31 C
Willemstad
• dinsdag 18 juni 2024 19:02

PBC | 48 boetes bij rotonde Sta Rosa

Persbureau Curacao

Behalve de verkeerde kant van de straat inrijden, kregen nog eens 22 bestuurders een proces verbaal omdat ze geen riem droegen of hun belasting niet hadden betaald.

De politie heeft op de kaya Tuna, vlakbij de rotonde van Sta. Rosa 26 chauffeurs een prent gegeven. Ze reden allen tegen de richting in om de file voor de rotonde te ontwijken.

Behalve de verkeerde kant van de straat inrijden, kregen nog eens 22 bestuurders een proces verbaal omdat ze geen riem droegen of hun belasting niet hadden betaald. Ook hadden enkelen geen rijbewijs bij zich of geldig verzekeringsbewijs en keuringskaart.

Voor het eerst heeft de politie ook verbaliseert omdat auto’s geen nummerplaat achter hadden.

Bron: Persbureau Curacao

4 reacties

  1. Had het ik het niet al vermeld, MP Pik heeft zich nu al direct ziek gemeld in plaatst van gewoon een paar dagen extra vrij te nemen omdat het volk het daar niet eens me zou wezen, nu mag HOLLE BOLLE GIJS papier hier uit de Efteling C Cooper de verantwoording op zijn dikke nek nemen met de feestdagen, misschien heeft Pik een ooglap voorgevoel dat er bij het armoedige volk de pluris uitbreekt zij hebben met de kerst geen vette kalkoen en grote salades op hun eet tafel staan, maar Pik en F&F hebben dat wel. Het volk heeft een glas water met een rietje en een droog stokbrood met een plakje ham erop op de tafel staan, tjonge tjonge wat is de regering MFK van de Raaf goed bezig geweest het laatste jaar met mee loper PNP, zal mij benieuwen wat voor vuurwerk ? we krijgen te zien met oud en nieuw jaar, de regering mag wel een cordon van leger en politie om Forti heen zetten! denk ik?.

  2. @Joop, ze moeten toch ergens hun salaris vandaan halen. Ene monk die regelmatig Lazarus zonder papieren tegenkomen en ook nog eens brokken maakt zullen ze niet verbalen.

  3. MP Pik met deze opdrachten aan je ex vrienden van het politie kantoor hier maak je geen vrienden bij de MFK kiezers, en om alleen met slijmen met Knops over de COHO regelingen zal je niet helpen om weer miljoenen steungeld binnen te harken voor je F&F.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties