25.8 C
Willemstad
• donderdag 2 februari 2023

NOS | Bezoek Oranjes aan Aruba: warm ontvangst met cadeautjes

De koning, koningin Máxima en de prinses van Oranje zijn vandaag aangekomen op Aruba. Het was voor het drietal dag vier van de rondreis door het Caribisch...

AD | Aruba verwelkomt prinses Amalia, Willem-Alexander en Máxima

Na een dag rust staan er weer een hoop activiteiten op de planning voor prinses Amalia, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gezelschap komt maandagochtend lokale...

Democracy now! | Monday, January 30, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 30 januari 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Godett wil Cicely van der Dijs vrij krijgen door oproep aan de koning

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Anthony Godett spant zich in om Cicely van der Dijs vrij te krijgen. Hij doet een oproep aan koning Willem Alexander om gratie te...

PBC | Thierry Baudet spreekt vanavond op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Thierry Baudet is op Curaçao. Vanavond spreekt hij in de Papagayo Beach Club over de visie van de partij voor Caribisch Nederland, zo twittert...

PBC | Bonaire: Wie gekozen wil worden om daarna voor de Eerste Kamer te stemmen, moet zich vandaag geregistreerd hebben

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vandaag kunnen de namen van de mensen die zich kandidaat stellen voor de eilandraadsverkiezingen voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba worden ingeleverd, zij vormen drie...
- Advertentie -

ParadiseFM | Eduard Braam in hoger beroep

MFK-Statenlid Eduard Braam wil zijn naam zuiveren. De veroordeling van ruim twintig jaar geleden blijft hem achtervolgen.

MFK-parlementariër Eduard Braam is in hoger beroep gegaan. Het Statenlid vecht de uitspraak aan waardoor hij niet tot minister kan worden benoemd. 22 jaar geleden werd hij veroordeeld voor ontucht met een patiënt. Hij kreeg toen geen straf opgelegd.

Toch vindt de rechter dat hij niet geschikt is voor een Braam heeft nu een akte van appel bij de rechtbank ingediend. Binnen zes weken moet hij zijn eis in hoger beroep voorleggen.

Het Statenlid wil zijn naam zuiveren. De veroordeling van ruim twintig jaar geleden blijft hem achtervolgen. Hier moet volgens Braam een einde aan komen.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

14 reacties

 1. Om hier nu de term Surinamer, al dan niet, te gebruiken getuigd niet echt van enig voortschrijdend inzicht.
  Viespeuken zijn helaas overal te vinden.
  MIL (Maria Immaculata L) haal de lijken een keer uit de kast!

 2. Eens een pedo, voor altijd een pedo. Of je dokter bent of niet. Er kan honderd jaar voorbij gaan, je naam is beklad geraakt door je eigen doen en dat is nooit meer schoon te maken. Viezerik.

 3. Hij kreeg toen geen straf opgelegd.

  In Hoger Beroep! Bij de eerste veroordeling kreeg hij 1 jaar celstraf waarvan 6 maanden voorwaardelijk. In Hoger Beroep was de rechter (Irma Lips??) van mening dat hij al voldoende was gestraft om sociale redenen en omdat hij een first offender was.

 4. Zijn naam kan nooit gezuiverd worden ook niet als minister van justitie. Blijf het er maar lekker zelf inwrijven die schande. Voor mfk geen probleem als je minister wordt, daar zit toch alleen maar plebs.

 5. Het is voor Braam maar goed dat het niet mijn dochter is geweest waar hij ontucht mee heeft gepleegd, dan waren er helemaal geen recht zaken geweest meneer Braam.

 6. Deze man moet toch een verschrikkelijke man zijn. Nadat hij in PAR uitgekotst is gaat nu binnen MFK een briefje rond met het verzoek zijn zetel af te pakken. De man is zo schaamteloos dat hij niets wilt weten van de eer aan zichzelf houden.

 7. Een paar spreekwoorden:
  Boontje komt om zijn loontje.
  Eigen schuld, dikke bult.
  Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -