26 C
Willemstad
• zaterdag 22 januari 2022 00:38

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Parkeerbeheer Curaçao betaalt slechts 6 van 24 miljoen aan overheid

- Advertentie -
Het contract met Parkeerbeheer is afgelopen en daarom is parkeren in de binnenstad nu gratis. | Antilliaans Dagblad

Parkeerbeheer Curaçao heeft jarenlang de parkeergelden in het centrum van Willemstad geïnd en heeft in totaal 24 miljoen gulden binnengeharkt met deze werkzaamheden.

Het bedrijf is aangesteld door de overheid voor deze klus maar heeft lang niet alle parkeergelden betaald aan de overheid. Uit een gister verschenen rapport van de Rekenkamer blijkt dat Parkeerbeheer Curaçao nog 6 miljoen gulden moet betalen aan de Curaçaose overheid.

Het contract met Parkeerbeheer is afgelopen en daarom is parkeren in de binnenstad nu gratis. Wanneer een nieuwe partij wordt aangesteld om de parkeergelden te innen is niet bekend.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

16 reacties

 1. Zodra blooper Cooper zijn smelling mouth opendoet kun je ervan overtuigd zijn dat er alleen maar diarrhee uit zijn mond komt. Dat is meestal niet zo’n fris teken.
  Just saying.

 2. @Beatries: why ? Because he is a crook. Deze Ribeiro heeft zeker 2 keer in de bak gezeten. 1 keer wegens smokkel van whisky. Hij schoof toen de schuld op zijn vrouw. Een ander keer wegens knoeien met namaak sigaretten. Er werd toen 2 containers in beslag genomen en vernietigd op de landfill Malpais. Hij heeft toen geprobeerd schadevergoeding af te dwingen van het OM. Is niet gelukt, denk ik.
  Zijn advocaat Braam heeft ook in de bak gezeten op Aruba. U weet wat een geldwolf is ? Dat is Ribeiro.

 3. Hij, cooper heeft gezegd kontentu te zijn dat hij niet involved is bij nieuwe uitbater, alleen dat stinkt al. Hopende dat dit geloofwaardig is. Je hebt al teveel verknald Cooper.

 4. We leven niet in een rechtsstaat.
  Hier is het “all are created equal, but some are more equal than others”.
  En kleptocratie is een veel passender omschrijving dan democratie.
  Wel is het “beleid” heel consistent. Het maakt niet uit welke partij of welke minister.
  Daarom is het belangrijkste punt van onderhandeling bij een coalitie; welke partij krijgt welke minister posten als dat klaar is heb je een regering.
  Officieel regeringsbeleid of programma zijn van ondergeschikt of geen belang.

 5. Zeer ernstig, naief en beschamend en een zaak voor de Minister en het OM. Met uiteraard als eis schadeloosstelling (betaling) en een passende cel- en alternatieve straf. Goed werk van de ARC, ook dat mag gezegd worden. Ongelooflijk hoe obscure lieden kunnen denken hier vrijelijk mee weg te kunnen komen. En dat in een tijd van financiele tekorten, armoede en werkloosheid. In een rechtsstaat is voor een dergelijk corrupt gedrag geen plaats. Actie.

 6. Corrupte zwijnerij! Onder welke minister valt dit? En…..zijn er nu stappen ondernomen om dit geld binnen te halen, desnoods door directie en/of bestuurders persoonlijk aansprakelijk te stellen? Wist minister hiervan, en stelt OM nu onderzoek tegen minister voor medeplegen verduistering?

 7. Jammer dat niet vermeld wordt: Volgens de Rekenkamer treft het ministerie van Verkeer en Vervoer schuld, omdat ze niets doet….dan bij deze!

 8. @William. Volgens mij zijn er 2 broers. 1 is van Centrum en de ander heeft parkeerbeheer en cps. Kan me vergissen. Lees het wel als het anders is.

 9. Krabt mijn rug , en ik krab de jouwe .
  Een grote dievenbende is het op het eiland .
  Pero ja nos mes por .
  Nos dushi hendenan y nos bon yunan di korsow .

 10. Een nieuwe partij is nog niet bekend en weer is het liegen en bedriegen duidelijk te zien, ze kunnen er ook schrijven en Cooper is nog niet klaar met welke F&F het meeste onder de tafel door aan hem betaald.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NOS | Medewerksters Talpa in paginagrote advertentie: ‘John, het ligt niet aan de vrouwen’

BOOS over The Voice "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen." Zo reageren Talpa-medewerksters met een paginagrote advertentie in het AD op uitspraken van John de Mol....

Democracy now! | Friday, January 21, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Bestuurder na ongeluk gered door omstanders

Persbureau Curacao Benauwde momenten voor de bestuurder van een auto op de Weg naar Westpunt bij Duzu. Die raakte betrokken bij een ongeluk en sloeg gedeeltelijk over de...

PBC | Eind februari binding proposals voor overname raffinaderij

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Rdk heeft een aantal bedrijven gevraagd voor het einde van februari een binding proposal in te sturen voor de exploitatie van de Isla en...

PBC | CMC luidt de noodklok om IC-capaciteit

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het ziekenhuis op Curaçao (CMC) luidt de noodklok. Alle zestien IC-bedden zijn bezet met coronapatiënten, terwijl er nu zeventien mensen intensieve zorg nodig hebben....
- Advertentie -
- Advertentie -