niet meer getollereerd.

  Het komt de leesbaarheid niet ten goede en is onnodig grievend. Als u zo uw gram moet halen zijt gij niet waardig dat gij tot mij komt.
  GOD Commentpolis

  Ad quos spectat: (twic) volgende reacties met verdraaingen van namen worden niet meer geaccepteerd en integraal verwijderd.

 3. @ Tico Martina,

  Begin me toch echt af te vragen waarom je iedere keer opzettelijk alle woorden verdraaid.

  Nee, Denemarken heeft niet gezegd dat Covid een griep is. Denemarken heeft gezegd dat de MAATREGELEN op dit moment gelijk worden gesteld aan die van de griep. Dat is een heel ander verhaal, maar dat kun of wil je niet begrijpen.
  Denemarken heeft ook aangegeven dat men dit doet omdat de vaccinatiegraad zeer hoog is. Men heeft ook aangegeven dat de maatregelen kunnen worden verzwaard wanneer dit noodzakelijk zou zijn.

  En even over het inenten van gezonde mensen……………dat is dus precies wat je doet bij een vaccinatie. Zieke personen kunnen niet worden gevaccineerd en dat zou jij als laborant (vraag me nog steeds af wat voor laborant je uberhaupt kunt zijn met zulks beperkte kennis van zaken) toch moeten weten.

 4. @ Joep, mij zal Nederland aan mijn reet roesten of hun zich ook vrijvechten net als Denemarken. Als Nederland met hun nepparlement en fopkabinet als een angsthaas willen opstellen mij best. Ik woon er niet en het interreseert me ook niet. Punt is en punt blijft dat Denemarken ook spreekt over GRIEP. Dus klassificatie GRIEP net als wat wappies al van het begin zeggen. Griepperdegriepperdegriep. En nog steeds ga je niet in op wat ik al vaker heb aangehaald en waar men nog steeds geen vragen over stelt. Waarom worden er vanaf het begin antiBACTERIELE maatregelen opgelegd tegen een VIRUS? Snapt u nu mijn sceptisch blik als laboratorium onderlegd persoon? Snapt u nu mijn twijfel aan Doctor da Costa Gerstenblut? Om over kwakzalver en medicijnman Jerry Simpelvangeest maar te zwijgen.

  @ William. Ik citeer uw wijze en ware woorden. “Het Westen zou zich ook eens om Afrika, Azië moeten gaan bekommeren. Miljoenen mensen hebben geen enkele prik gehad. ” Zolang het Westen massaal fascistische dwang blijft uitoefenen op gezonde mensen en kinderen om zich te laten prikken, zal er niet genoeg prikken overzijn voor de kwetsbaren in genoemde landen. Het is dus een ware schande dat er momenteel Mengele praktijken bezig zijn in het zogenaamde “beschaafde” smaldeel van de wereld, terwijl de hulpbehoeftigen niks krijgen. Gelukkig zijn er ook barmhartige en niet egocentrische mensen zoals ik, die hun twee prikjes en ook booster shot gaarne afstaan aan iemand die het daadwerkelijk nodig heeft. Ik neem aan dat u ook zo een barmhartig persoon bent, vermits u in de risicogroep valt natuurlijk, dan zij het u vergeven.

 5. Het Westen zou zich ook eens om Afrika, Azië moeten gaan bekommeren.
  Miljoenen mensen hebben geen enkele prik gehad.
  Recent op H channel hoe gigantisch veel mensen overlijden. Veel ziekten komen niet meer voor maar aan Covid sterven er legio, dagelijks.
  De mensen snakken ernaar en hier wapt men maar door, bizar dit.

 6. @ Tico Martina,

  Helaas voor jou toch even wat aanvullend nieuws over Denemarken. Dit is namelijk wat Denemarken er zelf over zegd en jawel, ze halen de maatregelen weg vanwege de hoge vaccinatiegraad, maar zullen niet aarzelen de maatregelen weer in te voeren wanneer het uit de klauwen loopt. Oftewel, wil jij dat het in Nederland net zo gaat als in Denemarken ? Laat je vaccineren, zodat jij geen 20 keer hogere kans hebt om in het ziekenhuis te belanden en daardoor de zorg kunt overbelasten.
  Dat is dus heel wat anders dan wat jij probeert te beweren, namelijk dat corona maar een griepje is en dat Denemarken dat ook vindt. Voorlopig krijgt het, qua maatregelen, dezelfde classificatie als de griep, maar dat maakt het geen griep. Hoop dat je dit nog kunt volgen.

  En v.w.b. het verschil tussen jou en Gerstenbluth. Een verpleegkundige werkt ook in het ziekenhuis, maar dat maakt die verpleegkundige geen arts. Jij kunt wel als laborant werken, maar dat maakt jou geen immunoloog of viroloog.

  En dan hier wat Denemarken er over zegt.

  “Het juridische mandaat waarop alle maatregelen gestoeld zijn, namelijk de classificatie van de griep als een “bedreiging voor de samenleving” verloopt op 10 september. Die classificatie zou dus verlengd moeten worden om de maatregelen legaal te houden, en het kabinet heeft besloten niet tot verlenging over te gaan. “We hebben deze beoordeling nu afgerond en onze conclusie is dat we de classificatie van covid-19 als maatschappijkritisch niet zullen verlengen.” De minister schrijft het succes toe aan de hoge vaccinatiegraad van 79,8% volledig – in Nederland is dat 75,7% voor 18+ en 72% voor 12+.

  Wel houdt hij een slag om de arm: “Als er plotselinge, ernstige ontwikkelingen zijn, nieuwe varianten verschijnen of iets anders dat de epidemiebestrijding in Denemarken bedreigt, zullen we niet aarzelen om opnieuw in te grijpen. “

 7. @Joep meloen schreef;
  ” A.g.v. van de corona pandemie is vrijwel ongelimiteerd geld ter beschikking gesteld om vaccins te ontwikkelen. Normaal gesproken is het sprokkelen naar geld en is er niet al teveel belangstelling om er in te investeren. Concluderend mogen we stellen dat het dus helemaal niet zo vreemd is dat er zo snel een vaccin kon worden ontwikkeld. Ongelimiteerd geld ter beschikking, een overheid die meekijkt over de schouder waardoor het proces kan worden versneld en de aanwezigheid van een vrijwel ongelimiteerde groep van testpersonen, plus de aanwezigheid van een pandemie, zodat de effectiviteit ook daadwerkelijk snel gemeten kan worden.”

  Ik heb gisteravond een interessante docu bekeken op canvas Belgïe 2. Een jaar lang worden wetenschappers van over heel de wereld gevolgd in het onderzoek voor werkzame vaccins. Er zijn ook interviews met testpersonen etc. Best indrukwekkend hoor.

  Vaccine: The inside story
  Canvas
  DOCUMENTAIRE
  CANVAS GISTEREN 20:28 – 22:02
  Wanneer de covid-19-pandemie de wereld in haar greep krijgt, is het meteen duidelijk. Zonder goedwerkende vaccins zullen we nooit meer vrij zijn en zo start al heel snel een ratrace. Een jaar lang worden wetenschappers van over heel de wereld gevolgd in hun onderzoek. Van de universiteit van Oxford die hard werken aan het AstraZeneca-vaccin tot de wetenschappers van Pfizer/BioNTech en Moderna in de Verenigde Staten.

  Dit is een verhaal van vallen en opstaan, van successen, maar ook van tegenslagen. En het is vooral het verhaal van hoe deze vaccinwetenschappers geavanceerde technologie – nooit eerder toegepast op deze schaal – inzetten om in maanden te bereiken wat normaal tien tot vijftien jaar duurt.

  Deze wetenschappers gaan een van de grootste uitdagingen aan in de geschiedenis van de moderne geneeskunde: ‘Er was nooit enige garantie dat we hiermee succes zouden hebben, maar we moesten het proberen om ons allemaal te redden’.

  https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/vaccine–the-inside-story/

 8. @ Joep, Kijk een heel land met Wappies. https://www.ad.nl/binnenland/live-denemarken-ziet-corona-niet-langer-als-bedreigende-ziekte~a940db22/.) Die rijden allemaal met hun auto op een muur af. Gauw, bel ze op dat ze moeten remmen.

  Nu serieus. Als eerder gezegd basseerd Tico zich niet op wat anderen zeggen maar op eigen kennis, kunde en ervaring. Tico heeft een diverse achtergrond in het laboratoriumwezen. Virologie is mij dus niet vreemd. Vandaar dat ik mij vanaf het begin verbaasde over de meeste maatregelen die zijn genomen door zo verklaarde “experts” zoals orakel Doctor da Costa Gerstenblut. Deze maatregelen zijn en waren grotendeels effectief in geval van een BACTERIELE uitbraak. Toch werd het allemaal voor zoete koek geslikt. Dan nu de massale prikactie, die meer en meer fascistische vormen begint aan te nemen getuige wat nu bijvoorbeeld in Australie gebeurd. Hoe meer je een virus bestrijdt hoe meer dat virus zich zal verdedigen door onder andere te muteren om zo sterker te worden. De inzet om een ieder ongeacht gezondheidsstatus in te prikken zal dus contraproductief werken. De vraag is dan ook waarom men niet 100 % inzet op het inspuiten van de kwetsbaren over de ganse wereld. Nu wordt er egoistisch gezonde mensen platgespoten terwijl in vele landen er geen prikjes zijn voor hun kwetsbaren. Dus misschien toch even wat meer onderzoek doen inplaats van het wapperend vingertje te wijzen naar degenen die zeggen “geef mijn prikkie maar aan kwetsbaar Fikkie”

 9. @ Tico Martina,

  Je hebt kennelijk iets gemist geloof ik. Reeds enige maanden geleden heb ik aangegeven dat de kans er in zit dat het een keer gaat gebeuren. Heb ook toen aangegeven dat juist daarom mRNA vaccins zo belangrijk zijn, omdat je vrij gemakkelijk het vaccin aan kunt passen zodat het ook tegen nieuwe varianten beschermd.
  Wanneer je had opgelet had je ook geweten dat varianten zullen blijven ontstaan doordat niet gevaccineerden het virus de mogelijkheid bieden te muteren. Bij gevaccineerden is dat een stuk lastiger en daar is een reden voor, die reden is tijd. Een mutatie kan alleen plaatsvinden wanneer het virus de tijd heeft te muteren. Bij gevaccineerde personen wordt het virus meteen aangevallen en heeft daarom te weinig tijd om te muteren.
  Dus ja, mutaties zijn ook weer het gevolg van niet gevaccineerden. Moet vervelend voor je zijn dat niet gevaccineerden overal voor verantwoordelijk zijn.
  Jij bent het type dat in een auto gaat zitten, op een muur afrijdt en wanneer iemand voorspelt dat je tegen de muur aan gaat rijden dan knal jij vrolijk tegen de muur aan en zegt: zie je wel, ze hadden gelijk. Dat je ook op de rem had kunnen trappen gaat er bij jou niet in. Daar zit jouw grote probleem Tico, jij bent niet in staat logisch na te denken, je luistert teveel naar allerlei malloten die er totaal geen verstand van hebben. De personen die jou vertellen dat je op de rem moet trappen………………daar wil je niet naar luisteren, want hoe kunnen zij nu weten wat je moet doen als je in die rijdende auto zit, niet waar ?

  Maar goed, dit alles had je kunnen weten wanneer je had opgelet toen ik het hier al aangaf, maar opletten is niet jouw sterkste kant, jij brult liever na wat de opper wappies te melden hebben. En dan maakt het niet uit of het wel of niet waar is.

 10. @ Joep, https://www.telegraaf.nl/nieuws/1723952214/topman-pfizer-er-gaat-een-variant-opduiken-waar-vaccin-geen-grip-op-heeft

  Veel leesplezier. Hier heeft Wappie Tico al vaker voor gewaarschuwd.

  Maak u maar klaar voor elke dag een prik. Niet dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Er zijn bakken met geld tegenaan gesmeten en de oh zo betrouwbare overheid kijkt mee. Als u op een gegeven moment het zat bent om lek geprikt te worden, dan wordt u aangemerkt als “niet afdoende beschermd” en wappie. Dan pakken we samen een biertje.

 11. @ Mano,

  Ik begrijp je argument dat het allemaal wat snel is gegaan, maar daar zijn ook redenen voor.

  1. A.g.v. van de corona pandemie is vrijwel ongelimiteerd geld ter beschikking gesteld om vaccins te ontwikkelen. Normaal gesproken is het sprokkelen naar geld en is er niet al teveel belangstelling om er in te investeren, immers………………..wanneer ga je het uberhaupt terug verdienen ? Zolang er geen pandemie is heeft niemand zo’n vaccin nodig en verdien je dus niets terug.

  2. Maar naast deze reden is er nog een veel belangrijkere en eigenlijk ook heel erg logische reden. Vaccins moeten worden getest oftewel er moet een bekende ziekte ergens heersen. Echter, wanneer die ziekte er niet is zul je ook niet snel proefpersonen vinden die bereid zijn om het te testen. Bovendien, zonder ziekte kun je ook niet testen of het effectief is of niet. Zo heeft het bv geen zin om een nieuw polio vaccin in Nederland te gaan testen, er is daar immers geen polio op dit moment. Dus zul je af moeten reizen naar een gebied waar wel polio is, daar een testgroep proberen samen te stellen, welke representatief is voor iedereen ter wereld (succes, denk ik dan maar) en pas dan kun je gaan meten. Neem aan dat je begrijpt dat zoiets inderdaad vele jaren in beslag gaat nemen.
  Dat is het grote verschil met het goedkeuringsproces vwb medicijnen. Mensen zijn ziek, dus kom je veel gemakkelijker aan een testgroep. Je weet wie ziek is en wanneer het een ernstige ziekte is heb je al snel heel veel vrijwilligers.

  Het ontbreken van een testgroep is waar Novavax nu dus mee te maken heeft. Zij hebben een vaccin ontwikkeld via het protein subunit principe, was ook al snel klaar en mei vorig jaar hebben ze de eerste persoon ermee gevaccineerd. Echter, doordat de andere vaccins zoveel sneller klaar waren en men begon met massaal inenten, werd het voor Novavax lastig om een goede testgroep samen te stellen. Daar is heel veel tijd overheen gegaan en dus lopen ze nu achter. Ook hadden ze geen partner gezocht in de vorm van een groot bedrijf als Pfizer, die in staat zou zijn dat hele proces af te handelen. Novavax ging het helemaal alleen doen en daat heeft ze dus al met al een jaar gekost.

  Concluderend mogen we stellen dat het dus helemaal niet zo vreemd is dat er zo snel een vaccin kon worden ontwikkeld. Ongelimiteerd geld ter beschikking, een overheid die meekijkt over de schouder waardoor het proces kan worden versneld en de aanwezigheid van een vrijwel ongelimiteerde groep van testpersonen, plus de aanwezigheid van een pandemie, zodat de effectiviteit ook daadwerkelijk snel gemeten kan worden.
  Vandaar dat het dus geen 10 jaar heeft hoeven duren, maar dat is iets waar velen totaal niet bij stil staan. Zij kijken alleen naar 10 jaar en denken dan dat het daarom wel grondiger moet zijn geweest, terwijl dat dus niet zo is.

  Na Novavax komt er geen nieuw vaccin meer op de markt, althans niet eentje uit de 3 methodes, welke gesponsord zijn door de overheid. Er zitten nog wel wat vaccins in de pijplijn, doch velen daarvan blijken helemaal niet zo effectief te zijn als dat men had gehoopt. De WHO heeft 50 % als minimum gesteld en bv Curevac komt niet verder dan 40 %, dus is een dood geboren kindje.

 12. @ Tico Martina,

  Heel apart dat jij weet met wie ik spreek, kan me niet herinneren dat je ooit aanwezig bent geweest of dat ik een conference call met jou heb gehad. Dus hoe je zo stellig kunt beweren dat ik lieg is mij een groot raadsel.

  Voorts, omdat je toch niet zo goed op de hoogte blijkt te zijn van wat Covid nu precies doet in het lichaam hier even wat info en ja, covid breekt ook het immuunsysteem af. Niet leuk om te horen, maar maakt het niet minder waar:

  “Although critical illness has been associated with SARS-CoV-2-induced hyperinflammation, the immune correlates of severe COVID-19 remain unclear. Here, we comprehensively analyzed peripheral blood immune perturbations in 42 SARS-CoV-2 infected and recovered individuals. We identified broad changes in neutrophils, NK cells, and monocytes during severe COVID-19, suggesting excessive mobilization of innate lineages. We found marked activation within T and B cells, highly oligoclonal B cell populations, profound plasmablast expansion, and SARS-CoV-2-specific antibodies in many, but not all, severe COVID-19 cases. Despite this heterogeneity, we found selective clustering of severe COVID-19 cases through unbiased analysis of the aggregated immunological phenotypes. Our findings demonstrate broad immune perturbations spanning both innate and adaptive leukocytes that distinguish dysregulated host responses in severe SARS-CoV-2 infection and warrant therapeutic investigation.”

  Maar dit is niet het enige wat Covid kan veroorzaken, de cytokinestorm is ook al genoemd en dat is (voor het geval je ook niet weet wat dat is) een overreactie van het immuunsysteem.

  En ook dit is nog niet alles, er is nog een derde vorm van niet werkend immuunsysteem en dat komt doordat Covid de aanmaak van IP10 moleculen verhoogt. IP10 moleculen zijn a.h.w. de opdrachtgever van de T cellen. Zij vertellen de T cellen waar die naartoe moeten. Echter, normaal gesproken is er slechts even sprake van een verhoging van het IP10 molekuul, maar bij Covid blijft die verhoging aanwezig, waardoor T-cellen alle kanten uit worden gestuurd en uiteindelijk afsterven zonder ook maar iets nuttigs te hebben gedaan.

  Oftewel, jij kunt nog wel een grote mond hebben over gezond eten, goed immuunsysteem etc, maar wanneer covid zijn gang gaat krijg je dus ook hier mee te maken. Toegegeven dat het niet bij iedereen is (komt bij globaal 40 % van de patienten voor), maar hoop dat je nu eindelijk eens inziet dat jij niet alle kennis in huis hebt vwb covid.
  Je had zo langzamerhand toch wel moeten weten dat, wanneer ik iets schrijf het gewoon controleerbaar is, ik verzin geen verhalen zoals jij. Ik praat geen wappies na, ik volg de wetenschap en dat betekent dat deze onderzoeken herhaalbaar zijn. Vandaar dat we nu ook veel meer weten over het virus dan een jaar geleden.
  Jij bent echter blijven steken met jouw kennis van dec 2019 en bent vervolgens de weg op gegaan van ontkenner. Niet dat het virus zich daar veel van aan zal trekken, maar daar kom je wellicht ooit nog wel achter.

  Mocht je er de volgende keer bij willen zijn wanneer ik met iemand praat over corona, laat het maar weten. Moet je alleen wel naar Curacao komen, hoop dat dit niet al te bewaarlijk is.

 13. @Tico M. schreef;
  “Daarom past Tico niet in de hokjes waar men hem wanhopig in probeert te plaatsen.”

  Dus volgens jou probeer ik je wanhopig in een hokje te plaatsen?!? Laat me niet lachen Tico M., hoe kom je daarbij? Denk je nou echt dat het me ook maar een schurftige reet kan schelen wie of wat jij bent? Of in welk hokje je past?

