26 C
Willemstad
• zaterdag 22 januari 2022 22:11

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | 140 van de 151 patiënten in het ziekenhuis waren niet gevaccineerd

- Advertentie -

Persbureau Curacao

Van de 151 personen die werden opgenomen in het ziekenhuis waren er 140 niet gevaccineerd, 5 patiënten waren volledig gevaccineerd.

WILLEMSTAD – Er is gisteren opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis. In totaal zijn er nu 155 personen overleden op Curaçao aan de gevolgen van de ziekte. Er zijn gisteren 29 personen positief getest.

Het aantal ziekenhuisopnames staat op 32, 14 personen daarvan liggen op de intensive care. Er zijn 26 personen genezen. Het totaal aantal actieve cases op Curaçao staat op 366.

Van de 151 personen die werden opgenomen in het ziekenhuis waren er 140 niet gevaccineerd, 5 patiënten waren volledig gevaccineerd.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

35 reacties

 1. @Loes, ja dat is een van de groepen die nu loopt te gillen dat iedereen en de moeder en kleinkind zich moet laten inspuiten. De andere groep zijn degenen die doorhebben dat ze weer belazerd worden en dan heb je de groep die hun ziel en hun moeder verkopen voor een paar rotcenten. Die zijn de ergsten want die lopen rustig te vertellen dat iedereen een prikje moet nemen zodat zij op vakantie kunnen of op een terrasje kunnen zitten. Het veelgehoorde “ik wil mijn vrijheid terug” komt dagelijks uit hun mond, maar het zijn gewoon lafaards en verdienen geen enkele vrijheid. Vrijheid is een groot goed en dat lever je nooit en te nimmer in en laat je al helemaal niet afpakken. En begrijp mij niet verkeerd he, een ieder heeft het volste recht om zich in te laten spuiten. Hun lichaam, hun besluit. Maar kom daarna niet net doen of je een heldendaad hebt verricht en met veel dedain lopen te meesmuilen dat je het voor een “ander” hebt gedaan. Zodra je een excuus moet aanvoeren voor iets wat je gedaan hebt, dan ben je niks anders dan een slappe zak hooi zonder eigen wil en mening.

 2. Ik vind t prima dat iemand zich wil en kan vaccineren en iederern die dat wil en de gevoelige groep moet dat zeker ook doen. Maar het is de omgekeerde wereld als de gevoelige groep probeert af te dwingen dat de 95% niet gevoelige groep zich “moet” vaccineren voor iets waar ze nauwelijks last van hebben.

  De gevoelige groep bestaat voor 90% uit 60 plussers. Waarvan een deel dat wellicht had kunnen voorkomen. En een deel niet. 80% Van hart en vaatziekten is ook te voorkomen, moeten we nu dus mensen met overgewicht verplicht dwingen tot afvallen. Een BMI pasje en bij overgewicht mag je niks bestellen bij de snack of macD? of geen drank meer kopen.

  Die groep die nu moord en brand schreeuwt is de 60 plus groep die zich wel heeft laten vaccineren maar nog steeds bang is en is de zelfde groep die altyd al de zorg belast. Nu uit angs en domheid maken ze het alleen maar erger. Door niet gevoeligen te dwingen zich te vaccineren. De versies die je zo kweekt zullen alleen maar heftiger zijn voor de gevoelige groep.

  Wel begrijpelijk als je bedenkt dat in die groep dementie doodsoorzaak nummer 1 aan t worden is. En de politiek, media en andere belanghebbenden leven op hun angst.

 3. @Loes, al sinds ik in Nederland aankwam om te studeren in 1995, werd er constant gekwekt over wachtlijsten in de zorg. Nooit is daar wat aan gedaan en nu opeens grote paniek oh oh oh we gaan er allemaal aan. Dankzij gerontofiel Macron zijn er nu 3000 verplegers minder in Frankrijk, maar je moet hem zien stralen van trots. Curacao heeft een half miljard pietermannetjes betaald voor een ziekenhuis, maar met 3 bezette bedden kraakt het al uit de voegen. Maar niemand maar dan ook niemand wil de feiten meer zien of lezen. Nee hoor alleen wat meneer De Uil uit de Fabbeltjeskrant voorleest is de waarheid. Terwijl Woefdram op de TV loopt te zwetsen mag er niks maar dan ook niks aan vragen worden gesteld. Want dan gaan de wappiebrullers krijsen. Maar goed ze zoeken het maar uit. Als ze straks massaal naar adem aan het gorgelen zijn omdat dat prikje hun immuunsysteem zo heeft aangetast, dan wil ik ze horen. Een gezond persoon inspuiten met chemische troep, dan ben je toch harstikke gestoord

 4. Als in Israël het overlijdens percentage 0.6% van de geïnfecteerde is en de meeste daarvan 80 plus zijn met of zonder vaccinatie. Als dat net als in Nederland minder dan 1% is van alle totale overlijdens.
  Dan kan je zeggen dat al die wappie brullers de zaak nog al aan het overdrijven zijn..
  Dat al die “maatregelen” dus gewoon niet zoveel uit gemaakt hebben.

  Dat dat peperdure opgedwongen vaccin wat zo hoog beschermen / voorkomen zou, dat dus maar gedeeltelijk doet en maar een korte levensduur blijkt hebben.
  Wat ook niet echt zoden aan de dijk zet, maar wel heftigere varianten laat ontstaan en dingen dus allee maar gevaarlijker maakt.

  Wat die wappie brullers ook consequent weg laten is het met of door corona gbeuren en bijvoorbeeld dat een grote 80+ groep niet gevaccineerd kan worden omdat dat dat ook al een te hoog risico is.
  Dus als die wappie brullers nu eens ophouden met brullen en naar echte relevante cijfers kijken en niet naar roddelkrantjes info en vooral naar die dingen die door belanghebbenden maar weggelaten worden, dan wordt het beeld heel anders.

  Dat van die overbelaste zorg is ook een opgeklopte fabel
  Dat is alleen als je zorg al niks kon en al overbelast was. Daarom kunnen mensen nu wel in Duitsland en Colombia direct geopereerd worden en zijn er al tientallen jaren wachtlijsten in Nederland. Hier sta je binnen een week of zelfs binnen een dag bij een specialist. Daar na maanden. En corona heeft daar echt niks mee gedaan dat is volslagen onzin.
  De zorg afsluiten van wege corona het stomste wat ze hadden kunnen doen.
  Was een politieke manier om de prijzen en subsidies op te drijven. En hier op Curacao om de puinhoop te vedoezelen en gratis personeel te krijgen.

  De lonen en werkdruk voor verpleeg kundige zijn al jaren slecht. En corona heeft daar alleen maar wat meer nadruk op gezet. 5% belasting meer was het niet. En griep en andere infectie ziekten doen dat ook. Cherry picking media info. De glorie van het slechte nieuws. En de manier voor politici om niks te doen en burger belasting geld uit te kunnen geven aan oncontroleerbare dingen.

  Tuurlijk dat vaccin helpt. Maar we moeten stoppen met het overdrijven en erger maken dan het is.
  Want dat is het gewoon niet. Mee leren leven. En weer hard aan het werk gaan om die verloren 2 jaren in te halen. Kinderen moeten weer normaal naar school. Prioriteit 1.
  Want die moeten de pensioenen en zorg van ons in de toekomst gaan betalen niet die 80 plusser.s

  En als die 80 plussers zich weer druk willen maken over iets dan moeten ze dat doen over dementie. Want dat is na longkanker en beroertes doodsoorzaak nr1 met stip aan het worden. Maar he daar hoor je niemand over, raar he.

 5. @Lionfish of onder welke alias je nu weer reageert. In welke landen zijn deze personen verboden? In jouw fantasiewereld? En maak je maar niet ongerust over de ongeprikten die sterven echt niet uit hoor. Jij denkt dat je met je prikje onaantastbaar bent, maar als jij straks rochelend naar adem als een zielig hoopje in je bedstee ligt, dan zal het een ongeprikte zijn die jouw komt helpen. benieuwd of je dan zo stoer bent om die persoon hoesten en proestend te vertellen dat die weg moet wezen.

 6. @Luma, in veel landen is verspreiding van leugens en desinformatie over covid zoals die van wannabe ‘deskundigen’ als uberwappie Fuelmich en de andere dwazen die je noemt inmiddels terecht wettelijk strafbaar gesteld; het bedrog van deze lieden en hun volgers waarmee ze andere dwazen proberen te overtuigen staat feitelijk gelijk aan aanzetten tot moord en het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. Ook internet providers en sociale media nemen gelukkig steeds meer maatregelen. Gelukkig maar sterft het wappieras met de nieuwe deltavariant tegenwoordig vanzelf uit, dat zie je aan de cijfers die jij niet wil zien. Hoe dom kan je zijn?

