30 C
Willemstad
• zaterdag 23 oktober 2021 17:15

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Vakbondsleider Plantijn op intensive care met Covid

Plantijn is al jaren het gezicht van onderwijsvakbond Sitek. .

Vakbondsleider Darius Lio Plantijn is een van de mensen die momenteel met Covid in het CMC ligt. Dat werd zaterdag bevestigd op radiozender Z86. Zijn situatie zou kritiek maar stabiel zijn.

Plantijn is al jaren het gezicht van onderwijsvakbond Sitek. Hij is niet gevaccineerd.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

30 reacties

 1. @Commentpolis, dat zou best kunnen, u heeft daar beter inzicht in dan ik. Maar het valt mij wel op dat er 4 personen zijn die dezelfde strekking gebruiken en op elkaar reageren op een verdachte wijze. Maar goed dan ligt het aan mij.

  En wat betreft normaal doen, tja ik weet niet waar u op doelt. Zo te zien worden alleen berichten gewaardeerd waar men ach en wee neerpent over het virus. Ik ontken niks, maar probeer wel zaken te relativeren. Als echter de strekking is dat tegengeluiden niet als normaal worden beschouwd, dan trek ik mijn plan.

 2. @Loes zegt: “…Wel opvallend is wel dat de meeste wappie brullers hier 60 plussers zijn…”

  Waar ken jij de leeftijd van de meeste wappiebrullers van?
  Volgens mij ben ik een Wappiebruller. Ik ben i.i.g. nog geen zestig.

 3. Ja en Pisas was ook gevallen in de badkuip.
  Ernis verder niet bekend of hij diabeet en of nierpatiënt is of andere dingen heeft die te maken hebben met je afweer. Medicijnen slikt etc.
  Maar nog steeds dan is hij bij die 10% die jonger zijn dan 60 en 90% van de 100 zijn dat niet.
  Een piep kleine groep.
  Wel opvallend is wel dat de meeste wappie brullers hier 60 plussers zijn.

  Wat betreft aantallen herbesmettingen.. Als je covid hebt gehad en of positief getest bent. Dan wordt afgeraden je weer te testen. Zeker op korte termijn heeft dat geen enkele zin. Want je blijft positief. De kans dat je een reden hebt om je weer te testen is ook erg klein. Dus dat die mensen daardoor nauwelijks meer in de statistiek voorkomen kan wel kloppen.
  Maar laten we een jaartje wachten en dan weer eens kijken. Welke variant er dan is en of booster prik 10 daar ook tegen helpt en hoelang de huidge prikken helpen.
  Als ik kijk naar wat we griep noemen in het algemeen waar covid als versie ook in valt en wat er eerder ook altyd was dan blijft het gewoon. Alleen heeft t nu een specifiekere naam gekregen.

 4. @Tico: ik heb momenteel 2 personen op de korrel die ik verdenk onder twee aliassen te posten. Niet 4. En dit is niet iemand die regelmatig post. Houd a.u.b. uw onzinnige verdachtmakingen voor u.

  Nu ik u toch spreek: doe eens normaal!

  Commentpolis

 5. En zie hier het bewijs van een Schizofrene persoon die onder 4 aliassen zichzelf beantwoord. Jeetje mina wat zielig is dit zeg. En het trieste is dat alle 4 de alterego’s van gelijkwaardige intelligentie zijn. Maar goed jullie zoeken het maar uit, de mensheid is toch al verloren met alle verknipte figuren der aarde. In ieder geval blij dat ik alhier lekker goed leef en er geen ongein heerst van massahysterie.

 6. @Loes. Jij laat zien dat je het ultieme voorbeeld bent van iemand die ziende blind, horende doof, is en daarbovenop een hele lading spoorbielzen voor zijn kop zonder enige hersencel heeft. Wat een ongelooflijke domheid en onbenulligheid straal jij met ieder woord over covid uit. Zelfs de meest extreme wappies zullen geen woord van wat je zegt serieus nemen. Je lijkt wat dat betreft nog erger dan wereldwinder @Tico !

 7. @Tico zegt: “…Echt sommige mensen zijn horende blind en ziende doof…”

  En sommige mensen zijn dom, heel heel dom en stronteigenwijs.

 8. Drie keer besmet is wat anders dan drie keer positief getest.
  Nu al weer aan het terugkrabbelen.

  Ik zeg ook niet dat het hiet kan, ik zeg dat als je drie keer besmet zou zijn, dat je dan het 11e wereldwonder bent.

  Lezen @Tico, met name begrijpend lezen.

 9. @Lastiwz, zo zo een hele studie in 1,5 jaar tijd. Waarbij uiteraard alle gevallen bekeken zijn. Man, man, man. Ik geef duidelijk aan dat ik 3 keer positief ben getest maar nee hoor Lastiwz weet het weer beter dan het test centrum. Echt van alle markten thuis hoor die Lastiwz. Je bent gewoon een betweterige weetal, stook die onderzoekjes op geniet ervan. Er is nog altijd zo iets als de werkelijkheid. Jij bent zo een betweter die tegen een persoon die 4 keer door de bliksem wordt geraakt zegt: “Nou, weet je theoretisch uit onderzoek is gebleken dat de bliksem je maar 1 keer raakt, dus het feit dat u nu hier ligt na te schroeien kan helemaal niet. Hier is een linkje naar het onderzoek en nu niet zo aanstellen”. Echt sommige mensen zijn horende blind en ziende doof.

 10. Factcheck
  Mensen die een besmetting met het coronavirus achter de rug hebben, ontwikkelen meestal antistoffen tegen het virus en zijn voor een bepaalde periode immuun. Dat wil zeggen dat ze geen tweede keer besmet kunnen worden zolang ze over die antistoffen beschikken. Toch zijn wereldwijd ondertussen enkele gevallen beschreven van mensen die een tweede keer positief testen. Een mogelijke verklaring is dat de antistoffen na de ziekteperiode geleidelijk verdwijnen.
  https://www.gezondheidenwetenschap.be/gezondheid-in-de-media/kun-je-twee-keer-besmet-worden-met-het-coronavirus

  Het officieel aantal bevestigde herbesmettingen staat nog altijd slechts op 28 stuks wereldwijd.
  https://www.sciencelink.net/nieuws-and-verdieping/twee-keer-corona-kan-het/7993.article

  Er zijn ENKELE GEVALLEN WERELDWIJD BEKEND die een tweede keer corona hebben gekregen.

  Volgens studies beschik je na besmetting voor tenminste 6 maanden over antistoffen.

  @Tico: dan bij jij het 11e wereldwonder. Met je drie keer besmet zijn met corona.

 11. @Joep Meloen. Wijlen mij Opa van moeders zei altijd “jullie is meervoud en Jodenvolk”. U beticht zowel Loes als mij van zaken die wij op generlei wijze hebben beweert. Het feit is en het staat onomstotelijk vast dat meneer Plantijn op het IC ligt, met Covid gerelateerde symptomen. Laten we elkaar geen mietje noemen, het is een gegeven feit die grenst aan de werkelijkheid. Edoch, wat niet naar voren komt, op geen enkele wijze wordt verduidelijkt en zeker niet onomstotelijk vaststaat is of de heer Plantijn ook met aan COvid gerelateerde symptomen is opgenomen. De beste man zou ook met een blinde darm ontsteking opgenomen kunnen zijn geweest, een Covid besmetting aldaar hebben opgelopen en nu op de IC liggen. Dat, mijn beste Joep, is wat Loes en ik tegen inbrengen op jouw stelling dat je 100% zeker weet dat de heer Plantijn vanaf het begin in het ziekenhuis is beland door Covid. Neen dat weet u niet en hoort u ook niet te weten want dat is medische informatie. Verder reageert een ieder anders op Covid. De een heeft geen centje pijn, de ander ligt op apegapen.