  Het is nu al de 2e keer dat je suggereert dat ik jou in een hokje probeer te plaatsen. Ik weet niet naar aanleiding waarvan. De eerste keer heb ik het laten gaan, want zo belangrijk vind ik het niet. Weet je wat mijn indruk is? Over bovenstaande suggestie die je overigens dagelijks herhaalt komt een beeld naar voren van iemand die zichzelf zo onnoemelijk interessant vindt en als gevolg daarvan denkt dat iedereen geïnteresseerd is in zijn persoon. Je betrekt er soms zelfs psychiaters bij die jou ooit eens ook in een hokje hebben proberen te plaatsen, kortom iedereen vindt jou zo geweldig interessant dat ze jou allemaal in een hokje willen plaatsen?! hahahahaha (lol)

  @Tico, besef wel dat ik je niet beschouw als een vijand, maar ik ben niet op het forum om vriendjes te maken, te zoeken of te worden, met letterlijk niemand. Dit heb ik in het verleden al tijdens de eerste weken van mijn aanwezigheid op dit forum gezegd. Dus ik ben onpartijdig en autonoom. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik het wel eens kan zijn met iemands of jouw mening over een bepaald onderwerp. En misschien ben ik de volgende dag faliekant oneens met een mening over een ander onderwerp. Dat heet onafhankelijkheid.

  Okay, nu terug naar ‘jou wanhopig willen plaatsen in een hokje’. Eigenlijk heeft iemand anders je al heel duidelijk en summier uitgelegd dat jij niet degene bent die beslist of je in een bepaald hokje past of in een bepaald hokje wordt geplaatst. Dat was een forumlid met de pseudoniem ‘O. Jee’.

  Jij bent al je ganse leven in hokjes geplaatst en je zal tot het einde door anderen in hokjes geplaatst worden. En het geldt voor iedereen!
  Iedereen wordt en is al in hokjes ondergebracht Tico. Dat doen mensen namelijk, elkaar in hokjes plaatsen. Toen je een peuter was werd je al door o.m. familieleden, buren en anderen in verschillende hokjes geplaatst. Je kunt, mag en hoeft er niet mee eens te zijn, hoog en laag springen, op je kop gaan staan of je haren uit je hoofd rukken, maar jij hebt geen invloed op degenen door wie jij in wat voor hokje dan ook geplaatst wordt. Ik ben overigens niet bewust bezig naar een hokje te zoeken waarin ik jou kan of zou willen plaatsen Tico M. Of het moet het hokje zijn waarin jij jezelf op dit forum aandient. (wink)

 14. @Joep M. schreef;
  “ik neem het de wappies wel degelijk kwalijk dat hun gebrek aan opleiding zo tentoon weten te stellen en niets anders doen dan inspelen op de angsten van velen voor het onbekende.
  Het moet een keer ophouden met al die desinformatie, zeker wanneer het levens gaat kosten.”

  Joep M.,
  Ik snap jouw beweegredenen heus wel. Hoewel mensen een eigen verantwoordelijkheid hebben door zich bijvoorbeeld niet te laten ringeloren door allerlei virusontkenners die overigens zelf ook stuk voor stuk beïnvloed zijn geworden door allerhande witch doctors en complottheorieën.

  Vergis je niet, ook @Tico Martina is een slachtoffer van desinformatie, hij heeft al die crap over covid-19 heus niet zelf bedacht! Hij zal er wel over hebben nagedacht, over de crap waardoor hij beïnvloed is geworden, maar dat heeft niets te maken met ‘zelf denken’ waarop hij zich zo vaak beroept. Hij ís zonder kijf een slachtoffer van desinformatie. Letterlijk alles wat hij over covid-19 schrijft is terug te vinden op zowel lokale als de internationale fora.

  Het is bovendien niet verkeerd om een tegengeluid te laten horen. Het probleem is dat de desinformatie ondanks het tegengeluid zal blijven voortduren. Als het maar om 1 enkel wappie te doen is, is het mogelijk dat de desinformatie na enige tijd stopt, maar slechts omdat er dan geen response meer komt op wappie’s beweringen. (lol)
  Maar op dit forum heb je helaas te maken met 3 tot 5 zogenoemde wappies, en dan ontstaat die eindeloze discussie die op den duur strandt in een soort van herhaling van zetten.(lol)

  Ik behoor ook tot de groep die zich niet laat vaccineren, de groep die zelf ook bedenkingen heeft. Logische bedenkingen over bijvoorbeeld de in belachelijk korte tijd ontwikkelde vaccins. Het is ook geen toeval dat juist de zorgsector, m.n. verpleegkundigen en artsen in het begin huiverig waren om zich te laten vaccineren, zij wisten/weten immers als geen ander dat het ontwikkelen van een werkzame vaccin meestal jaren in beslag neemt. Ook de goedkeuring duurt heel lang.

  Ik plaats mezelf in de groep bewust niet gevaccineerden die zich bewust is van het risico, de gevolgen en de op zich te nemen verantwoordelijkheden enz. Ik ben me bewust van de consequenties. Ik begrijp en accepteer de bezwaren van de wél-gevaccineerden zonder al teveel uitleg. Niet omdat ik zo’n braaf mens ben, maar gewoon omdat ik, tenzij gevaccineerd, niet veel anders dan hen zou hebben gereageerd.

 15. @ Lionfish, een ieder kiest een beroep die bij hem/haar past. De verplegers kunnen ook een andere baan zoeken. En mij komen ze niet tegen. A ik woon er niet. B. Ik ben immuun C. Ik rook niet en leef gezond.

 16. @Tico. Die waardeloze bagger die jij continu op dit forum uitstort is een grove belediging voor al die zorgmedewerkers die al anderhalf jaar dag en nacht bezig zijn en nu vooral bezig zij om volstrekte aso wappies als jij te behandelen. Ik hoop voor je dat ze jou daar nooit tegen gaan komen, dan zou het zomaar kunnen zijn dat ze spontaan moeten kotsen en vergeten om je te behandelen.

 17. @ Joep, je LIEGT. Je hebt niemand voorlichting gegeven. En COVID is geen immuunsysteem aantastende virus, dus waar praat je over. Jij bent degene die nepnieuws loopt te verspreiden net als je collegas Jery Simpelvangeest en Doctor DaCosta Gerstenblut. Het wordt steeds erger met jou, je verzint zaken waar je bij staat. Ben je een nakomeling van de gebroeders Grimm? Die schreven ook verzinsels. Jeetje mina man en opeens ben jij de redder in nood, de Captain Curacao die al de ongelovige thomassen uren gaat uitleggen hoe een virus werkt bla bla bla.

 18. @ Mano, oh jazeker. Tico Martina is gevaccineerd. Ik heb mijn DKTP prik gehad en alle andere vaccinaties. Alleen dit experimenteel goedje niet en het komt er ook niet in. Maar Tico heeft al een paar keer aangegeven dat hij gevaccineerd is. Daarom past Tico niet in de hokjes waar men hem wanhopig in probeert te plaatsen.

