28 C
Willemstad
• donderdag 20 januari 2022 15:22

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Voor tweede dag op een rij coronapatiënt overleden

- Advertentie -
Thans is het aantal overledenen door corona op Curaçao opgelopen naar 135

Voor de tweede dag op een rij is er op Curaçao iemand overleden aan de gevolgen van Covid-19. Daarmee is het aantal overledenen door corona op Curaçao opgelopen naar 135. Het aantal patiënten in het CMC is gedaald naar 37.

Dat zijn 4 patiënten minder dan een dag eerder. Sinds gisteren zijn er 2251 personen getest. Daarvan bleken 85 personen besmet met corona.

Alles bij elkaar zijn er 76 mensen coronavrij verklaard. Daarmee staat het totaalaantal actieve cases op Curaçao op 621.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

22 reacties

 1. @Loes, het gaat bij jou van kwaad tot erger, wat een enorme leugens ben je aan het rondstrooien. Ik raak er steeds meer van overtuigd dat jij simpel niet van dat witte peder af kan blijven.

 2. @ Loes,

  Heel erg leuk om al die apparatuur te hebben, maar ooit aan gedacht dat we daar ook personeel voor nodig hebben ?
  Dat personeel hadden we tot een paar maanden geleden nog wel, maar ze zijn allemaal naar huis oftewel we moeten het doen met het eigen personeel en die kunnen dat niet aan.
  IC betekent Intensive Care, waarbij het woordje Intensive, dus INTENSIEF betekent, anders gezegd dat betekent niet 1 verpleegkundige op 16 of 40 patienten.

  En heb je er wellicht ook aan gedacht dat het personeel ook nog eens moet kunnen omgaan met de apparatuur ? IC verpleegkundige is een aparte opleiding en je kunt dus niet zomaar iedereen daar neerzetten.

  Maar serieus Loes, wanneer hou je nu eens op met je onzin hier continu proberen te verkopen. Alleen andere wappies zullen jou geloven, maar voor de rest irriteer je alleen maar lezers op KKC.

  Dus wellicht kun je ophouden met je kolder verhalen en gewoon antwoord geven op de vraag hoe het mogelijk is dat het ziekenhuis en de IC afdeling bij ons gewoon vol liggen met NIET gevaccineerden. Dankzij hen hebben we geen normale zorg meer en daar zijn zeer velen zeer kwaad over.

  Dus gaarne nu eindelijk eens een keer antwoord.

 3. Brains… we hebben 100 plus mensen gekregen en 35 plus respirators.
  Het is volslagen incompetentie dat je daar na een jaar niet mee om kan gaan.
  Met een spare ziekhuis extra.
  Als iets belangrijk is voor de economie dan richt je daar op. Net als aruba doet.
  Maar curacao …

 4. We zijn al tientallen jaren bezig met griep vaccins.
  In 2018 overleden 10k plus mensen daaraan. in NL
  Ik neem nl als maatstaf omdat ik dat land het meest kan geloven in de cijfers.
  De rest eh niet echt.
  Ik heb nog nooit gehoord dat dat verplicht tot het vaccineren van alle anderen leid.
  De groep waar het om gaat is 60 plus met issues.
  Meloen kan wappie brullen maar laar maar zien dat dat niet zo is.
  Ja vacinates helpen in die groep. Maar voor de rest is het niet signifikant.
  Niet iets wat echt belangrijk is.
  De belasting van de zorg. op 40.000 bedden is het 5% en op op de ic.s het ligt er maar aan waar ze priotiteit aan geven.
  Het CMC… pfff. lokura voor geld.
  Volslagen te duur zieken huis met een volslagen incompetente leiding.
  En ja ik weet alles van het sehosen er is niks veranderd.
  Storm in een glas water wat ons alleen maar kwetsbaarder maakt.
  Onze inkomsten zij toeristen.
  Punt.
  En met al die meloen idioterie jagen we die weg.

