28 C
Willemstad
• woensdag 28 september 2022

Democracy now! | Tuesday, September 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Gouverneur Holiday ontvangt hoge Koninklijke onderscheiding

Gouverneur van Sint Maarten Eugene Holiday is benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Holiday nam de onderscheiding in ontvangst tijdens een afscheidsreceptie in de Grote...
- Advertentie -

Nu.cw | Handelsgrens tussen Venezuela en Colombia weer open

De grens tussen Venezuela en Colombia is weer geopend voor handel. Dat meldt de NOS. Voor het eerst in zeven jaar mag er weer vrachtverkeer rijden tussen...

PBC | Vuurwapen gevonden in cel SDKK-gevangenis

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bewakers van de SDKK-gevangenis hebben vanochtend tijdens een doorzoeking van cellen in blok 7 een vuurwapen gevonden. Het gaat om een doorgeladen wapen, waar dus...

PBC | KLM toestel uit Suriname maakt noodlanding op Azoren vanwege medische noodgeval

Persbureau Curacao AZOREN – Een toestel van de KLM, dat afgelopen nacht op weg was van Suriname naar Schiphol, heeft vanochtend rond half acht een medische noodlanding gemaakt...

ParadiseFM | Twee politieagenten gearresteerd

Twee politieagenten zijn vanmorgen aangehouden. In opdracht van het OM werden er verschillende huiszoekingen verricht. De agenten worden verdacht van het sjoemelen met vergunningen. Een van de verdachten...

ParadiseFM | KEM-leider verandert vaccinatiestandpunt

Het Statenlid zegt dat hij niet gaat vaccineren en vraagt respect voor zijn beslissing.

Politiek leider van de KEM-fractie in het parlement Michelangelo Martines is van standpunt veranderd als het aankomt op het vaccinatiebeleid van de overheid.

In april gaf de politicus op sociale media nog aan zich te zullen laten vaccineren. Dat standpunt is omgeslagen na de persconferentie van afgelopen vrijdag toen premier Pisas aan de bevolking vroeg sportief te blijven na de aankomende maatregelen.

Het Statenlid zegt nu dat hij niet gaat vaccineren en vraagt respect voor zijn beslissing.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

11 reacties

 1. @Joep Meloen: ik blijf het zeggen “Veel beloven, weinig geven, doet een gek in vreugde leven”. En zijn kiezers…….die leefden (lang/niet lang) in vreugde.

 2. Grapje is eigenlijk ZO, je neemt iemand in de maling en als hij of zij het dan door heeft en boos word, roep je ha ha je trapt er in, EEN APRIL JIJ HEBT EEN KIKKER IN JE BIL.

 3. In April gaf deze nitwit clown Martines van KEM nog aan, zich te laten vaccineren. Was zeker de beste! verkiezing stunt van hem. Halooo …..Martines Als kind riepen wij altijd op het schoolplein, 1 APRIL KIKKER IN JE BIL.

 4. In april gaf hij aa zich te laten vaccineren en ik begrijp dat hij dat dus desondanks niet is gevaccineerd.
  Anders gezegd………..hij heeft de boel gewoon weer belazerd.
  Zijn kiezers zullen blij met hem zijn.

 5. Respect? Respect? Dat verdien je, dat vraag je niet! Zeker bang voor al het commentaar en scheve ogen die je nu krijgt?

  Wat een nitwit. Zeker niet begrepen dat de mensen die op hem gestemd hebben, meer dan 3000, zich nu ook niet meer laten vaccineren. Het grote voorbeeld, want hij moet het weten, hij zit in de Staten.
  Hoop dat ie een lang en gezond leven mag leiden, dan kan hij nog lang genieten van wat hij zijn achterban heeft aangedaan.
  LLC-19, Lang Leve Long Covid-19 , je gaat er niet aan dood, je kan alleen niks meer. Niks meer betekenen voor de maatschappij, voor je familie. jong en afgeschreven.
  Nitwit! Respectloos!

 6. Vaccineren is vrijwillig. Het staat iedereen vrij ( ook deze persoon ) geen gebruik te maken van een vaccinatie maar blijf dan ook thuis als de nood aan de man is in plaats van naar het ziekenhuis te gaan om bedden te bezetten waardoor de gehele reguliere zorg wordt ontregeld met alle gevolgen van dien voor uitgestelde medische behandelingen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -