25.5 C
Willemstad
• maandag 6 februari 2023

AntilliaansDagblad | ‘Verantwoording afleggen over black-out op Aruba’

Oranjestad - De definitieve resultaten van het onderzoek naar de meest recente black-out worden deze week verwacht. Energieminister Glenbert Croes (MEP) zegt toe dat hij dan een...

AntilliaansDagblad | 25 Jaar Fun Miles op Curaçao

Directeur: Meer dan 125.000 actieve kaarthouders Willemstad - ,,Fun Miles heeft meer dan 125.000 actieve kaarthouders en rond de 100 aangesloten partners op vier eilanden. Iedere dag zijn...

AntilliaansDagblad | Patrouilles leerplicht beperkt

Ook geen controles met gegevens bevolkingsregister Willemstad - De leerplichtafdeling van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) voert geen patrouilles meer uit om spijbelende jongeren...
- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Steeds meer naar GMN

Onderwijs duurste ministerie, maar dalende trend Willemstad - Er gaat op Curaçao steeds meer overheidsbegrotingsgeld naar Gezondheidzorg en juist steeds minder naar Onderwijs. In de eerste tien jaar na...

Opinie | De grens met Venezuela weer open gooien is grenzeloos dom

George Lichtveld De grens tussen het Koninkrijk der Nederlanden en Venezuela is reeds bijna vier jaren gesloten geweest nadat de Venezolaanse regering eenzijdig daartoe besloten had om daarmee...

FD | ‘Nederland moet zich meer bemoeien met voormalige Antillen’

Vasco van der Boon Cor de Horde | Financieel Dagblad Nederland moet meer bevoegdheden krijgen om de corruptie in het Caribisch deel van het Koninkrijk — de voormalige...

PBC | Nieuw bewijs over Natalee’s verdwijning was adembenemend, maar bleek uiteindelijk fake

Persbureau Curacao ORANJESTAD – De Amerikaanse advocaat en televisiepresentator/journalist Greta van Susteren is misleid en heeft valse informatie gekregen in de zaak Natalee Holloway. Dat valt op te...
- Advertentie -

ParadiseFM | Staten eisen aanwezigheid president Centrale Bank

Foto Curacao Chronicle
De president van de Centrale Bank Richard Doornbosch moet de minister van Financiën assisteren in het parlement. Dat zegt regeringspartij MFK. De partij neemt het Doornbosch kwalijk dat hij geweigerd heeft de minister van Financiën te assisteren tijdens de parlementsvergadering over de cyberaanval op de Centrale Bank.

Doornbosch heeft de minister per brief laten weten beschikbaar te zijn om na de vergadering eventuele vragen schriftelijk te beantwoorden.

De vergadering in het parlement werd kort na aanvang geschorst tot nader orde.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

11 reacties

 1. Ik denk niet dat Doornbos weg te krijgen is. Vergeet niet dat het niet alleen Curacao is maar dat ook SXM meebesluit en dat NL een gre vinger in de pap heeft.
  Gelukkig zeg ik maar zo.
  Nog een aardige het zal de partij waar wel erg veel mensen me een criminele achtergrond zitten tegenvallen dat het hun sinds 2010 niet is gelukt om hun eigen incapables er neer te zetten.
  Gaat niet gebeuren, mark my words.

 2. MFK wil zijn eigen mensen in de CBCS. Dat begon al in 2010 met de voordracht van een crimineel voor de functie van president.

  Het spelletje is begonnen. We maken eerst Doornbosch zwart en dan gaat ie vanzelf weg.

 3. Waarom deze heisa?
  Als hij vragen schriftelijk beantwoord is dat prima. Beter nog als er vragen zijn na het antwoord dat hij in de staten verschijnt om de antwoorden toe te lichten.
  Mogen ze best wel meer doen bij bestuurders van entiteiten.
  Er zijn niet veel landen waar van deze procedure wordt afgeweken.

 4. @drechi, de grootste klote partij mfk eist respect van dhr Doornbosch , andersom bedoelen ze. Dhr Doornbosch laat niet met zich sollen, zelfs SXM staat bij hem hoger aangeschreven. En hij “zal” uitleg moeten geven whaaa. Laat bende mfk maar eens aangeven wat ze allemaal geflikt hebben. Dhr Doornbosch weet al lang met wat voor sopi hij hier te maken heeft.

 5. Ahahahahhaaaaaaaaaa…
  Jullie kunnen gewoon niet hebben dat “de PRESIDENT van de Centrale Bank” een Makamba nog wel, ter verantwoording wordt geroepen door een neger…
  En je ZAL hier komen uitleggen wat je allemaal wel, maar meestal NIET hebt gedaan dingetje…!!
  En als Kaat daar niet van gediend is, dan gaat ze toch weg hier zeg ik altijd maar. Als je je boos maakt Kaat, dan ben je vandaag nog weg hier. Het gat van de deur is daar aan de Noordkant. Blauwe Vogel, klaar. Opgeruimd staat heeeeeel netjes.

 6. Dat Doornbos veel naar de Staten van SXM is geweest geeft toch wel aan hoe serieus de Curaçaose Staten worden genomen.
  Zie AD vandaag.

 7. Thode is een schande voor de staten, en als hij zo verbolgen wil zijn over iets, dan is dat zijn mfk feactie vol corrupten, onkundigen en flierefluiters.

 8. Nitwit a Thode is eisen aan het stellen, zelf uit hufterigheid 2021 wekenlang niet op komen dagen , en dat vereist respect van de ander. Trap onder je reet en iedereen van die bende.

 9. Volgens mij is de Centrale Bank verantwoording verschuldigd aan de de MinFin en niet aan de Staten.
  Maar ja, wetgeving en MFK is nooit een goede combinatie geweest. Bij velen is er sprake van onkunde, bij anderen willens en wetens overtreding van de wetten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -