28 C
Willemstad
• dinsdag 22 juni 2021 16:47

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Derde dode dit jaar door frontale botsing

Persbureau Curacao

De jonge chauffeur is op Curaçaos het derde dodelijke slachtoffer dit jaar in het verkeer | Extra

Gisteravond is bij een frontale botsing een dodelijk slachtoffer gevallen. Het ongeluk gebeurde op de kaya Mitologia ter hoogte van de White House Snèk net voor 22.00 uur, drie kwartier na het ingaan van de avondklok.

Beide auto’s werden bestuurd door jonge chauffeurs. De auto van een van de chauffeurs verloor door de klap vrijwel de hele motor. De chauffeur van de andere auto kwam klem te zitten en overleed vrijwel direct na het ongeluk.

- Advertentie -

Zijn identiteit is nog niet vrijgegeven. De jonge chauffeur is op Curaçaos het derde dodelijke slachtoffer dit jaar in het verkeer.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

3 reacties

 1. De overleden chauffeur reed veel te hard en had thuis moeten zitten (lockdown). De dame die hij aanreed trouwens ook.

  Leuk geval voor hun verzekeraars.

  Op de foto’s in de Bala zag ik dat de overledene de halve goudvoorraad van de Centrale Bank in zijn oren had hangen en wel een wekelijkse klant bij Tattoo Bob moet zijn geweest.

 2. Helemaal gelijk hoor pipo , maar het belangrijste is toch het rij gedrag.

  Als ik 80 rij op de weg naar westpunt en wordt ingehaald doir een vracht wagen met een grote laadbak , en het gaat net goed met een tegenligger weet je het wel .En dit zie ik daar dagelijks .Op de gevaarlijkste momenten inhalen bij terra cora en een kwartier later bij de rotonde rijden ze nog vlak voor mij.
  Wat winnen ze met inhalen op de hele weg , er komt toch weer een ander die ze niet kunnen inhalen.
  10 seconden.Al zijn de auto’s nog zo veilig , een frontale overleef je niet .
  Zie iedere dag mensen mij dus inhalen en ze schieten er niets mee op en doen het iedere dag weer.

 3. Ik vind het verschrikkelijk als jonge mensen overlijden. Maar ik kijk er ook niet vanop. Behalve dat dit ruim na de avondklok was, zie ik elke dag dingen op de weg die eigenlijk helemaal zouden moet kunnen.
  Ik zeg niet dat onderstaande de oorzaak was van dit ongeluk. Maar elke dag zie ik idioten op een motorfiets zonder helm in een korte broek rijden. En dan het liefst inhalen waar het niet kan.
  Je vraagt erom om dood te gaan.
  Ik zie dagelijks auto’s zonder verlichting of in zo een staat dat ze direct van de weg zouden moeten worden gehaald.
  We hebben hier een keuringsysteem uit 1930. Als je remmen en je knipperlichten het een beetje doen is het goed. Nee, ik vind het sneu voor de nabestaanden, maar wanneer de overheid veel meer zou controleren op de staat van voertuigen en bijvoorbeeld motorfietsen zouden dit soort ongelukken misschien niet hoeven te gebeuren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, June 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Man aangehouden voor vernieling en bedreiging

De politie werd afgelopen zaterdag naar een adres in Juan Domingu bij Mahuma gestuurd waar een familieruzie aan de gang was. Een man is opgepakt voor vernieling...

Nu.cw | Onderhoud aan Julianabrug duurt ongeveer een maand

Vandaag is MNO Vervat begonnen met de onderhoudwerkzaamheden aan de leuningen van de Koningin Julianabrug. Er wordt geen rijbaan volledig afgesloten maar het verkeer zal er wel...

Nu.cw | Excuses WEB Bonaire voor aanmaning van 1 cent

Bij de afdeling Klantenservice van WEB Bonaire werd onlangs een aanmaning voor een bedrag van 1 dollarcent over het hoofd gezien en verstuurd aan de klant. Het...

ParadiseFM | Ambtenaren krijgen deze week 1/12e van het vakantiegeld

Ambtenaren krijgen aanstaande vrijdag 1/12e van het vakantiegeld uitbetaald. Dat blijkt uit een interne aankondiging van de overheid. De betaling zal gezamenlijk met het salaris worden gedaan,...
- Advertentie -