  @ Joep, als de Pfizer proefkonijnen beschermd zijn, waar maak je je dan druk om? Als ik in het ziekenhuis terechtkom dan zie ik het wel. Waar haal je de wijsheid vandaan dat een ieder die niet braaf doet wat Izzy zegt automatisch op de IC komt? Ben je op de IC geweest om na te vragen wie wel of niet geprikt is? Wie weet zijn die mensen allemaal in de categorie van “eerste prikje gehaald en nu ziek” of “nog niet aan de beurt voor het prikje en nu ziek” of “heeft teveel aandoeningen waardoor prikje niet mogelijk is”. Tja als de media dan massaal gaat schrijven zonder onderbouwing dat dit allemaal “anti overheid propaganda personen” zijn, dan is er een vertekend beeld. Ik heb een oom die onder geen beding dit goedje van Pfizer mag hebben, staat duidelijk in zijn codicil. Als hij dus in het ziekenhuis terechtkomt met al zijn kwaaltjes zal hij ook onder de categorie “niet geprikt” vallen. Bent u dan ook boos op hem? Ik hoop het niet want dan zal hij zeer verdrietig zijn.

 19. @ Mano,

  Het is heel goed mogelijk dat sommige van de wappies alhier al een vaccin hebben, echter ik word regelmatig geconfronteerd met bekenden of mensen die ik van het werk ken, die dus wel dezelfde onzin uitslaan. Niet dat ze het zelf hebben bedacht, nee, ze hebben het van wappies zoals Loes, Greet en Tico Martina.
  Dan krijg je dus te horen dat ze niet meer weten wat wel en wat niet waar is, dat ze daarom geen vaccin durven te nemen. Ondertussen werken ze in beroepen waar ze met veel mensen in contact komen en dus een verhoogd risico lopen.
  Een aantal heb ik duidelijk weten te maken dat ze niet naar de wappies moeten luisteren, maar er gaan vele uren in zitten om iemand, aan de hand van bewijzen en uitleg, duidelijk te maken dat geen vaccin nemen een veel groter risico is dan wel een vaccin nemen.
  Veel wappies weten niet eens dat Covid hun eigen immuunsysteem uitschakelt en dit al vrij snel na de besmetting doet. Dat komt altijd hard aan wanneer ze net hebben weten te melden dat ze op hun eigen immuunsysteem vertrouwen. Wanneer ik het ze dan, heel simplistisch, op celniveau uitleg, gaat er meestal wel een lampje branden.

  Vervolgens kun je dan ook nog eens door alle complottheorien heen baggeren, om die stuk voor stuk in het daglicht te plaatsen.

  Waarom doe ik dat ? Omdat ik later niet wil horen dat een van hen is overleden aan corona en ik de kans niet heb gebruikt om ze uit te leggen dat ze ver van de wappies weg moeten blijven.
  Natuurlijk zitten er dan altijd een paar die-hards tussen, die net zo knettergek zijn als Loes, Greet en TIco en dan kan ik alleen maar hopen dat corona hen bespaard blijft. Maar ik neem het de wappies wel degelijk kwalijk dat hun gebrek aan opleiding zo tentoon weten te stellen en niets anders doen dan inspelen op de angsten van velen voor het onbekende. Zelf snappen ze niet hoe vaccins werken, hoe een virus werkt, dus willen ze anderen overtuigen zodat ze niet alleen staan in hun onkunde.
  Trieste figuren zijn het, maar met een zeer destructieve en ook potentieel dodelijke boodschap. Alleen daarom zouden ze van alle sociale media en ook hier moeten worden verwijderd.
  Het moet een keer ophouden met al die desinformatie, zeker wanneer het levens gaat kosten. Hoorde vandaag dat er gisteren iemand is overleden die ook is gek gemaakt door een aantal wappies. Hij nam vanwege hen geen vaccin, kreeg corona en is dus gisteren hier op het eiland gestorven op de IC. Zijn vrouw en kinderen blijven nu alleen achter, zich waarschijnlijk afvragend waarom ze toch in hemelsnaam naar de wappies hebben geluisterd.
  Maar denk je dan nu dat de wappies ophouden met hun onzin verkopen ? Nee, die gaan gewoon door. Zelfs na 17 doden in ons CMC, allemaal mensen die de wappie onzin geloofden, blijven ze doorgaan met hun desinformatie.
  Ronduit schandalig.

 20. Ach, ik lees artikelen die over covid-19 handelen allang niet meer, laat staan de commentaren van de wappies en de niet wappies. Wel scroll ik letterlijk in sneltreinvaart van boven naar beneden over de covid-reacties, speurend naar een afwijkende reactie. Want de gewoonlijke (geplaatste) reacties zijn in feite iedere dag dezelfde reacties, zoiets als een onophoudelijke c.q. doorlopende herhaling van zetten. (lol)

  In de USA is al menig ‘radicale wappie’ betrapt op het stiekem ontvangen van zijn/haar portie pfizer/moderna.
  Het zou best kunnen dat juist de meest fanatieke wappies van dit forum al lang en breed gevaccineerd zijn.(lol lol lol)
  Dat weten jullie niet. Het zou mij echt niet verbazen als Tico Martina al lang gevaccineerd is, want echt gek is hij natuurlijk niet.

  Maar goed, het is best begrijpelijk dat voor eenzame forumleden op gevorderde leeftijd eindeloos ouwehoeren over covid-19 leuk tijdverdrijf is. (wink)

 21. @ Tico Martina,

  En welke voorspellingen zouden dat moeten wezen ? Dat we allemaal een chip van Bill Gates ingespoten krijgen ? Dat we komen te overlijden exact 6 maanden na de vaccinatie ? Dat we komen te overlijden nadat 5 G wordt aangezet ? Dat dit alles is bedacht door pedofiele politici, die een geheim genootschap hebben en samen komen in een kelder van een pizzeria, waar geeneens een kelder aanwezig blijkt te zijn ? Dat het vervolgens is bedoeld als ‘great reset’ om de wereld uit te roeien en weer opnieuw te kunnen beginnen ?

  Welke van de voorspellingen is het ?

  Feit is en blijft dat ons ziekenhuis en de IC vol ligt met wappies en dat er iedere dag eentje sterft. En allemaal geloofden ze niet in vaccins, dat kwam pas toen ze op de IC terecht kwamen.
  Dus welk feit komt nu naar boven drijven ?
  Oh ja, dat vaccins wel degelijk helpen en dat geen vaccin dus een verhoogd risico op corona en dus het ziekenhuis betekent. Dat is wat we mogen concluderen en dat komt niet overeen met de onzin die jij loopt te verkopen, welke je in het geheel ook niet kunt bewijzen.

 22. @ Joepi Patia, ga slapen man. Niet iedereen is een meeloper als jij. Op dit forum komen mensen met een eigen mening en gedachte. Die laten zich niet door jou of mij beinvloeden. Ik schrijf mijn mening op en jij ook. Dat onze mening niet strookt so be it. Maar ga niet doen alsof jij de grote wijze bent die de rest komt behoeden. Ik blijf erbij dat dit circus van 1.5 jaar een grote hoax is, quats, propaganda. Langzaam sijpelt de waarheid door en blijkt dat al de voorspellingen van de “wappies” 1 voor 1 uitkomen. Maar dat wilt u niet zien natuurlijk want tja dan vreest u in “kamp Tico, Loes etc.” te belanden en god verhoede.