 5. Meloen goh. En hoe oud zijn die mensen in de ic. alle 16 dat is niks op 165.000
  dat wil niet tot je door dringen in verhouding is dat niks.
  En jij. ik denk je liegt.
  Ijsland is duidelijk.
  En het placebo effect ook.
  We moeten de angst weghalen.
  Jij,.

 6. @ Ook dat nog,

  Dus laat mij het even samenvatten.
  Het ziekenhuis lig bomvol met niet gevaccineerden. Er liggen wel geteld 2 volledig gevaccineerden en de hele IC ligt vol met NIET gevaccineerden.

  En dan durf jij te beweren dat vaccins niet werken ?

  Hoor graag hoe je tot die conclusie bent gekomen.

  En graag geen wappiesites, gewoon een normaal onderzoek dat peer reviewed is.

 7. @ Loes,

  Helaas, ik zit niet in de groep van 70+, verre van dat en voorts ben ik niet obese. Ik zit zelfs onder het gewicht dat voor mijn leeftijd en lengte acceptabel is.

  Ja, we gaan allemaal een keer dood, maar het probleem is dat dit niet de kern van het probleem is.
  De kern van het probleem is dat onze medische zorg weer is ingestort oftewel NIEMAND krijgt nog de normale zorg die ze nodig hebben.
  Waarom ?
  Omdat een stuk F…cking wappies hebben besloten dat zij geen vaccin nodig hebben, vervolgens corona oplopen en dan ineens toch medische zorg nodig hebben. Je weet wel, die zorg waarvan ze altijd zeiden dat ze die niet nodig hadden omdat hun immuunsysteem het wel aan kon.
  Dankzij deze malloten hebben veel patienten een telefoontje gehad, waarin het werd meegedeeld dat hun afsrpaak is gecancelled.

  En dat Loes, is de kern van het probleem dat ik heb met de wappies. Ze zijn egoistisch, asociaal, dom en daar betaalt de hele bevolking voor.

  Ga nu eens in op de overbelasting van de zorg en de rol die de anti-vaxxers daar in spelen.
  Waarom rennen zij toch naar het ziekenhuis, terwijl ze altijd hebben beweerd dat zij geen medische zorg nodig zouden hebben als ze corona zouden krijgen ?

  Ik vind het prima dat jij een wappie wilt zijn, de domheid straalt van je posts af, dus eigenlijk zou je ook niets anders kunnen zijn. Maar wanneer je zo ontzettend tegen de ‘gifspuit’ bent, waarom zou je dan wel al de gifspuiten in de wereld accepteren wanneer corona jou goed te pakken zou nemen ?

  Ik geloof dat Wim Wouda al kwam met Ivermectine en dat moet ik toch lachen. En waarom moet ik lachen ? Omdat de bijwerkingen van Ivermectine zo ongeveer 10 x erger zijn dan van een vaccin. Anders gezegd, je wilt geen vaccin vanwege verzonnen bjwerkingen, maar je neemt zonder probleem een middel dat gebruikt wordt in de dierengeneeskunde !!!
  Hoe ontzettend dom kun je zijn ?
  Kun jij mij uitleggen Loes waarom Ivermectine (met alle bijwerkingen) wel acceptabel zijn voor jou, maar een vaccin zonder bijwerkingen is het eind van de wereld ? Hoor het graag.

 8. Gevaccineerd met iets wat aantoonbaar niet werkt….. Lekker bezig, maar de sheeple zijn zo gelukkig met een luier voor de bek en een naald in de arm. Helpt het? NEEN, maar… als de schapen maar volgen……. CONTROLA-VIRUS….

 9. Meloen ik blijf t apart vinden dat je permanent negeert wat mensen je proberen duidelijk te maken.
  Je zal een keer dood gaan. Mensen gaan dood.
  Corona is een risico tuurlijk maar bij verre niet een groot risico.
  Om daarvoor alle andere risico s te vergeten is belachelijk.
  Jij zou op de airport in Kabul gaan lopen schreeuwen zeker dat ze mondkapjes moeten dragen afstand houden en je mag alleen maar vliegen als je gevaccineerd bent.
  Gevaccineerden raken nog steeds besmet en besmetten anderen.
  Maar merken nu niet dat ze besmet zijn. En rennen overal rond. Het was er altyd het gaat niet weg en ja als je ouder wordt en lekker leeft dan heb je risico s. Pech gehad.
  Wat is het verschil.
  Het verschil is jij zit in de 70 plus te dik groep.
  En vind dat de rest van de wereld maar moet wijken.
  Dat is pas asociaal.

 10. @ LaStiwz,

  Dus dat is wat het is !
  Vroeg me al af wat ze aan het doen waren bij het crematorium, ‘s nachts zie ik de vlammen van de ISLA weer oplaaien, dus vermoedelijk zijn ze daar de lijken stiekem aan het verbranden, zodat niemand ze mist. En wanneer familie klaagt dan worden ze ook doodgespoten, want ja, kan natuurlijk niet zo zijn dat de familie de pers gaat waarschuwen.

 11. @ Wim Wouda en Loes,

  Blijf het apart vinden hoe jullie continu recht proberen te praten wat volledig krom is.

  Vandaag maar weer eens bevestig (wat iedereen al wist)……………82 van de 88 gevallen in het ziekenhuis waren NIET gevaccineerd. Van de mensen die tot nu toe zijn overleden aan corona, 135 totaal, was er niet eentje gevaccineerd.

  En dan nog blijven jullie doorblaten over “ik weet niet wat de lange termijn effecten van een vaccin zijn’ of ‘vaccins helpen niet’ ?

  Ik ken de mogelijke lange termijn effecten van corona wel en die zijn heel simpel………….je kunt er aan overlijden.

  En vaccins helpen niet ?
  Hoe komt het dan dat er nog geen gevaccineerde personen in het ziekenhuis zijn overleden ?

  Feit is en blijft heel simpel: van de afgelopen 12 doden had niemand hoeven te overlijden ! Het was een onnodige en zinloze dood. Alleen omdat ze geloofden in hun eigen immuunsysteem, van mening waren dat corona maar een griepje is en niet geloofden in een vaccin, zijn ze nu dood. Hun familie moet verder zonder hen en dat is de realiteit.

  Dus hou aub op met allerlei kolderverhalen, focus op de realiteit en de realiteit is dat vaccineren helpt bij het voorkomen van een ziekenhuisopname en mogelijke dood door corona.

  Maar ja, dan zouden jullie toe moeten geven dat jullie het fout hadden en dat is natuurlijk onmogelijk. Liever sterven dan erkennen dat je fout zat niet waar.

  Van Dissel heeft al aangegeven dat iedereen die geen vaccin neemt vroeger of later te maken gaat krijgen met corona. En hoe later dat dit gebeurt, hoe ouder dat je bent, hoe hoger het risico. Iedereen die logisch na kan denken wist dit al, maar de wappies blijven het maar ontkennen. Ondertussen leggen jullie wel het ziekenhuis plat voor gewone zorg en dat moet eens ophouden.
  Ik stel voor dat we de discussie op gaan zetten om opzettelijk niet gevaccineerden uit het ziekenhuis te weren. Richt maar ergens anders een tent in met zuurstofapparaten, kunnen ze daar lekker uitzieken van hun griepje, het stelt immers toch niets voor. Maar de IC en het ziekenhuis moeten off limits worden voor opzettelijke coronaklanten.

 12. en geen kerngezonde mensen blootstellen aan een vaccin waarvan je nog maar moet afwachten hoe dat er over een jaartje of wat uitziet.

  Dankzij deze kerngezonde mensen is de covid alleen maar groter geworden en worden veel meer mensen besmet waaronder de oudjes.

 13. Het zou ook mooie televisie zijn als er behalve angst zaaien net zoveel aandacht zou zijn voor preventie en behandeling. Een kwart van de IC opnames had voorkomen kunnen worden voor aandacht voor het enorme risico van overgewicht en vitamine D tekort. Dan had je dubbel winst gehad want de daarmee gepaard gaande kwalen kosten de samenleving jaar in jaar uit handen vol geld. Dan de gekkigheid om mensen thuis op te sluiten waar de meeste besmettingen plaatsvinden. En maar geen aandacht voor geneesmiddelen als Ivermectine. Heel veel mensen hadden thuis niet naar adem hoeven te happen. Maar nee hoor geef ze maar een Paracetamol bij een “levensbedreigende ziekte”. En vaccineren lijkt te helpen bij het voorkomen van ernstige ziekte. Maar dan moet je wel richten op de risico groepen en geen kerngezonde mensen blootstellen aan een vaccin waarvan je nog maar moet afwachten hoe dat er over een jaartje of wat uitziet. Dat hele zwalkende beleid heeft als gevolg dat er weinig vertrouwen is in de goede bedoelingen van de roeptoeters.

 14. Het zou ook goed ziijn om als die slachtoffers van wappie locura en corona pandepaniek aandacht te geven.
  Want we hebben 50.000 levens jaren gespaard in de 60 plus groep en 160.000 levens jaren verloren in de rest.
  Vacineren helpt in het grote geheel eigenlijk niet zo heel veel. Er zijn dingen zoals dementie die nouwelijks aandact krijgen maar tientallen malen erger zijn.
  Ja prima dat het er is, voel je je kwetsbaar doe het, maar maak het geen een religie en om andere mensen er om te stressen is de omgekeerde wereld.

 15. Iedereen rouwt op zijn/haar eigen manier, zo zagen we laatst Sithree van Heydoorn op een begrafenis reclame voor zijn partij maken en de nabestaanden nog klappen terwijl anderen schande van spreken.

  Zo is dat ook met de nabestaanden van deze corona doden, ze sterven allemaal vrij anoniem terwijl ze ook na hun dood een belangrijke rol in de strijd tegen covid kunnen spelen.

  Helaas hebben we hier koekenbakkers bij de media werken, het zou mooie televisie zijn als één van de nabestaanden zou vertellen waarom de overledene niet is ingeënt en wellicht hoe het ziekte proces is verlopen. Denk zeker dat dit een aanmoediging voor de twijfelaars zal zijn om zich alsnog te laten vaccineren en zo ons allemaal heel veel ellende bespreken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Nu.cw | Kitersurfer aangehouden met rugzak vol drugs

Een kitesurfer op Aruba is woensdagochtend aangehouden met een rugzak vol met drugs. De kustwacht kreeg een melding en ging er samen met de politie op af. De...

NRC | Aangifte van verkrachting tegen Ali B, Borsato beschuldigd van handtastelijkheden bij minderjarigen The Voice of Holland

Bart Hinke, Tan Tunali In de uitzending van BNNVARA-programma BOOS vertellen anonieme vrouwen over traumatische ervaringen met rapper Ali B. Producent John de Mol wist al sinds 2019...

Democracy now! | Thursday, January 20, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Vier jaar na Bestuursakkoord Bonaire en Den Haag: ‘weinig vooruitgang, want ambtenaren frustreren elkaar’

Marit Severijnse KRALENDIJK – Vier jaar geleden tekende de bijzondere gemeente Bonaire een Bestuursakkoord met politiek Den Haag. Welzijn en welvaart werd er beloofd. Maar er is weinig...

DH | Update: Kingdom government meeting postponed

THE HAGUE--The Kingdom Council of Ministers meeting originally planned for this Friday, January 21, has been postponed by two weeks or more. No official reason was provided by...
- Advertentie -
- Advertentie -