28 C
Willemstad
• dinsdag 22 juni 2021 15:51

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Knops dreigt met stopzetten steun

Met brief

Leider van de PNP Ruthmilda Larmonie-Cecilia noemt de brief van Knops zaterdag in de EXTRA een duidelijk geval van chantage | Extra

Als de nieuwe coalitie van Curaçao niet deelneemt aan de gesprekken over COHO met Den Haag dan vervalt daarmee de steun vanuit Nederland aan Curaçao.

Dat schrijft staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties in een brief aan de leiders van MFK en PNP. Knops dreigt in zijn vrijdag bekend gemaakte brief met het stopzetten van de steun vanuit Nederland en zegt dat Curaçao vanaf april volgend jaar voor bijna 700 miljoen Naf aan liquiditeitsleningen moet aflossen als ze niet willen praten over COHO.

- Advertentie -

Volgens hem is vanaf de eerste kennismaking met MFK en PNP op 1 april duidelijk geweest dat deelname aan de Rijkswet COHO een voorwaarde is voor het verkrijgen van steun vanuit Nederland.

De brief van Knops heeft vrijdag tot veel verbaasde reacties geleid. Vooral omdat de staatssecretaris de MFK en PNP verantwoordelijk stelt voor hun beleid, terwijl de partijen nog niet zijn beëdigd en geen enkele verantwoordelijkheid dragen.

Leider van de PNP Ruthmilda Larmonie-Cecilia noemt de brief van Knops zaterdag in de EXTRA een duidelijk geval van chantage.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

De brief van Knops heeft vrijdag tot veel verbaasde reacties geleid. Vooral omdat de staatssecretaris de MFK en PNP verantwoordelijk stelt voor hun beleid, terwijl de partijen nog niet zijn beëdigd en geen enkele verantwoordelijkheid dragen.

Artikel delen

8 reacties

 1. MCB moet wel gek zijn om die payasos met een lening te helpen.

  Ik vooerzie het al. Plan B van Blooper: bende e oro die Banco Central.

 2. Laat Larmoney eens een lening bij de MCB nemen, en na een half jaar de MCB bellen met de mededeling ‘MCB, ik ben het niet meer eens met de voorwaarden, en ik ga naar RBC bank voor nieuwe voorwaarden’.

  Wat doet de MCB?
  A) MCB raadt Larmoney opname in de Caprileskliniek aan
  B) MCB hangt de telefoon op, omdat ze denken dat het een grap van Jardino is
  C) MCB zegt ‘prima Larmoney, lost u ons even af en dan kunt u naar RBC bank voor een nieuwe lening’
  D) MCB zegt ‘prima Larmoney, doen we, wilt u dat we meteen ook de leningsvoorwaarden van Mr. Saab aanpassen?’

 3. Pisas en Larmoney deugen voor geen meter.

  Pik Pisas is dat, toch wel, niet kwalijk te nemen. Hij strijdt met Anthony (of was het Myrna?) Godett om de titel domste premier van het koninkrijk ooit, met Gerrit Schotte, toch wel, als derde.

  Maar Larmoney is een valse achterbakse heks, alleen erop uit om haar zakken, die van haar familie en van haar partijsponsoren te vullen. Toch wel, of niet, Mr. Saab?

  En dan heeft Larmoney haar mond vol over tur pa pueblo. Om van te kotsen, dit wijf.

 4. Wie zijn billen wil verbranden moet helaas op de blaren zitten .
  Dus wat gaat het worden .
  Plan B .
  Of moeten we weer met de pet rond .

 5. Heer Knops U moet natuurlijk wel naar de pijpen dansen van larmonie en pisas, anders chanteert U “nos pueblo”, ze zeggen er wel niet bij, dat door hun toedoen “nos pueblo” , diefstal geld verbrassen frauderen, op ‘n houtje moet bijten, nietwaar c cooper.

 6. Pik pisas is niets meer dan een mucha mandá van de MFK.

  Hij moets de domsten der domsten achter zich zien te krijgen tijdens de verkiezingen.

  En op Curaçao is dat niet moeilijk.

  Een te groot deel voelt zich aangetrokken tot BLO leiders als Pik Pisas met kopieer, file en postzegelsplakkerstalenten.
  Voeg daarbij “bysiden” , een werkwoord op Curaçao

  Gemiddeld opleidingsniveau is belabberd op Curaçao (Danki ALLe ministers van onderwijs)

  Snapt men dan niet dat Knops slechts wil dat de steun bij de gewone bevolking terechtkomt?

  En niet meer in de zakken van CrooK Cooper, Lar-money, 1000 koeien Martina, Leila Lasten& Co, Zita , Gijsbertha en types als drechi pa bosnan tur? LOL

 7. Ik denk dat Pisas en Larmonie zich nog wel vaker zullen gaan verbazen. Knops, Nederland dus, laat niet meer met zich sollen.
  Onbeperkt geld van Nederlandse belastingbetalers storten in een bodemloze put, is voorbij.
  Als de ambtenaren geen geld meer krijgen is het weer huilie huilie.
  Cooper mag zijn alternatieve geldstroom waar hij zo mee schermt, gaan informeren. Kijken of die nog zo graag willen als Nederland niet garant staat.
  Poot stijf houden Knops !!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 21 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Man aangehouden voor vernieling en bedreiging

De politie werd afgelopen zaterdag naar een adres in Juan Domingu bij Mahuma gestuurd waar een familieruzie aan de gang was. Een man is opgepakt voor vernieling...

Nu.cw | Onderhoud aan Julianabrug duurt ongeveer een maand

Vandaag is MNO Vervat begonnen met de onderhoudwerkzaamheden aan de leuningen van de Koningin Julianabrug. Er wordt geen rijbaan volledig afgesloten maar het verkeer zal er wel...

Nu.cw | Excuses WEB Bonaire voor aanmaning van 1 cent

Bij de afdeling Klantenservice van WEB Bonaire werd onlangs een aanmaning voor een bedrag van 1 dollarcent over het hoofd gezien en verstuurd aan de klant. Het...

ParadiseFM | Ambtenaren krijgen deze week 1/12e van het vakantiegeld

Ambtenaren krijgen aanstaande vrijdag 1/12e van het vakantiegeld uitbetaald. Dat blijkt uit een interne aankondiging van de overheid. De betaling zal gezamenlijk met het salaris worden gedaan,...

Nu | Economieën Curaçao en Sint-Maarten krimpen zo’n 20 procent door pandemie

De economieën van Curaçao en Sint-Maarten kregen vorig jaar een dreun van respectievelijk 20 en 24 procent krimp te verwerken. Dat meldt het Internationaal Monetair Fonds (IMF)...
- Advertentie -