  Ikzelf was tot mijn 11e astma patient. De laatste keer kreeg ik zo een hevige aanval dat ik vanuit het Thorax Centrum met gezwinde spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht, aangezien ik nergens op reageerde. Ik kreeg medicijnen ingespoten die normaal in sterk verdunde staat aan een volwassen wordt toegediend. Ik kreeg in totaal 18 geconcentreerde doses van verscheidene medicatie toegediend maar niks hielp. De ambulance was verhinderd dus mijn moeder heeft mij toen met de auto zelf maar gebracht. Alle maar dan alle regels heeft zij verbroken die dag om mij in 5 minuten vanaf Jan Noorduynweg naar het SEHOS te krijgen. De hefboom bij het ziekenhuis heeft het niet overleefd in ieder geval, en als er een snelheidscamera was in die tijd dan heeft die overuren gedraaid. Al die tijd had ik geen tot zeer lage concentratie zuurstof en men was verbaasd dat ik nog leefde en geen kasplantje was geworden. Ik heb het overleefd en nadien heb ik nooit meer last gehad. De hoge dosering medicijnen heb ik ook overleefd terwijl normaliter niet eens een volwassen kerel ala Arnold Schwarzeneger dat zou kunnen. Ik wil niet zeggen dat ik onsterfelijk ben, dat zeker niet. Maar ik in ieder geval heb geen angst voor dit virus, I had worst zullen we maar zeggen. Maar dat ben ik persoonlijk. Ik zou een ieder aanraden zelf de overweging te maken. Oh en even ter informatie. Ik ben 3 keer geinfecteerd geweest intussen met dit Covid gebeuren, keurig netjes 3 weken thuisgebleven en testje gedaan. Alle 3 de keren heb ik niks maar dan ook niks van last gehad. Dus tja, het is maar dat u het weet.

 12. @ Loes en Tico

  Dat hij met Covid op de IC ligt is de officiële lezing. Jullie twijfelen daaraan, dus is het aan jullie om te bewijzen dat hij daar voor iets anders ligt. Gewoon beweren dat hij voor wat anders ligt en dan maar eisen dat een ander bewijst dat het niet zo is ……………..tja, die vlieger gaat niet op.

  Ergo, wanneer je twijfelt aan de officiele lezing dan is het aan jullie om het te bewijzen, niet anders.

  Ik snap dat het niet in jullie straatje past, want daar zijn het alleen hoogbejaarden die op de IC liggen, doch de realiteit gebiedt anders.
  Wanneer jullie het nieuws zouden hebben gevolgd dan zouden jullie ook weten dat de situatie in Suriname momenteel zeer ernstig is. Grote tekorten aan medisch personeel, bedden etc, veel te veel corona patienten. And guess what ?
  De vaccinatiegraad is laag oftewel geen vaccinatie…………….hoge besmettingsgraad. Hoge vaccinatiegraad…………….lage besmettingsgraad.
  In het ziekenhuis op Curacao ? Alleen maar niet gevaccineerden op de IC.

  Goh, hoe zou dat nu toch komen ? Zouden die vaccinaties wellicht toch werken ?

 13. @Joep Meloen, u bent echt van alle markten thuis. Zoals ik het lees bent u de behandelende arts van de heer Plantijn, en kunt u met stelligheid vertellen dat de heer Plantijn met verschijnselen thuis zat, steeds zieker werd en van de algemene afdeling naar het IC verhuisde. Wel zorgelijk dat u als behandelende arts de medische situatie van uw patient zo openbaart, maar goed Ethiek staat niet bij een ieder hoog op de lijst he.

 14. mel oen proof.
  kom met medische staat.
  en anders is hij 10% van 90 % de uitzondering bevestigd de regel.
  En lul niet over kosten. Dat is echt dom.

 15. @ Loes,

  Hij ligt op de IC a.g.v. complicaties met corona. Anders gezegd, hij heeft zware corona en ligt er dus niet a.g.v. een beroerte.

  Ik snap dat jij alles doet om corona te ontkennen, maar helaas, die vlieger gaat niet op.
  Hij heeft gewoon corona opgelopen, dat is erger geworden, is naar het ziekenhuis gegaan, is opgenomen, daar verergerde de situatie en is hij overgebracht naar de IC. Nu is hij kritiek en dat houdt eigenlijk in dat medicatie niet aanslaat en het gewoon een kwestie van ‘hopen’ wordt. Het is gewoon ‘flip a coin’, hij overleeft of hij overleeft niet, meer smaken zijn er niet.
  En dit alles had dus eenvoudig kunnen worden voorkomen middels een vaccinatie.

  Hoe ongelofelijk dom moet je wel niet wezen om zo met je leven te gaan lopen pokeren en dat terwijl je zoveel voorbeelden (ruim 4 miljoen) hebt van mensen die dat ook hebben geprobeerd en die ook hebben verloren.

  Wanneer jij dat ook wilt doen……………be my guest, maar blijf dat weg uit het ziekenhuis wanneer je corona oploopt. De kosten van een IC opname zijn niet echt goedkoop en al die kosten moeten worden verhaald op de bevolking van het eiland. En die hebben het al zwaar genoeg.

 16. Als Lio dit overleeft moet hij gewoon de rekening gepresenteert krijgen, en betaal nu maar voor je stupide ideeen. Als hij geen geld heeft kan hji G Schotte nadoen en proberen om met crowdfunding zijn hospitaal verblijf betalen, Mischien krijgt iets van degenen die medelijden met hem hebben.

 17. @greet, ja en inmiddels is Einstijn dood en leven alle ongeprikten vrolijk verder. Leuk die mumbojumbo gezwets theorien, maar ik leef en hij is dood. Who is the loser now?

 18. Einstein zei; er zijn twee dingen die oneindig zijn, het Heelal en de domheid van mensen en over het Heelal twijfel ik.
  Degenen die het vermogen hebben alles in twijfel te trekken hebben de beste kansen om te overleven.

 19. Er staat hij ligt “met” covid in het hospitaal.
  Er staat niet “door” covid.
  Hartaanval Stroke?
  Riool journalistiek ? Halve feiten en alles spelen op angst.
  Net als wappie dombo brullers.

 20. Tja @Joep. Ik ben bang dat het ijdele hoop is, wappies zitten teveel verstrikt in hun eigen waanideeen en zijn alle koppeling met de echte wereldwaarheid al lang verloren. Dus voor hen is de enige manier om het te leren the hard way. Vooral triest voor die harwerkende zorgmedewerkers en de mensen die door dit soort asos hun broodnodige behandelingen mislopen.

 21. Voetganger geschept door een vrachtwagen ligt op het IC. De voetganger was niet geprikt. Zwemmer verdrinkt bij Daaibooi. De zwemmer was niet geprikt. Vliegtuig met kleuters stort neer in een vulkaan. De kleuters waren niet geprikt. Man, man, man. Wie kon bedenken in 2019 of 2020 dat er zo een nadruk wordt gelegd of iemand wel of niet geprikt is. Benieuwd wat het bericht zou zijn als de heer Plantijn wel was geprikt. Iemand al onderzocht trouwens waarom de heer Plantijn niet was geprikt? Misschien mocht hij wel niet geprikt worden? Hoe weet men trouwens dat hij niet geprikt is, heeft hij dat zelf gezegd? Is dat gelekt uit zijn medisch dossier? In ieder geval wens ik de heer Plantijn veel beterschap en hoop ik dat hij er bovenop komt. En dat hij de sneer van Joep Meloen niet leest

 22. Tja, hopelijk gaan de wappies nu eindelijk eens inzien dat het niet alleen oude mensen met onderliggende kwalen zijn.
  Maar je, medelijden heb ik ook niet met hem. Het was zijn keuze om niet te vaccineren, dan zeg ik dus ook: ‘live with it and accept the consequences’
  Het was niet nodig geweest, een simpele vaccinatie had dit allemaal kunnen voorkomen.

 23. Dit is wel raar, Plantijn lijdt niet aan overgewicht en voor zover bekend is hij gewoon gezond. De vraag is, drink hij zijn koffie van de kantine of neemt hij zijn eigen thermoskan mee?

  Dit vereist verder onderzoek want er is een ander onderwijs vakbond DOEN, en een mevrouw Marbella Felipa die allang op de positie van plantijn aast. Het schijnt binnen het onderwijs echt haat en nijd te zijn tussen Sitek en DOEN.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Friday, October 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 22 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Video: eerste smart bushalte bij Cas Coraweg

Op de Cas Coraweg is gisteren de allereerste smartbushalte op Curaçao geplaatst. De ‘slimme’ bushalte werd geplaatst tegenover het Radulphus College. Bij de halte staat een touchscreen, waar...

Nu.cw | Stichting Ambulans Deseo laat laatste wens in vervulling gaan

Fundashon Ambulans Deseo Korsou (FADK) is onlangs opgericht naar voorbeeld van de Nederlandse Stichting Ambulance Wens. Het doel van de stichting is om nog eenmaal een laatste...

PBC | EZ Air vanaf 3 december naar Medellín

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- Na een periode van enkele maanden voorbereiding, is luchtvaartmaatschappij EZ Air op donderdag van start gegaan met de verkoop van vluchten naar Medellín in Colombia....

PBC | Journalist Dick Drayer over zijn Covid: Het scheelde niet veel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – “Het had niet veel gescheeld of ik had hier niet gezeten”, verteld NOS-correspondent Dick Drayer, die de dood in de ogen keek nadat bij...
- Advertentie -