28 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 17:25

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Journalist krijgt boete voor dronken rijden

Hij moet een boete van 1700 gulden betalen omdat hij is gepakt door de politie.

De EXTRA schrijft vandaag dat een Curaçaose journalist gisteren is veroordeeld voor dronken rijden.

Hij moet een boete van 1700 gulden betalen omdat hij is gepakt door de politie. Daarbij zou hij volgens de Officier van Justitie tussen de 14 en 16 flessen bier hebben gedronken.

De journalist betreurt de situatie en zegt dat vrienden hem vroegen naar Mambo te komen, maar dat hij eigenlijk geen zin had. Hij is toch gegaan en werd later door de politie aangehouden en gecontroleerd.

Gisteren diende een rechtzaak tegen hem, waarbij de rechter de eis van de Officier van Justitie volledig over nam.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

3 reacties

 1. Weer een Irma Lips flut/kutstrafje.

  Boetes hoeven op deze rots niet betaald te worden en gevangenisstraffen niet uitgezeten: zie Brian Mariano, Cicely van der Dijs.

  En wanneer gaat Gerrit Schotte weer het gevang in voor de 2 miljoen die hij nog moet aftikken?

  Hij glijdt nu over het eiland in een peperdure Mercedes Benz en is met schimmige onroerendgoedtransacties op Bandabou bezig.

  Van deze journalist had het rijbewijs afgenomen moeten worden en zijn naam en werkgever bekend worden gemaakt. Al zal de werkgever zich daar niet druk om maken, Umpi ‘Coca’ Welvaart staat nog steeds bij Direct Media op de payroll.

  Erg laf van deze journalist, en zo typisch voor de Curacaoenaar, dat hij zijn vrienden de schuld geeft die hem op Mambo uitgenodigd hebben. Wat een NSB-er.

 2. Wel een beetje laf, journalisten zetten foto’s van verdachten in kranten en op televisie en als zij zelf in de fout gaan houden ze hun naam en foto uit de pers.

  Deze journalist heeft 14 a 16 flessen bier gedronken, nou ben ik zelf geen bierdrinker, maar lijkt me niet dat een journalist zich dit financieel kan permitteren want het is allemaal geen vetpot wat ze krijgen.

  Ten zij het hier om Mariano Heiden gaat die zijn journalistieke principes overboord gooit telkens als de overheid hem een zak met geld laat zien.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -