30 C
Willemstad
• dinsdag 30 november 2021 16:56

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Persconferentie over evaluatie coronamaatregelen

Ook wordt er stilgestaan bij de noodstand en wat er gaat gebeuren met de Sinterklaasviering en Karnaval in 2022..

De Curaçaose overheid geeft om half twaalf een persconferentie. De overheid doet verslag van haar evaluatie van de covid-maatregelen die drie weken geleden zijn getroffen.

Ook wordt er stilgestaan bij de noodstand en wat er gaat gebeuren met de Sinterklaasviering en Karnaval in 2022.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

8 reacties

 1. Kijk hem daar zitten achter de laptop!
  Cartoonnetwork kijken?

  Hoeveel lintjes gaat hij knippen deze week?
  Hoeveel Foto shoots nemen, hoeveel verjaardagen, ziekenbezoeken, ?
  We hebben een miss curaçaoachtige farandulero als premier!

 2. … “Van Heydoorn moest elke keer aan zichzelf als minister en Pisas als minpres refereren want zij geloven het zelf nog steeds niet”….

  LOL @ Eric, het is ook moeilijk te bevatten

 3. Deze keer waren er 4 mannen bij de persconferentie, geen vrouwen want de minister van volksgezondheid, Janga-Pietersz is nog een steeds een beetje verlegen.

  Het viel op dat niemand vragen had voor Fer onze rampen coördinator, hij kon na het lezen van een papiertje weer vertrekken. De man zelf is een ramp, wij sturen kinderen elk jaar met beurzen naar het buitenland en we geven debielen de best betaalde banen.

  Het viel op aan de vocabulaire van Pisas en Van Heydoorn dat het wel hele simpele zielen zijn, het lijkt op mannen die lang geleden stil zijn blijven staan in hun ontwikkeling.

  Van Heydoorn moest elke keer aan zichzelf als minister en Pisas als minpres refereren want zij geloven het zelf nog steeds niet.

  Laten we hopen dat we snel uit deze Corona crisis raken want met deze randdebielen zullen we niet nog een pandemie overleven.

 4. Kijk hem zitten achter de alom bekende LAPTOP voor onze MP, hij kan nog lezen of schrijven, trouwens Klap Oog krijgt een aardig dikke kop en pens van het harde werken ” elke dag op de foto ” en zijn pens vol vreten en zuipen waar zijn volk alleen maar van kan dromen en de kinderen niet kunnen slapen van de honger, dit moet gaan veranderen YDK kom in opstand tegen dit schorum.

 5. Het is ongelovelijk.
  Drie maanden geleden was deze man een lange en magere bonenstaak.
  Nu heeft hij super bolle wangen.En zijn colbert zit veels te krap.
  Veel mensen op het eiland krijgen voedselhulp.
  Maar meneer eet wel,om met @ericlapas te spreken,elke dag een grote
  portie porckchop mitar mitar.

 6. Regeren is vooruit zien. Karnaval 2022.….. Hoe verzinnen ze het. Tegen die tijd is al het geld al vertrokken naar betere oorden. Rode potlood ipv rode tape…..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Extra | Journaal 30 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Inspectie Volksgezondheid verbijsterd door opiniestuk Jan Huurman

De Inspectie voor de Volksgezondheid Curaçao heeft met verbijstering kennisgenomen van de publicaties van oud Inspecteur Generaal en oud Inspecteur van Volksgezondheid Jan Huurman. De Inspectie noemt...

Nu.cw | CIBC FirstCaribbean’s doneert 28.000 gulden aan stichting Prinses Wilhelmina

De opbrengsten van de Walk for the Cure is door CIBC FirstCaribbean’s gedoneerd aan Stichting Prinses Wilhelmina Fonds. Het fonds zet zich in voor de strijd tegen...

PBC | Minder kerstverlichting door financiële moeilijkheden Aqualectra

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Omdat Aqualectra het financieel moeilijk heeft, zal het nutsbedrijf minder kerstverlichting verzorgen in de binnenstad, zo schrijft het Antilliaans Dagblad. Maar de jaarlijkse kerstboom...

PBC | Help, Julies zorgcentrum moet verhuizen

Persbureau Curacao Julie’s zorgcentrum moet verhuizen. De staat van het huidige gebouw is zo slecht dat vijf oudjes die er verblijven eigenlijk geen menswaardig bestaan meer kunnen hebben....

PBC | Algemeen Pensioenfonds Curaçao organiseert kennissessie over pensioenhervorming

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- Het Algemeen Pensioenfonds van Curaçao (APC) heeft onlangs in de aula van de University of Curaçao (UoC) een kennissessie gehouden over hervorming van het pensioenstelsel. Hoogleraar...
- Advertentie -