 23. @ William

  IK begrijp heel goed dat Loes/Greet/Tico Martina de boel aan het belazeren zijn, maar helaas lezen er hier ook nog mensen mee die de onzin van deze jokers geloven. Dus rest er maar 1 optie en dat is keer op keer hun onzin ten toon spreiden, zodat anderen er niet voor vallen.

 24. @ Loes,

  Spijt me zeer, maar de enige die steevast geen antwoord wenst te geven op de vraag hoe het komt dat ons ziekenhuis vol ligt met wappies en er welgeteld 3 gevaccineerde personen in het ziekenhuis hebben gelegen, tegenover 100 ongevaccineerden.

  Van alle overledenen aan de Delta variant was 100 % niet gevaccineerd. En momenteel liggen op de IC ook alleen maar niet gevaccineerden.

  Waarom durf je niet op die cijfers in te gaan ? Past niet in jouw straatje ?

  En nu niet weer aankomen met cijfers uit andere landen, we praten hier over Curacao en niet over Nederland. Dus kom nu eindelijk eens met een antwoord.

 25. @lionfish, heb je de test al gedaan fishstick? Of blijf je de leugens herhalen van de “wetenschappers en deskundigen” dat het niet om jezelf gaat maar de anderen. Grootst mogelijke ongein natuurlijk. Hun weten ook wel dat die troep uit het flesje voor geen meter werkt, dus gooit men het erop, ja maar je doet het ook niet voor jezelf. Ga toch weg met die ongein. Elke dag dezelfde jankverhalen in de media hoeveel positief getesten er wel niet zijn om daarna te zeggen “en er is ook 1 persoon overleden” Woeptidoe, guess what elke dag, uur, seconde sterft er iemand. En voor elke dode komen er vier milieuvervuilende babies bij. Bevolking is ook weer gegroeid intussen inplaats van gedaald als gehoopt. Zo halen we de klimaatdoeleinden nooit he. Dus mensen stop met jezelf plat te spuiten want een beter milieu begint bij onszelf.

 26. @Tico. Je snapt er werkelijk helemaal niets van en laat zien dat je zelf een volstrekt waardeloos en nutteloos toppunt van egocentrisch exentriek egoisme bent. Hoe vaak is er op dit forum reeds gezegd dat het bij het vaccineren en de lockdown niet om jezelf gaat, maar om de bescherming van de mensen met aandoeningen welke je bij het invullen van de kansberekening waarschijnlijk geheel achteloos wegklikt. Voorzover dat nog niet het geval was val je met deze reactie opnieuw volledig door de mand.

 27. @ Jeroen.

  Dus nu is de RIVM ook al niet meer een betrouwbare bron volgens jou.

  18 op de 1.000.000 gaan er dood in mijn leeftijdgroep.
  Kans dat ik overlijd aan verdrinking is vele male hoger.
  En laat ik maar niet spreken over het dagelijkse risico wat ik loop door mij te begeven op de weg van westpunt, 4x per dag.

  Blijf lekker geloven wat jij will, dat doe ik namelijk ook, maar dan wel met de echte up to date research bij de hand.

 28. Voor alle angsthazen en broekpoepers voor dit griepvirusje. Via deze link kun je berekenen hoeveel kans je hebt te sterven aan het bacilletje. Geen wappie site maar komt van de University of Oxford. Ik mag aannemen dat dat geen “feekniews” wepsait is. https://qcovid.org/Home/AcademicLicence?licencedUrl=%2FCalculation. Benieuwd hoe de paniekroepers als Joepi Patia en poezenvis reageren. Die zijn zo vol van zichzelf en zo overtuigd van hun onsterfelijkheid door het prikje van jansen. Arme sukkelaars hebben nog niet meegekregen dat de werking sterk dalende is. Binnenkort zitten hun binnen met een prik net als ik. Eerst stoer doen met je prik en daarna jankend op de IC met een stok in je mik. Ha ende Ha ende HaHa.

 29. Ik wilde het eigenlijk niet kwijt. maar ja. for the better.

  De echte gevaren in het leven is niet corna.
  De grootste statistiek gevaren zitten in hele andere dingen waar we niet die draconische maatregelen nemen voor zoals voor corona.
  De mensen die het langste leven zijn de mensen die zorgen van zich af kunnen zetten.
  Elk mens heeft controle over z’n lichaam.
  Maar mentaal is het belangrijkste deel en he moeilijkste deel.
  Verliefde mensen kunnen kanker overwinnen en uitbannen.
  Gemotiveerde mensen kunnen hun lichaam sturen tot ongekende prestaties.
  Wat onze maatschappij doet is dat wegnemen.
  Corona politiek maken is verwoestend op de angst.
  Mensen moeten geloven in toekomst geloven in zichzelf, geloven in mogelijkheden tot geluk.
  Mensen zoals jij beperken dat.
  Je weet het wel maar bent ongelukkig en je wilt dat iedereen dat ook zo voelt.
  Je kan en mag dat niet verspreiden.
  De mensheid heeft geen flauw idee van hun kracht en mogelijkheden.
  Je bent opgebouwd uit atomen en deeltjes die bestaan uit velden.
  Elektromagnetische force.
  We hebben geen idee wat het is maar bauwen ons bestaan erop.
  Zonder dat je het weet verbonden met alles.
  Je mind kan maken daarmee wat je wilt als je overtuigd bent met motivatie.
  Corona overwin je door wilskracht. Het meest sterkste in ons universum.
  Of dat god is.. Misschien. Maar god houd van uitdagingen en uit proberen.
  Dat maakte ons universum
  Dat zo groot is dat het over alles heen ons gecombineerd bevatting vermogen te buiten gaat.
  En daar zijn wij in.
  Simpel gezegd de power of positieve thinking.
  Is waar.
  Doe daar iets mee.
  En hou op met flauwekul.

 30. Tja Meloen. Je weet het eigenlijk wel maar wil geen gezicht verliezen.
  Steeds meer wordt duidelijk dat we te maken hebben met iets wat ze altijd griep noemde.
  En nee dat hou je niet tegen met mondmaskertjes. Ja handen wassen is goed. Voor corona flauwekul, maar ja wel doen.
  Corona Nee dat hou je niet tegen met vaccinaties.
  Ja vaccinaties kunnen helpen. Voor een specifieke groep.
  Weegt alles wat we nu gedaan hebben op tegen de nadelen.
  Nee.
  En dat is iets wat die goep wappie brullers zich moeten realiseren.
  Nee er is geen eeuwig leven en nee je kan de jeugd niet belasten met jouw wens om langer te leven.
  Dat is super egocentrisch en tegen de natuur.
  De statistiek en echte cijfers kom daar nu eens mee.

 31. @ Emma,

  Serieus ????
  Na 1,5 jaar weet je nog steeds het verschil niet tussen deze 2 termen ?
  Maar ondertussen wel allerlei complotten verzinnen ?
  Ga je schamen.

  Wanneer je iets niet weet, doe ons dan een lol en ga eerst zoeken op GOOGLE, kun je een hoop vinden, ook wat het verschil is tussen Sars Cov2 and Covid19.

  En voor het geval je het gemist mocht hebben, we zijn inmiddels hier op het eiland bij de Delta variant aangekomen. Alles wat nu in het ziekenhuis ligt heeft de Delta variant.

  Dus wanneer je weet wat alles precies is, kom dan nog maar een keer terug.
  Zucht.

 32. @ William,

  Klinkt hard om te zeggen, maar alles en iedereen die nu in het ziekenhuis en op de IC ligt, die niet gevaccineerd zijn hebben daar zelf voor gekozen. Ze hebben alle kans gehad om een vaccinatie te halen, hebben dat bewust niet gedaan.
  Heel misschien ligt er nog iemand die vanwege medische redenen geen vaccin mocht nemen, maar ik schat die kans niet al te hoog in. Die mensen zijn dubbel voorzichtig, gaan niet feesten en komen ook niet echt onder de mensen.

  Anders gezegd, klinkt hard, maar ik heb absoluut geen medelijden met de mensen die nu in het ziekenhuis liggen, niet gevaccineerd zijn en die corona op hebben gelopen. Dit is wat ze wilden, het was maar een griepje en daar komen ze nu achter, op een harde manier.

  Maar wanneer dit de manier is waarop de wappies tot inkeer komen, then so be it. En wanneer ze niet tot inkeer komen, dan worden ze uiteindelijk wel onderdeel van de statistieken.
  Ik hoop dat ze daar eens goed over na gaan denken en beslissen of dat het risico is dat ze willen lopen.

 33. ” In de COVID-19 surveillance op de eilanden wordt geen onderscheid gemaakt tussen personen die vanwege COVID-19 zijn opgenomen en reeds opgenomen personen die later positief zijn getest voor SARS-CoV-2. Hierom wordt in dit figuur onder ziekenhuisbezetting verstaan, ‘Het aantal SARS-CoV-2 positief geteste personen dat is opgenomen
  vanwege COVID-19 klachten, evenals het aantal personen dat tijdens opname wegens andere indicatie positief is getest
  voor SARS-CoV-2 en hierbij klachten ontwikkelde’.”

  Nu ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd hoeveel mensen in het ziekenhuis liggen met alleen maar Covid-19 klachten.

 34. Wederom een patient overleden. Teller staat nu op 138.
  Al dat ultieme gezwets van een groep reaguurders vertel dat aan de nabestaanden en vooral aan de mensen die nu naar adem liggen te happen op de IC.

 35. @Luma. Wat een gezwets. Kom nu eens met een peer reviewed study van een serieuze deskundige en niet met wappie geklets en tendetieuze napraterij. Vaccins tegen covid zijn veilig en verantwoord, alleen gevaccineerde mensen zullen in de toekomst nog deel kunnen uitmaken van de maatschappij, en of je dat nu leuk vind of niet dat boeit helemaal nada niemand. Zinloos hier verder inhoudelijk op in te gaan. Kom terug als je iets serieus te melden hebt.

 36. Covid-19 Vaccine Damage; EU, UK,
  and US summary Estimated numbers if those reported
  were just;
  1 % 10%
  Region and data entry off date
  Total reported total total
  UK fatalities 16 june 2021 1356 135600 13560
  Eu fatalities 19 june 2021 15472 1547200 154720
  US fatalities 11 june 2021 5993 599300 59930
  Total Fatalities 22821 2282100 228210

  This is only deaths and we all know only a little are reported.
  When the Mexican flu caused a few deaths the vaccination was immediately halted, here they continue and presently the death rate in 8 vaccination months is already higher than 18 month CV flew IFR .15%

 37. Dus volgens de pro vac mensen zijn de Wetenschappelijk Active professoren, doktoren , onderzoekers en anderen gek, als het er nu 1 was alah maar honderden klokkenluiders!
  The methodology of a U.K. report concluding that COVID-19 vaccines are unsafe for use in humans was applied to adverse event data in the USA
  In June 2021, a report assessing the safety of COVID-19 vaccines was submitted to the U.K. Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) by an independent research organisation, the U.K. Evidence Based Medicine Consultancy (EBMC). The report analysed data from the MHRA’s adverse events database, the Yellow Card Scheme, and interrogated those data by keyword, comparing categories of adverse events such as bleeding, blot clots, pain and neurological issues across COVID-19 vaccines.
  In a summary letter to the MHRA, the report’s lead author, Dr. Tess Lawrie, concluded that the new, non-approved covid-19 vaccine products, regardless of manufacturer, are not safe for human use.
  “The MHRA now has more than enough evidence on the Yellow Card system to declare the COVID-19 vaccines unsafe for use in humans.”

  …Dr. Tess Lawrie

 38. Wat een gezwets @ODN, en dat terwijl er dagelijks 17 miljoen virologen zich buigen over de witte bloedcellen van de mens. Onvoorstelbaar dit.

 39. He @Loes of @Greet Als je tussen de pulp van jullie wappienieuws tijd hebt om eens een serieus artikel te lezen zal je zien dat zelfs bij jullie grote afgod eindelijk het besef is doorgedrongen dat er geen enkel alternatief is voor een vaccinatie tegen covid-19. Alleen op die manier kan de maatschappij weer open. Voor wappies die dat zelfs nu nog niet willen inzien zou voor hun eigen bescherming verplichte opname in een volledig gesloten wappie-kolonie op klein korsow de beste oplossing zijn.

  https://www.bbc.com/news/world-us-canada-56424614

 40. Meloen scholing. ok. heb jij meer dan mulo ?
  of heb je universiteit gedaan ?
  En dan nog.
  Wie zien we nu steeds meer op de ic.s en hospitaal verschijnen.
  Dezelfde groep maar nu gevaccineerd.
  Verloren zaak.
  Maar dat wil je maar niet zien.
  En ja je kan je 10 keer vaccineren. Elk jaar opnieuw. Zoals we met griep doen. En dan maken we dingen erger.
  Nog steeds gaan mensen eraan dood.
  Die groep zit gewoon in de 5 jaar max..
  En tuurlijk moreel moet je die redden.
  Maar dan moeten we ook eerst de rest van de wereld redden die doodgaat aan honger. TBC infextie ziekten. Cholera en vervuild water Verkeerd eten.
  En what ever er nog meer aan vergif er rond zwerft in het milleu.
  Nogmaals. Dit is de harde statistiek. Doodsoorzaak in NL
  1 Dementie 16.309
  2 Longkanker 10.233
  3 Beroerte 9.355
  4 Coronaire hartziekten 8.269
  5 Hartfalen 7.290
  6 COPD 6.786

  Griep elke 2 jaar een golf.

  Wereld wijd.
  1. Hart- en vaatziekten
  2. Beroerte
  3. COPD
  4. Lage luchtweginfectie
  5. Alzheimer / dementie
  6. Kanker in de longen, luchtpijp en luchtpijpvertakkingen
  7. Diabetes
  8. Ongeluk op de weg
  9. Diarree
  10. Tuberculose

  En als dat met corona is. Dan kom je nog steeds op dezelfde cijfers.
  Corona is geen factor.
  Dat we daarom de wereld afsluiten is volslagen overdreven.
  Meer dan 90% is 60 plus. Met problemen.
  En dan kan je wappie brullen maar dat zijn de feiten.
  Ontkracht dat maar eens.
  Daar ga je nooit op in.
  Wappie brullen is makkelijk. Kom met feiten.
  Maar onderbouwen doe je nooit.
  Een egocentrische domme Wappie bruller. Dat is wat je bent.

 41. Bananen, diesel, appels, melk…. doe een PCR test, en je test positief……….. PCR test (zoek op de nobel prijs winnaar PCR test uitvinder), ” PCR is NIET!!!!!! geschikt om controla-virus te ontdekken”
  En nu geen bull-shit jongetjes en meisjes…….ontkracht dit eens!!!
  BTW geef mij 1!!!! onderzoek waaruit blijkt dat luiers voor je “bek” helpt???? AUB 1 wetenschappelijk onderzoek……… voor de soy mensjes……….. die is er niet!!!!

 42. Voor alle nitwits.. een viroloog is GEEN beschermd beroep… Trouwens, 90 % van de virologen is VEE- arts??? misschien iets voor de soy boys and girls iets om over na te denken…

 43. @greet. Ik zou bijna medelijden met je krijgen. Wat een grenzeloze onbenulligheid, domheid en naiviteit straal jij uit. Je sleept andere onbenullen mee in je eindeloze sufheid. Gevaarlijk, gelukkig komen er steeds meer maatregelen tegen wappies als jij.

 44. Waarom bellen de corona-klanten die geen vaccinatie wilden hun huisarts in plaats van hun guru’s zoals Greet?
  Waarom gaan ze naar het ziekenhuis in plaats van bij Greetje thuis uitzieken?
  Je kan ze vast genezen met zink en vitamin d.
  @Greet waarom stuur je geen video over als die wappies die nu dood zijn door corona?
  Weet dat jij ook verantwoordelijk bent voor de dood van mensen die jouw video zijn gaan geloven, met wappie-guru diploma.

 45. @ LaStiwz,

  Het is zinloos bij figuren zoals Loes, Greet, Tico Martina etc.
  Ze hebben totaal geen enkele scholing, maar hebben een paar Youtube videos gezien en denken het ineens beter te weten dan wetenschappers.

  Ik ken genoeg huisartsen die dit soort feestboek wetenschappers op het spreekuur krijgen. Dan moet je navolgende situatie indenken. Daar zit een arts met globaal 10 jaar opleiding en dan komt Mien Dobbelsteen of Patatje van Adje, zonder enige vorm van medische opleiding, hen even uitleggen dat de medische wetenschap het bij het verkeerde eind heeft.
  En deze feestboek wetenschappers nemen dan een beslissing over hun kinderen, die worden dan niet gevaccineerd, terwijl hun eigen ouders wel zo snugger waren om hen wel te vaccineren. Oftewel, de ouders van het kroost zijn zelf wel beschermd, maar ontzeggen hun kinderen die bescherming omdat ze na wat Youtube filmpjes menen ineens alles te weten.

  De afgelopen week heb ik meer dan genoeg berichten gezien van anti-vaxxers die een Darwin award hebben op kunnen halen, maar volgens de resterende anti-vaxxers is dat ook allemaal gelogen.
  Ik heb geen flauw benul wat ze proberen te bereiken of wat ze willen bewijzen, maar ik weet helaas 1 ding zeker……………..wanneer ze zelf op de IC terecht komen dan slaat de paniek ineens toe. En dan mag ik werkelijk hopen dat die paniek net zo immens is als dat hun vastberadenheid nu is. Wellicht dat ze de stupiditeit van hun ideeen eindelijk in gaan zien.
  Er is een reden dat artsen een studie van 10 jaar moeten doen alvorens ze op patienten worden losgelaten. Op basis van welke opleiding denken wappies dat zij het dan beter weten ?

 46. @Greet: leuk filmpje van volksverlakkerij voor dombo’s die nog niet het geringste factchecken.

  Bij 4.34.
  Er zit namelijk sodium chloride in de vaccins. Dit is potdomme een van de meest gevaarlijke stoffen. (Het is keukenzout).
  Er zit ook dibasic sodium phosphate (disodium phosphate) in. Dit is een anti klontermiddel dat al meer dan honderd jaar wordt gebruikt in toetjes, jam, siroop, soep et cetera.
  Ook potassium chloride (steenzout) (E508) wordt al eeuwen gebruikt om je eten wat zouter te maken.

  Een stukje verder (4.57):
  Tromethamine: ontwikkeld in 1897. “…Er zijn geen bijwerkingen op de lange termijn van single intraoperatieve toepassing van ketorolac Bijwerkingen die zijn opgemerkt in andere onderzoeken minimaal en van voorbijgaande aard zijn…” Bron: https://ichgcp.net/nl/clinical-trials-registry/NCT03453541

  Na zoveel onzin ben ik gestopt met kijken.
  Wappie site.

 47. Het probleem is wij varen blind op onze epidemioloog en dat is nooit goed. De man zelf kan niets kwalijk genomen worden, de overheid heeft hem met randdebielen als Fer opgezadeld.

  Als ik naar de Israëlische zender kijk zie ik dat ze daar nu mensen al binnen een half jaar een derde prik geven voor een extra boost.

  Het virus komt Voornamelijk uit Europa en wij weten dat als ze in Nederland niezen dat wij verkouden worden. Over ongeveer 3 a 4 maanden begint de winter in Nederland en dan wordt er minder geventileerd met als gevolg dat het virus zich beter kan verspreiden.

  Het is geen hogere wiskunde dat wij rond de jaar wisseling veel besmettingen zullen krijgen en weer naar een lockdown toe moeten.

  Wij hebben een minister van volksgezondheid die van voren niet weet dat ze van achteren leeft dus wij moeten het ergste vrezen.

  De achterlijke minister van onderwijs maakt zich druk over de staat van gebouwen want daar valt mee te scoren in plaats van haast te maken met digitale onderwijs.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -