30 C
Willemstad
• dinsdag 30 november 2021 17:08

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Grootste deel besmettingen geïmporteerde cases

Er liggen nog steeds vier coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan geen enkele meer op de IC. | Antilliaans Dagblad

Zeven personen hebben gisteren positief getest op het coronavirus. Het gaat in zes van de gevallen om geïmporteerde cases, waarvan drie personen uit één familie afkomstig zijn.

Er werden 1400 coronatests afgenomen. Ook zijn er weer zes personen genezen verklaard. Het aantal actieve besmettingen komt daarmee op 31 te staan. Er liggen nog steeds vier coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan geen enkele meer op de IC.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

16 reacties

 1. On topic, dus men heeft uitgevogeld dat het grootste deel uit “geïmporteerde cases” bestaat. Dat was het eerste geval op Curacao ook, en de daaropvolgende gevallen. Weet u nog de Amerikanen die wel even kwamen helpen op Curacao? Importeerden besmetting. Toen Pinokkio Markie Mark tegen de Nederlanders riep, ga maar lekker naar Curacao want is ook stukje Nederland, werden ook veel besmettingen geïmporteerd. Ondertussen prikken we de bevolking van Curacao lek met 1 of ander niet goedgekeurd goedje maar blijven we importeren. In alle wijsheid is besloten om een reisaap ehm sorrie reis app in elkaar te flansen, waar men kan zien of je een flappie bent (proefkonijn die zich vrijwilig heeft laten volspuiten met experimenteel goedje), hersteld bent van het griepje binnen 6 maanden OF dat je getest bent. Al die flappies hoeven zich niet meer laten testen, dus of ze besmet zijn weet men niet. De schijnveiligheid die er nu is gecreëerd zal straks als een boemerang recht in de smoel van de “deskundigen”, wereldvolgers en schreeuwers klappen. Want het prikje beschermt niet tegen besmet worden. Maar goed vooral wijzen naar degenen die rustig afwachten tot 2023 ook wel de wappies genoemd. Ondertussen staan de grenzen wagenwijd open en blijven we ons afvragen hoe het kan dat er geimporteerd gevallen zijn.

 2. @William: het is bij jou niet alleen “waarvan akte” en “voor mij is deze discussie gesloten” maar ook “Met jouw gekrakeel heb ik eerlijk gezegd minder dan niets op” of iets van die strekking en dan vervolgens daar toch op reageren.

  Hilarisch.

  Overigens lijkt William qua schrijfstijl, gedachtengang en consequente fouten wel erg veel op wat andere nicknames hier op dit forum.
  Hoe vaak wissel jij van nick?
  Je begrijpt toch wel dat dit not done is.

 3. NB
  @laStiwsz
  Ik heb begrepen dat je een oude bal bent die de hele dag niets anders zit te doen dan te copy en pasten?

 4. @La Stiwsz
  Met jouw gekrakeel heb ik eerlijk gezegd minder dan niets op.
  Probeer nu een keer niet iemands woorden te herhalen. Maar dat is met jouw constante gezwets vast te moeilijk, tenzij je copied en paste. Dat scheelt weer in het onthouden.

 5. He Tico,

  Klets je weer eens uit je #@€* . Alle toeristen uit Nederland hebben inmiddels een prikje gehad en zullen geen covid meer krijgen. De nieuwe cases die we zien worden allemaal veroorzaakt door rare wappies als jijzelf die geloven dat de aarde plat is en inmiddels helemaal zelf de oorzaak zijn van het virusprobleem.

 6. @Tokkie Martina zegt: “…Ondertussen lopen de besmettingen op onder de brave Hendrikjes die trouw hun prikje hebben gehaald…”

  Gelul, groot gelul. De besmettingen lopen op onder degene die GEEN prikje hebben gehaald.
  Rare roeptoeter.

 7. Brian S, ja dat zagen we dat die prikjes helpen. Wat zeiden de oh zo betrouwbare regeringsVOLGERS ook alweer? Dit prikje is de enige uitweg toch, we doen het samen. Even een prikje of twee halen en dan krijgt u uw vrijheid terug. Ondertussen lopen de besmettingen op onder de brave Hendrikjes die trouw hun prikje hebben gehaald, maar he de oplossing is er, inplaats van 2 dient u nu 3 prikjes te halen en dat uw hele leven lang. En niet vergeten he vooral aan de regels houden zoals je handen stukwassen met antiBACTERIELE gel, zeep en water wat goed helpt tegen BACTERIEN, smoelenlap voor, met een meetlint meten of iedereen wel 1,5 meter van elkaar blijft, en heel belangrijk thuisblijven. Zo krijgen we met de antiBACTERIELE maatregelen dit VIRUS er wel onder ja.

 8. @Martijn, Dan moet het volk maar snel die vaccinatie halen. Er zijn geen excuses om ze niet te halen!

  Daarnaast houden wij hier ons niet aan de regels!

 9. @William: je laatste drie post waren alledrie nietszeggend. Is het dan niet beter om niets te zeggen?

  En om met jouw dooddoenende antwoorden te eindigen: waarvan akte.
  Een andere: voor mij is deze discussie gesloten.

 10. Ach @TM
  Wat zal ik op zoveel nonsens antwoorden.
  We weten inmiddels allemaal dat u een vervent tegenstander van de ‘COVID-19 maatregelen bent.
  Ik ga deze discussie met u niet aan, noch aanzwengelen.

 11. Laatst was nog een bijeenkomst van VBC met de pers en één van de idioten van het VBC was Gerstenbluth aan het uitdagen om het aantal geïmporteerde gevallen te melden. Blijkbaar dacht deze randdebiel van het VBC dat het virus is komen aanzwemmen. Helaas hebben we te veel van deze idioten die de grootste flauwekul zomaar zonder schaamte hardop schreeuwen.

 12. @ William, ja stom he dat men geeneens antiBACTERIELE gel en lapjes gebruikt tegen een virus. Gelukkig bent u wel zo slim om dat te doen. Ik neem aan dat u ook uw handen vaak wast en een mondkapje zelfs tijdens het autorijden of fietsen ophebt en ook binnenshuis. Dit is zo een dodelijk virus, de helft van de wereldbevolking is al uitegroeid. Schrikbarend zeg

 13. NB
  Idd @Martijn we kunnen op de lockdown wachten.
  Als je ook in de supermarkets ziet, een paar uitgezonderd, staan mensen te dringen voor hun niet gedesinfecteerd karretje.
  Nauwelijks gebruiken ze de cleaning gel, men stapt gewoon naar binnen. Afstand bewaren is er niet bij.
  Kortom men gaat gewoon door alsof er 1.5 jaar niks aan de hand is!

  Adviseer iedereen alcohol lapjes bij zich te houden zodra je een super ingaat. Bon Bine en Mangusa, vdT Zeelandia zijn de enigen waar je veilig naar binnen kunt.
  Onbegrijpelijk vind ik dit.

 14. De golf komt langzaam deze kant op. Gisteren in NL hoogtepunt can 10:000, dus binnen korte tijd staat NL er weer ‘gekleurd’ op in Europe.
  Gisteren 9 vandaag weer 10.
  Erg opvallend dat regering en Staten zwijgen. Het gaat hun pet te boven, denk ik.

 15. Het is aftellen tot het hier weer fout gaat, 3 vliegtuigen per dag uit Nederland waar nu per dag 10000 positie testen zijn. Die komen straks met bosjes tegelijk hier binnen, er is hier met de 50% aan vaccinatie nog lang geen immuniteit opgebouwd dus over 3 a 4 weken kan alles weer dicht en mogelijk weer in een lockdown. Pisas neem je verantwoordelijkheid en stop die toestroom van die touristen die ons de derde COVID golf komen brengen, en zorg er voor dat de rest van de bevolking ook wordt gevaccineerd.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Extra | Journaal 30 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Inspectie Volksgezondheid verbijsterd door opiniestuk Jan Huurman

De Inspectie voor de Volksgezondheid Curaçao heeft met verbijstering kennisgenomen van de publicaties van oud Inspecteur Generaal en oud Inspecteur van Volksgezondheid Jan Huurman. De Inspectie noemt...

Nu.cw | CIBC FirstCaribbean’s doneert 28.000 gulden aan stichting Prinses Wilhelmina

De opbrengsten van de Walk for the Cure is door CIBC FirstCaribbean’s gedoneerd aan Stichting Prinses Wilhelmina Fonds. Het fonds zet zich in voor de strijd tegen...

PBC | Minder kerstverlichting door financiële moeilijkheden Aqualectra

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Omdat Aqualectra het financieel moeilijk heeft, zal het nutsbedrijf minder kerstverlichting verzorgen in de binnenstad, zo schrijft het Antilliaans Dagblad. Maar de jaarlijkse kerstboom...

PBC | Help, Julies zorgcentrum moet verhuizen

Persbureau Curacao Julie’s zorgcentrum moet verhuizen. De staat van het huidige gebouw is zo slecht dat vijf oudjes die er verblijven eigenlijk geen menswaardig bestaan meer kunnen hebben....

PBC | Algemeen Pensioenfonds Curaçao organiseert kennissessie over pensioenhervorming

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- Het Algemeen Pensioenfonds van Curaçao (APC) heeft onlangs in de aula van de University of Curaçao (UoC) een kennissessie gehouden over hervorming van het pensioenstelsel. Hoogleraar...
- Advertentie -