25 C
Willemstad
• zondag 23 januari 2022 05:08

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Staten eisen aanwezigheid president Centrale Bank

- Advertentie -
Foto Curacao Chronicle
De president van de Centrale Bank Richard Doornbosch moet de minister van Financiën assisteren in het parlement. Dat zegt regeringspartij MFK. De partij neemt het Doornbosch kwalijk dat hij geweigerd heeft de minister van Financiën te assisteren tijdens de parlementsvergadering over de cyberaanval op de Centrale Bank.

Doornbosch heeft de minister per brief laten weten beschikbaar te zijn om na de vergadering eventuele vragen schriftelijk te beantwoorden.

De vergadering in het parlement werd kort na aanvang geschorst tot nader orde.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

11 reacties

 1. Ik denk niet dat Doornbos weg te krijgen is. Vergeet niet dat het niet alleen Curacao is maar dat ook SXM meebesluit en dat NL een gre vinger in de pap heeft.
  Gelukkig zeg ik maar zo.
  Nog een aardige het zal de partij waar wel erg veel mensen me een criminele achtergrond zitten tegenvallen dat het hun sinds 2010 niet is gelukt om hun eigen incapables er neer te zetten.
  Gaat niet gebeuren, mark my words.

 2. MFK wil zijn eigen mensen in de CBCS. Dat begon al in 2010 met de voordracht van een crimineel voor de functie van president.

  Het spelletje is begonnen. We maken eerst Doornbosch zwart en dan gaat ie vanzelf weg.

 3. Waarom deze heisa?
  Als hij vragen schriftelijk beantwoord is dat prima. Beter nog als er vragen zijn na het antwoord dat hij in de staten verschijnt om de antwoorden toe te lichten.
  Mogen ze best wel meer doen bij bestuurders van entiteiten.
  Er zijn niet veel landen waar van deze procedure wordt afgeweken.

 4. @drechi, de grootste klote partij mfk eist respect van dhr Doornbosch , andersom bedoelen ze. Dhr Doornbosch laat niet met zich sollen, zelfs SXM staat bij hem hoger aangeschreven. En hij “zal” uitleg moeten geven whaaa. Laat bende mfk maar eens aangeven wat ze allemaal geflikt hebben. Dhr Doornbosch weet al lang met wat voor sopi hij hier te maken heeft.

 5. Ahahahahhaaaaaaaaaa…
  Jullie kunnen gewoon niet hebben dat “de PRESIDENT van de Centrale Bank” een Makamba nog wel, ter verantwoording wordt geroepen door een neger…
  En je ZAL hier komen uitleggen wat je allemaal wel, maar meestal NIET hebt gedaan dingetje…!!
  En als Kaat daar niet van gediend is, dan gaat ze toch weg hier zeg ik altijd maar. Als je je boos maakt Kaat, dan ben je vandaag nog weg hier. Het gat van de deur is daar aan de Noordkant. Blauwe Vogel, klaar. Opgeruimd staat heeeeeel netjes.

 6. Dat Doornbos veel naar de Staten van SXM is geweest geeft toch wel aan hoe serieus de Curaçaose Staten worden genomen.
  Zie AD vandaag.

 7. Thode is een schande voor de staten, en als hij zo verbolgen wil zijn over iets, dan is dat zijn mfk feactie vol corrupten, onkundigen en flierefluiters.

 8. Nitwit a Thode is eisen aan het stellen, zelf uit hufterigheid 2021 wekenlang niet op komen dagen , en dat vereist respect van de ander. Trap onder je reet en iedereen van die bende.

 9. Volgens mij is de Centrale Bank verantwoording verschuldigd aan de de MinFin en niet aan de Staten.
  Maar ja, wetgeving en MFK is nooit een goede combinatie geweest. Bij velen is er sprake van onkunde, bij anderen willens en wetens overtreding van de wetten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NOS | Medewerksters Talpa in paginagrote advertentie: ‘John, het ligt niet aan de vrouwen’

BOOS over The Voice "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen." Zo reageren Talpa-medewerksters met een paginagrote advertentie in het AD op uitspraken van John de Mol....

Democracy now! | Friday, January 21, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Bestuurder na ongeluk gered door omstanders

Persbureau Curacao Benauwde momenten voor de bestuurder van een auto op de Weg naar Westpunt bij Duzu. Die raakte betrokken bij een ongeluk en sloeg gedeeltelijk over de...

PBC | Eind februari binding proposals voor overname raffinaderij

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Rdk heeft een aantal bedrijven gevraagd voor het einde van februari een binding proposal in te sturen voor de exploitatie van de Isla en...

PBC | CMC luidt de noodklok om IC-capaciteit

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het ziekenhuis op Curaçao (CMC) luidt de noodklok. Alle zestien IC-bedden zijn bezet met coronapatiënten, terwijl er nu zeventien mensen intensieve zorg nodig hebben....
- Advertentie -
- Advertentie -