25 C
Willemstad
• zaterdag 27 november 2021 05:20

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Minister van GMN roept september uit tot schoonmaakmaand

Minister Dorothy Pietersz-Janga en World Cleanup Day Curaçao hebben de maand september uitgeroepen tot schoonmaakmaand. De minister en een delegatie van de organisatie ontmoetten elkaar in het kader van World Cleanup Day op 18 september.

Op die dag organiseren 180 landen wereldwijd nationale schoonmaakacties. Wie mee wil doen kan zich melden via www.worldcleanupdaycuracao.org.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

8 reacties

 1. Ik heb de oplossing voor het schoon maken en houden van dit eiland incl wegen gaten dichten bedrijf . Ik richt een nieuw bedrijf op met de doelstelling/ wegenbouw/natuur schoonmaak bedrijf/ komen gezonde jonge mensen in dienst die nu in de onderstand zitten, geef ze een normaal salaris. ook een cursus aan je afspraken houden en een kans geven om na een tijd als je wild met hulp voor je eigen een bedrijf op te bouwen. Mensener zijn zoveel kansen op dit eiland dat weet je niet?, maar dan moet er eerst een geheel andere regering aan het stuurkomen, en de oude meuk de deur uit gezet worden met alleen een uitkering waar zij echt recht op hebben!. Let op en je zal zien dat binnen 7 jaar dit eiland floreert als een paradijs/ Kom er maar in Drekkie.

 2. Kijk ze staan die rand debielen met bezem en schep, inderdaad @ djaka ze doen het voor de bhune, ik zeg altijd tegen mijn vrouw kijk de kommedianten trekken weer voorbij.

 3. Waarom worden onderstaandtrekkers niet voor dit werk ingezet? Nu drinken ze zich uit verveling letterlijk dood. Geeft die mensen wat structuur en hoop en ga niet als een randdebiel met bezem in de hand op de foto staan.

 4. Wanneer gaat Selikor haar werk naar behoren doen?
  En eens met beleid komt dat zinnig is.

  Dit we een oersmerige cultuur en bevolking hebben is inmiddels wel duidelijk gezien het permanente zwerf en dumpvuil op het eiland.

  Alle “tene bo isla limpi” propaganda ten spijt!

  Maar tegenwoordig doet men dit af als “Nos kultura! ” wat eigenlijk ook 100% klopt!
  “Nos” kultura ta sushi”

 5. Allemaal voor de buhne .
  Opvoeden begint thuis en op school .
  Dit is het paard achter de wagen spannen .
  Doe anders iedere maand een schoonmaak dag of week .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Friday, November 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PB | Kanselarij der Nederlandse Orden bezoekt Saba

SABA—Een delegatie van de Kanselarij der Nederlandse Orden bezocht Saba op donderdag 25 november om, onder meer, te spreken met gezaghebber Jonathan Johnson over de voordracht van...

Democracy now! | Thursday, November 25, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 25 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Curaçaose drugskoerier op Malta aangehouden

Op Malta is een 44-jarige Curaçaose vrouw aangehouden voor drugssmokkel. Zo schrijft de Amigoe. De vrouw was via Brussel naar Malta gevlogen waar ze de drugs aan...
- Advertentie -