 7. ok Dus de algemene stelling is nu dat de niet gevacineerden 10 keer meer zorg nodig hebben.
  Maar dat zijn dus wel de niet gevacineerde 80 plussers waar we het over hebben.
  Laten we die dan maar een straat verbod geven, verplichten tot mondkapjes en vetplichten tot vaccinatie, controles en reisverboden geven en de gevacineerde 80 plussers maar verder boosteren.
  Laat de jongeren en werkenden nu een keer met rust.

 8. @Tico: het wil er bij jou maar niet in. Het is jammer dat er mensen overlijden aan Covid. Gevaccineerd of niet.
  Feit is echter dat niet gevaccineerden een ongeveer 10 maal hoger claim leggen op de gezondheidszorg, wat mij dus ook aangaat en een ongeveer 10 maal hoger kans hebben om te overlijden, wat mij vrij weinig interesseert.

  Het is precies wat mijn vader zei: het is moeilijk praten met domme mensen.

 9. @Tuna, neen dat is niet afdoende. Konden of mochten deze mensen geprikt worden? U staart u zelf blind op zaken die afleiden inplaats van op het grote plaatje. Ik begin licht de verhalen van de complot theorie aanhangers te geloven. Volgens mij zit er inderdaad een chip in het prikje die een verzurende en hatelijke mens maakt van al degenen die geprikt zijn.

 10. Tico Martina denkt slim te zijn. Korte posts en antwoorden. Geen succes. Dan maar ellenlange antwoorden. Wederom geen succes. Dan maar zijstapjes maken. Ook geen succes voor hem, totdat er iemand intrapt en hij verder kan gaan op dat zijstapje. Daarna begint het hele riedeltje opnieuw. Dag in dag uit. Toch knap voor een persoon die maar 1 kleur kent. En dat is zwart. Al is het rood, bij meneertje tico is en blijft het zwart. Meneertje tico doet zich slimmer en groter voor dan hij is en weet niet dat hij zich zelf voor gek zet.
  Het zal wel te maken hebben met zijn kwetsbare ego.

 11. Ze waren niet gevaccineerd @TM. Dat is reden genoeg. Oorlog en rampspoed?? Waar heb je het over? Het is toch maar een griepje? Drama, als er maar drama en aandacht voor je is. Als domme en vrolijke noot heb je de dagprijs alweer te pakken.

 12. @LaStiwz, nou nou wel lief blijven he. De reden waarom dit soort zaken van belang zijn, is dat er op die wijze een goed beeld wordt geschapen van hoe gevaarlijk iemand nu werkelijk is die niet geprikt is. Wij willen niet dat zodadelijk een ieder die niet geprikt is met stokken en brandende toortsen uit hun huizen worden gedreven, of u wel? Het blijkt dat sinds 1,5 jaar er gevaarlijke tendensen die sterk schuren aan een duister (ik zei duister, niet duits, goed lezen he!) verleden plaatsvinden. We zullen er voor moeten waken dat straks er geen heksenjacht plaatsvind op een ieder die geen prikpleister op de mouw heeft gespeld. Vandaar dat goede berichtgeving zeer belangrijk is. Ik hoop dat u het nu snapt.

 13. @Tico: wat maakt het uit dat je niet weet wat de leeftijd is, waarom ze opgenomen zijn en waarom niet geprikt?
  De oorzaak van overlijden is corona.

  Ja, ze zouden misschien ook volgende week zijn doodgegaan aan kanker of iets anders, maar dit doet er niet toe. Dit is namelijk ook het geval bij de gevaccineerden. Erger nog, die zouden zelfs aan het vaccin doodgegaan kunnen zijn.

  Uit je ellenlange stukken tekst maar ook uit je korte stukjes blijkt zoveel dommigheid, misinterpretatie van feiten, cherry picking en tunnelvisie dat ik het raar vind dat je überhaupt een baan hebt.

  Zelden zo’n dom persoon gezien.

  Btw: je kunt verhaal niet één op één verwisselen met narratief.

 14. @Tuna, en u kunt zelfs in een korte zin geen antwoord geven op een fatsoenlijke vraag. Wat is er bekend over die 140 personen? Leeftijd, waarom opgenomen en heel belangrijk waarom niet geprikt? Maar ja dat soort futiliteiten mogen en zullen niet benoemd worden natuurlijk. Nee veel liever schreeuwen wij “kijk, zie je wel is hun schuld”. Jammer dit. In tijden van oorlog en rampspoed komt altijd de ware aard van de mens naar boven

 15. Probleem is vrij makkelijk op te lossen. Wil je geen vaccinatie? Prima maar teken dan een contract waarbij je akkoord gaat dat wanneer je covid krijgt dat je niet zal worden opgenomen in een ziekenhuis.

  Het is toch maar een ‘griepje’? en je lichaam is toch sterk genoeg om het te overkomen?

 16. De wappies hebben ellenlange verhalen nodig terwijl de feiten ze in het gezicht staren: “Van de 151 personen die werden opgenomen in het ziekenhuis waren er 140 niet gevaccineerd, 5 patiënten waren volledig gevaccineerd”.
  Dank aan de wappies om de standaard zorg vast te laten lopen.

 17. Beste Luma. Het is vergeefse moeite om in de verziekte samenleving van vandaag met feiten bepaalde zaken aan te tonen. Mensen zijn al teveel gehersenspoeld om door te hebben wat er gebeurd. Alleen het narratief dat in de kranten (zeer geselecteerd dan) en overige media wordt tentoongespreid is heilig. Elk tegengeluid wordt direct in de kiem gesmoord. Alleen personen die braaf verkondigen dat iedereen twee keer per dag zijn tanden moet poetsen, braaf zijn groenten moet opeten en zijn twee prikjes haalt, worden aan het woord gelaten. Alleen die personen schijnen te hebben gestudeerd. Alleen die personen schijnen wetenschappers te zijn. Alleen die personen zijn experts. Personen die dezelfde studie hebben gedaan, jarenlang zaken hebben onderzocht en artikelen hebben gepubliceerd en voorheen te boek stonden als wetenschapper, zijn dat opeens niet meer want ze stellen vragen bij het beleid. Israel werd lange tijd als HET land gezien dat wij allen moesten volgen. Bevolking die massaal was ingeent, kinderen die ingeent werden en een zogezegde hoge bescherming door het prikje. Nu blijkt dat dat prikje toch niet zo beschermd als gedacht, is er inmiddels al sprake van een vierde prik. “Ja, maar er is dan ook nooit gezegd dat het prikje 100% beschermd en ook niet dat het langdurig werkt”, wordt nu opeens als tegen argument gebruikt. Nou dat werd dus wel degelijk meerdere malen gezegd en geschreven. Het prikje zou het enige middel zijn. Nu wordt er door de media ook volop propaganda de wereld ingeslingerd dat in de ziekenhuizen en IC’s voornamelijk patienten liggen die niet zijn geprikt. Wel 90% is het narratief. Een ieder spreekt er schande van en het wapperend deugvingertje gaat omhoog. Nergens heb ik kunnen lezen om hoeveel personen het dan gaat, wat de leeftijd van de personen is, waarom ze zijn opgenomen in het ziekenhuis of IC, en waarom die personen niet geprikt zijn. Welnee doorvragen daar doen “Journalisten” niet aan. Neen liever gaat men naar de persconferenties toe, laten ze zich fêteren en schrijven braafjes op wat er gezegd wordt. Vragen stellen is geen tijd voor want er moet zo snel mogelijk een artikel in de krant komen, time is money. Wij zien nu ook al een grote tweedeling in de maatschappij waarbij een groep geprikten meent dat een ieder die niet geprikt is, om welke reden dan ook, gediscrimineerd mogen en moeten worden. Luid wordt er geroepen dat die groep nu eenmaal een gevaar vormen en dat ze mensen ziek maken. Allang vergeten is men dat in 2020 toen nog niemand geprikt was de mortaliteit zeer zeer zeer laag was en dat maar 1.8% van de besmette personen symptomen vertoonde of daar last van had. En nu is het opeens zo dat een ieder die niet geprikt is ofwel dood gaat ofdan iemand gaat besmetten. Daar is geen enkel bewijs voor, maar de “geleerden en deskundigen” hebben dat berekend en dus dan is dat zo. Dat al die “geleerden en deskundigen” er bij alles maar dan ook alles totaal naast zaten mag geen naam hebben. Neen hoor want dankzij het rampscenario zijn er maatregelen genomen, en die maatregelen hebben weer gezorgd dat de scenarios niet uitkwamen, dus men had wel degelijk gelijk. Maar goed intussen is een groot gedeelte zo murw geslagen dat feiten er niet meer aan toe doen. Ofwel weten ze het niet, tonen ze het niet, of interesseert het ze niet wat er gaande is. Dus beste Luma, het heeft geen zin want de schreeuwers zullen altijd zeggen dat het helemaal niet waar is.

 18. @luma “Beseft men dat de WHO en CDC opdracht is dat mensen die binnen 14 dagen na de injectie in het ziekenhuis belanden als niet geïnjecteerd beschouwd worden dus die getallen hier zeggen niets. ”

  “PBC | 140 van de 151 patiënten in het ziekenhuis waren niet gevaccineerd”

  Ik hou wel van een goede complot theorie.
  Maar dan moet je wel je ogen open houden.
  Als 140 van de 151 patiënten niet gevaccineerd waren staan er dus dat er ook gevaccineerde zijn opgenomen en getest en dat het verschil tussen gevaccineerd en ongevaccineerde heel groot is. Geeft ook aan dat ongevaccineerde een overmatige druk op de gezondheidszorg geven.
  Dat staat er en dat rijmt niet met het gebazel.
  Of je noemt het gewoon “fake news” en het is allemaal niet waar. Maar als het allemaal niet waar is, waar maak je je druk over?
  Doe wat je doet, leef je leven en maak een verklaring dat je niet opgenomen wenst te worden met ademhalingsproblemen.

 19. Op 2775 wekelijks doden overleden er daar 21 aan “corona”. Minder dan 1%, om precies te zijn afgerond naar boven 0.76% Met je rollator van de trap stuiteren is al bijna gevaarlijker. Maar he dat kan ook door corona komen niet waar.

  Goh… Wat lees ik nu ….. 83 jaar gemiddeld. Dus 90% boven de zestig. Echt…. En die waren allemaal supergezond en konden zeker allemaal 100 worden. Met doden in de statistiek door reguliere griep en longaandoeningen van de bovenste lucht wegen verdwenen.

  Er is een bewuste paniek gecreëerd en de farmaceuten zijn er vol ingesprongen. Plotseling binnen no time konden die een duur vaccin maken wat t anders nooit gehaald had. In een historische korte tijd goedgekeurd en uitgevoerd. Met “beschermingen percentages hoger dan welk vaccin dan ook.
  Wat een ongelooflijke sterke marketing als angst het motief wordt.

  Bannen we het daar mee uit wel nee. Maar de paniek is weg en plotseling ben je veel beter. Net als jaarlijkse griepvaccinaties waar in 2018 toch nog steeds 10k plus aan dood ging en mogelijk de weg heeft vrijgemaakt voor corona. (ssst…. Meloen wordt wakker.)
  Maar he we moeten wel blijven boosteren… Minimaal 1 per halfjaar toch.

  Israël: het overlijdens percentage is 0.6% van de geïnfecteerde. Officieel heeft 60% 2 prikken … Die 90% kan wel kloppen maar wat er dan ook vermeld moet worden is welke groep goed is gevaccineerd… dat zijn dus niet de Palestijnen.
  Dat vaccin dat zo goed beschermt blijkt daar dus redelijk vlot je lichaam weer uitgewerkt te worden. Israël was een van de eersten die supersnel vaccineerden. Nu nog statistiek ove hen met natuurlijke weerstand.
  En ja het is nogal leeftijd gerelateerd allemaal… Een verklaring kan zijn: voor cijfers en leeftijd gerelateerd. ht ps://www.washingtonpost.com/outlook/2021/08/31/covid-israel-hospitalization-rates-simpsons-paradox/

  Je moet registratie papieren bij je dragen. Nog even het komt op je id of paspoort erbij. Wat een top manier om alle illegalen, ongedocumenteerden en andere gezochte of ongewenste te isoleren. Ik ben zo benieuwd of er niet toch plotseling een detectie mogelijkheid blijkt te zijn of je ingeënt bent of niet.

  Nu zijn we weer aan het doorslaan met vaccinaties van kinderen. Met een risico van nul. Alleen maar om wat oudjes gerust te stellen Ik vind dat die maar verplicht ingeënt moeten worden en met chirurgische maskertjes moete n lopen anders mogen ze niet op straat, want zij zijn de groep die de zorg belasten niet de jeugd. Omgekeerde wereld. Nog even en we gaan baby’s vaccineren.

  Ben benieuwd wat de effecten over 10 jaar zijn.
  Dan komen we erachter dat we super varianten krijgen. En RNA knutselen blijkt ineens niet zo’n goed idee geweest te zijn. Voor die oudjes geen probleem maar voor de jeugd wel.
  En nou we het toch hebben over de heilige graal ja laten we alle mensen die zijn gevaccineerd eens volgen en kijken wanneer die dan doodgaan. En wat dan de diagnose is.

  Ik zou ook nog w2el eens een nieuwe dubbelblind test willen zien en dan met 10.000 demente bejaarden. Zodat paniek geen factor is. En of met andere andere gevoelige gevallen… Maar he dat doen we niet. Niet gevacineerde gevoelige gevallen Die zijn er ook daar nauwelijks meer Toch!!
  Dus de pers draait er nu alweer omheen met titels als “waarom je toch ziek wordt na vaccinatie”. En ja na vacinatie.. En na vaccinatie kan j enog steeds regulier dood gaan.

  De statistiek in Nederland vermeld nu ook plotseling overleden “MET” corona. Dat is ook al een hele omslag…..
  Nu nog erbij overleden MET een ziekenhuis bacterie. Of overleden aan complicaties… etc. dan wordt het verhaal steeds realistischer. En als het echt kan wat dan de 2e overlijdens diagnose zou geweest zijn.

  We hebben gewoon iets een naam gegeven wat er altijd was.

  Maar top we zijn gered we hebben een vaccin.
  Nou hoe zat het ook alweer met Global Climate change en stikstof crises, kabinet re-formatie waar is nog oorlog, honger, overstromingen en vluchtelingen die verdrinken.
  De media leven op slecht nieuws. Regeren met een pandemie is een stuk gemakkelijker.

  p.s.
  De belastingen gaan omhoog.

 20. @Luma zegt: “…In Israel where 90+% are vaccinated 75% end up in hospitals…”
  75% van 90% is 67,5%
  Bevolking Israel is een dikke 9 mln.
  9 mln. maal 67.5% is 6 mln personen.

  6 mln end up in hospitals?
  Serious?
  @LuMa: get a life.

  Of zijn die 75% die in het hospitaal belanden 75% van de NIET gevaccineerden?

 21. @LuMa: iemand die zegt: “…Een half jaar terug dachten we even dat de wereld verging, maar het coronavirus is sinds begin juni zo goed als weg.” De hoogleraar somt een aantal cijfers op. „Het sterftecijfer piekt in het voorjaar en neemt nu af naar 0. Wat weinig vermeld wordt is wie er sterft. De gemiddelde leeftijd bij corona is 83,6 jaar.”

  Sinds juni zo goed als weg?
  De gemiddelde sterfteleeftijd bij corona is 83,6 jaar?

  Iemand die dat zegt is niet voor niets emeritus. Hij weet het gewoon niet meer en zit te bazelen.

 22. @LuMa: ik heb de moeite genomen om het 1 uur durende filmpje te bekijken. Eén uur verloren tijd.

  Ben daarna e.e.a. gaan checken:
  https://pointer.kro-ncrv.nl/Reiner-Fuellmich-begint-Neurenberg-2-proces-tegen-coronamaatregelen
  Conclusie: Van Fuellmichs beweringen in de video klopt dus weinig.

  Quotes van Reiner Fuellmichs:
  – Reiner Fuellmich: Alleen al in Amerika waren er ongeveer HALF MILJOEN sterfgevallen na de COVID-19 vaccinatie. LEZERS LET OP: HIER STAAT NA, NIET DOOR.
  – de PCR- en antigeentesten nutteloos zijn en alleen dienen om farmaceutische bedrijven te verrijken.

  Wat heeft hij bereikt:
  Hij klaagde ook – zonder succes – Deutsche Bank (DB) aan, hoewel in veel publicaties op sociale media de rechtszaak tegen DB en een andere tegen Volkswagen – die hij ook verloor – als zijn prestaties worden genoemd.

  Voor mij is Fuellmich geen bron, maar een onruststoker en überwappie.

 23. Beseft men dat de WHO en CDC opdracht is dat mensen die binnen 14 dagen na de injectie in het ziekenhuis belanden als niet geïnjecteerd beschouwd worden dus die getallen hier zeggen niets. daarbuiten zegt het CMC tam tam dat 25% van de staf niet gevaccineerd is. Nu de eerste dagvaardingen de deur uit zijn kunnen velen hun borst nat maken. Als U het geduld opgebracht heeft de video’s te bekijken denk u vast anders. New peer-reviewed study; Corona vaccinations could severely damage the immune systematisch
  There has never been an approved mRNA vaccine in human medicine against an infectious disease.
  While the case of serious side effects are increasing, a current study does not even rule out the risk of fatal damage from the so called ADE phenomenon.
  More and more scientific contributions indicate that corona vaccinations could increase the risk of serious illnesses.
  In Israel where 90+% are vaccinated 75% end up in hospitals.

 24. Waar de wappies ook mee komen, het is en het blijft een feit dat zij de regulaire zorg voor anderen afstoppen. In een ziekenhuis vol met wappies daar kan niets meer bij. De cijfers spreken duidelijk voor zich.

 25. ““Van de 151 personen die werden opgenomen in het ziekenhuis waren er 140 niet gevaccineerd, 5 patiënten waren volledig gevaccineerd”.
  Je kunt natuurlijk het hele internet afstruinen om redenen om je niet in te enten.
  Als je niet wilt fijn, ga niet naar het ziekenhuis als je corona gerelateerde klachten hebt. En leef je leven.
  Of zet de kop en deze kop komt overeen met cijfers uit EU en VS. En denk dan nog eens na.

 26. Ook deze video waar crimes against humanity van Dr Reiner Fuelmich zal de wappie bashers wakker schudden en afvragen waar ze in godsnaam mee bezig zijn en misschien tot inkeer komen , Ja de reguliere pers laat dit niet horen die probeert alleen menigeen the hersenspoelen. Er zijn inmiddels rechtszaken gewonnen in Portugal, Duitsland en Oostenrijk en Reiner Fuellmich verwacht dat Zuid-Afrika mogelijk al eerste land helemaal “omgaat” waarna mogelijk het hele continent Afrika zich zal aansluiten. Volgens Reiner Fuellmich is het omslagpunt bijna bereikt! https://ugetube.com/watch/reiner-fuellmich-interviewed-by-mike-adams-covid-crimes-against-humanity-and-the-coming-war-crimes_2jgwdjszcxiy3fp.html?lang=turkish

 27. Voor de Wappie bashers U bent toch ge-injecteert, waar bent u dan bang voor. Velen kunnen nadat ze deze video van juristen Jeroen Pols en professor Maria-Louise Genet die met harde Feiten en bewijzen komen en zij die zich om te kunnen reizen of met vakantie kunnen zonder goed voorgelicht te zijn rechtszaken starten tegen de GGD en de lieden die hun geprikt hebben. Ik zou dan maar rustig deze video beluisteren, niet maar dan ook niet was zoals de regering het voorstelde . https://www.facebook.com/Viruswaarheid/videos/371762334607352/

 28. “Er is gisteren opnieuw een coronaslachtoffer gevallen”. Het is toch simpel? Laat een nabestaande op tv het verhaal vertellen, waarom het slachtoffer niet gevaccineerd was in plaats “di pasa koi pendeuw manera novela ku kabei boto”.

 29. “Van de 151 personen die werden opgenomen in het ziekenhuis waren er 140 niet gevaccineerd, 5 patiënten waren volledig gevaccineerd”.

  De cijfers spreken voor zich. Gevolgen zijn dat de regulaire hulp steeds meer in de verdrukking komt zoals zovelen ervaren. Met dank aan de wappies.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NOS | Medewerksters Talpa in paginagrote advertentie: ‘John, het ligt niet aan de vrouwen’

BOOS over The Voice "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen." Zo reageren Talpa-medewerksters met een paginagrote advertentie in het AD op uitspraken van John de Mol....

Democracy now! | Friday, January 21, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Bestuurder na ongeluk gered door omstanders

Persbureau Curacao Benauwde momenten voor de bestuurder van een auto op de Weg naar Westpunt bij Duzu. Die raakte betrokken bij een ongeluk en sloeg gedeeltelijk over de...

PBC | Eind februari binding proposals voor overname raffinaderij

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Rdk heeft een aantal bedrijven gevraagd voor het einde van februari een binding proposal in te sturen voor de exploitatie van de Isla en...

PBC | CMC luidt de noodklok om IC-capaciteit

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het ziekenhuis op Curaçao (CMC) luidt de noodklok. Alle zestien IC-bedden zijn bezet met coronapatiënten, terwijl er nu zeventien mensen intensieve zorg nodig hebben....
- Advertentie -
- Advertentie -