25 C
Willemstad
• maandag 6 februari 2023

AntilliaansDagblad | ‘Verantwoording afleggen over black-out op Aruba’

Oranjestad - De definitieve resultaten van het onderzoek naar de meest recente black-out worden deze week verwacht. Energieminister Glenbert Croes (MEP) zegt toe dat hij dan een...

AntilliaansDagblad | 25 Jaar Fun Miles op Curaçao

Directeur: Meer dan 125.000 actieve kaarthouders Willemstad - ,,Fun Miles heeft meer dan 125.000 actieve kaarthouders en rond de 100 aangesloten partners op vier eilanden. Iedere dag zijn...

AntilliaansDagblad | Patrouilles leerplicht beperkt

Ook geen controles met gegevens bevolkingsregister Willemstad - De leerplichtafdeling van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) voert geen patrouilles meer uit om spijbelende jongeren...
- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Steeds meer naar GMN

Onderwijs duurste ministerie, maar dalende trend Willemstad - Er gaat op Curaçao steeds meer overheidsbegrotingsgeld naar Gezondheidzorg en juist steeds minder naar Onderwijs. In de eerste tien jaar na...

Opinie | De grens met Venezuela weer open gooien is grenzeloos dom

George Lichtveld De grens tussen het Koninkrijk der Nederlanden en Venezuela is reeds bijna vier jaren gesloten geweest nadat de Venezolaanse regering eenzijdig daartoe besloten had om daarmee...

FD | ‘Nederland moet zich meer bemoeien met voormalige Antillen’

Vasco van der Boon Cor de Horde | Financieel Dagblad Nederland moet meer bevoegdheden krijgen om de corruptie in het Caribisch deel van het Koninkrijk — de voormalige...

PBC | Nieuw bewijs over Natalee’s verdwijning was adembenemend, maar bleek uiteindelijk fake

Persbureau Curacao ORANJESTAD – De Amerikaanse advocaat en televisiepresentator/journalist Greta van Susteren is misleid en heeft valse informatie gekregen in de zaak Natalee Holloway. Dat valt op te...
- Advertentie -

ParadiseFM | Parkeerbeheer Curaçao betaalt slechts 6 van 24 miljoen aan overheid

Het contract met Parkeerbeheer is afgelopen en daarom is parkeren in de binnenstad nu gratis. | Antilliaans Dagblad

Parkeerbeheer Curaçao heeft jarenlang de parkeergelden in het centrum van Willemstad geïnd en heeft in totaal 24 miljoen gulden binnengeharkt met deze werkzaamheden.

Het bedrijf is aangesteld door de overheid voor deze klus maar heeft lang niet alle parkeergelden betaald aan de overheid. Uit een gister verschenen rapport van de Rekenkamer blijkt dat Parkeerbeheer Curaçao nog 6 miljoen gulden moet betalen aan de Curaçaose overheid.

Het contract met Parkeerbeheer is afgelopen en daarom is parkeren in de binnenstad nu gratis. Wanneer een nieuwe partij wordt aangesteld om de parkeergelden te innen is niet bekend.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

16 reacties

 1. Zodra blooper Cooper zijn smelling mouth opendoet kun je ervan overtuigd zijn dat er alleen maar diarrhee uit zijn mond komt. Dat is meestal niet zo’n fris teken.
  Just saying.

 2. @Beatries: why ? Because he is a crook. Deze Ribeiro heeft zeker 2 keer in de bak gezeten. 1 keer wegens smokkel van whisky. Hij schoof toen de schuld op zijn vrouw. Een ander keer wegens knoeien met namaak sigaretten. Er werd toen 2 containers in beslag genomen en vernietigd op de landfill Malpais. Hij heeft toen geprobeerd schadevergoeding af te dwingen van het OM. Is niet gelukt, denk ik.
  Zijn advocaat Braam heeft ook in de bak gezeten op Aruba. U weet wat een geldwolf is ? Dat is Ribeiro.

 3. Hij, cooper heeft gezegd kontentu te zijn dat hij niet involved is bij nieuwe uitbater, alleen dat stinkt al. Hopende dat dit geloofwaardig is. Je hebt al teveel verknald Cooper.

 4. We leven niet in een rechtsstaat.
  Hier is het “all are created equal, but some are more equal than others”.
  En kleptocratie is een veel passender omschrijving dan democratie.
  Wel is het “beleid” heel consistent. Het maakt niet uit welke partij of welke minister.
  Daarom is het belangrijkste punt van onderhandeling bij een coalitie; welke partij krijgt welke minister posten als dat klaar is heb je een regering.
  Officieel regeringsbeleid of programma zijn van ondergeschikt of geen belang.

 5. Zeer ernstig, naief en beschamend en een zaak voor de Minister en het OM. Met uiteraard als eis schadeloosstelling (betaling) en een passende cel- en alternatieve straf. Goed werk van de ARC, ook dat mag gezegd worden. Ongelooflijk hoe obscure lieden kunnen denken hier vrijelijk mee weg te kunnen komen. En dat in een tijd van financiele tekorten, armoede en werkloosheid. In een rechtsstaat is voor een dergelijk corrupt gedrag geen plaats. Actie.

 6. Corrupte zwijnerij! Onder welke minister valt dit? En…..zijn er nu stappen ondernomen om dit geld binnen te halen, desnoods door directie en/of bestuurders persoonlijk aansprakelijk te stellen? Wist minister hiervan, en stelt OM nu onderzoek tegen minister voor medeplegen verduistering?

 7. Jammer dat niet vermeld wordt: Volgens de Rekenkamer treft het ministerie van Verkeer en Vervoer schuld, omdat ze niets doet….dan bij deze!

 8. @William. Volgens mij zijn er 2 broers. 1 is van Centrum en de ander heeft parkeerbeheer en cps. Kan me vergissen. Lees het wel als het anders is.

 9. Krabt mijn rug , en ik krab de jouwe .
  Een grote dievenbende is het op het eiland .
  Pero ja nos mes por .
  Nos dushi hendenan y nos bon yunan di korsow .

 10. Een nieuwe partij is nog niet bekend en weer is het liegen en bedriegen duidelijk te zien, ze kunnen er ook schrijven en Cooper is nog niet klaar met welke F&F het meeste onder de tafel door aan hem betaald.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -