30 C
Willemstad
• zondag 26 maart 2023

PBC | Zomertijd in Nederland

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De zomertijd is dit weekend weer ingegaan in Nederland. In de nacht van zaterdag op zondag is de klok een uur vooruit gezet en...

Column Youp | Stropdas

En opeens zijn de dassen in het nieuws. Aan alle talkshowtafels verschenen dassendeskundigen om te praten over de ondermijnende dieren die de NS een enorme financiële strop...

NTR | Arubaanse Elize helpt slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië

Melissa Stamper Bij het zien van de beelden van de aardbeving in Turkije en Syrië, wilde de 8-jarige Elize eerst zelf in een vliegtuig stappen om daar te...
- Advertentie -

NTR | Nathan gearresteerd tijdens carnaval om outfit: ‘De politie is homofoob’

John Samson Gearresteerd worden omdat je als man hakken en make-up draagt tijdens carnaval? Op Curaçao beschuldigt Nathan (28) de politie van homofobie. “Mijn vertrouwen in de politie...

PBC | Sociaal-Economische Raad Curaçao keurt nieuwe gokwet goed maar blijft kritisch

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Sociaal-Economische Raad van Curaçao heeft de nieuwe gokwet, de Landsverordening op de Kansspelen, goedgekeurd, maar blijft kritisch en pleit voor volledige transparantie. De...

PBC | Strandgangers opgelet: Portugees oorlogsschip gesignaleerd aan zuidkant van Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het Ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur waarschuwt voor de aanwezigheid van het Portugees oorlogsschip aan de zuidkant van Curaçao. Bezoekers van het strand...

PBC | CBCS: Vertraging economische groei verwacht

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Centrale Bank van Curaçao en Sint-Maarten (CBCS) voorspelt dat de economische groei in de monetaire unie in 2023 zal vertragen, vanwege een verwachte...
- Advertentie -

ParadiseFM | Dinsdag meer duidelijkheid voor uitgaansleven

De covid-restricties rond het Curaçaose uitgaansleven worden komende dinsdag door de overheid geanalyseerd. Dat heeft premier Pisas zojuist gezegd tijdens een persconferentie.

Veel mensen houden zich niet goed aan de regels, er worden zelfs illegale feesten georganiseerd, aldus Pisas, en dat kan niet volgens hem.

Momenteel mogen er geen feesten worden georganiseerd en maximaal honderd mensen bij elkaar komen.

Afgelopen week was er een bijeenkomst van de overheid met de entertainmentsector. De entertainmentsector was teleurgesteld op het verloop van die meeting, waar ze naar eigen zeggen weinig mee opgeschoten zijn.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

48 reacties

 1. Nou ja laat maar. Tegen zoveel wijsheid van Lastiwz kan ik niet op hoor. U heeft gelijk hoor, de vrouwen weten het niet zo goed, maar u wel. De vrouwen die beweren nooit eerder last te hebben gehad, maar na de prik opeens wel die weerleggen de waarheid deie u wel in pacht hebt. Maar goed dames en heren jongens en meisjes, nog 1 nachtje slapen en dan komt u te weten of u met uw goedgedrag 1 biertje mag drinken of dat u nog steeds om 8 uur braafjes uw bedje op dient te zoeken want de clubs blijven gesloten. In gedachte leef ik zeer met u mee vanuit de clubs alhier die gewoon open zijn en waar men niet moeilijk doet

 2. @Tico zegt: “… dus al die vrouwen die liegen dus of hebben geen actieve herinneringen eraan dat ze voorheen ook menstruatieproblemen hadden?…”
  Waarom kunnen ze daarvoor niet al menstruatieproblemen hebben gehad en wat maakt dat uit of ze dat vergeten zijn? Ik zie niet waar ze zouden liegen.

  Ik corrigeer mij nergens. Het doel van de verlaging naar 50% was om aan dombo’s duidelijk te maken dat, mocht ik er naast zitten (en wel voor bijna 50%) dat mijn stelling dan nog steeds klopt.

 3. @Lastiwz, dus al die vrouwen die liegen dus of hebben geen actieve herinneringen eraan dat ze voorheen ook menstruatieproblemen hadden? Jezus man, alleen al het feit dat jij je eigen corrigeert zegt al genoeg. En uiteraard komt Willaim dan direct aanzetten met de eerste woordjes die hij geleert heet. In ieder geval morgen horen jullie of er gedanst met Jansen kan worden of dat er een dikke braadworst is voorgehouden voor de zoveelste keer dat indien je het prikje neemt je je vrijheid terugkrijgt. Ik weet zeker dat na de 134567890ste keer dat de regering liegt en bedriegt en halve onwaarheden spreekt er dit keer wel de waarheid is verteld. En anders dan ligt het gewoon aan het hele kleine groepje die een andere keuze hebben gemaakt. Wel zo makkelijk

 4. Oh oh @TM toch.
  Wat een geraaskal weer. Kan me wel voorstellen dat je je als eenzame disco-karaoke ganger vooral ‘s nachts achter de comp uitleeft en de grootste bs op allerlei websites propt.

 5. @laStiwz, tegenwoordig is het moeilijk iets zinnigs te zeggen over vrouwelijke problemen. Dat voel jij zelf ook aan door je correctie van 50%.
  Transgender vrouwen zullen zeker geen menstruatie problemen krijgen, niet voor en ook niet na vaccinatie. Met meer zekerheid kan gesteld worden dat die”dames” zowel voor als na vaccinatie problemen met aambeien kunnen ondervinden.

 6. @Tico: hoe weet jij dat die vrouwen nooit last hebben gehad van menstruatieproblemen?
  Ik durf hier te stellen dat nagenoeg alle vrouwen menstruatieproblemen hebben gehad.

  Laat mij fout zitten. Met 50% zit ik aan de veilige kant.

 7. @Lastiwz, lezen mijn beste en vooral begrijpend lezen. Natuurlijk bestaat menstruatiestoornissen al zeer lang. Ik heb het specifiek over vrouwen die voorheen nooit last hebben gehad, maar na hun prikje opeens wel. Dus je roepgetoeter slaat als een tang op een varken.

  Zeer vereerd dat u aan mijn ziekenbedje komt dan, maar dan zou u alsnog de uitzondering op de regel zijn. Hoezeer ik het ook een eer zou vinden, ik sla toch maar over. Het risico wil ik niet nemen. Als ik een obesitas persoon was die rookte, nooit sportte, flink dronk en elke dag twee bakken sate ku batata naar binnen slobberde om daarna alles door te spoelen met twee liter Pop, dan zou ik het prikje wel nemen. Dan zou ik namelijk “gezond” zijn en kan de dokter mij niet zeggen dat ik moet minderen. Maar helaas ben ik niet zo een persoon. Ik voel me heel fit en ga dus geen prik nemen. Nee ik doe het zeker niet voor een ander, want die ander doet ook niks voor mij

 8. @Tico zegt; “…Ehm sorrie maar voorheen hadden die vrouwen dit (menstruatieproblemen) niet…”

  @Tico: het woord “menstruatieproblemen” bestond al voor corona. Menstruarieproblemen is van alle tijden, alleen kon dit toe nergens gemeld worden.
  Als men op het “klachtenformulier onderzoek corona” de vraag stelt: “Schijt u kromme drollen?” dan is er zeker een aantal dat kromme drollen schijt. Volgens jou komt het schijten van kromme drollen dan door de vaccinatie.

  @Tico zegt: “…En stel dat ik net die ene persoon ben, wie van jullie komt dan aan mijn ziektebedje staan met een beterschapskaart en ballonen…”

  Ik kom aan je bedje staan met een beterschapskaart en balonnen. Echter alleen maar om te kijken of je er veel, héél veel last van hebt. Verder hoop ik dat je menstruatieproblemen ondraaglijk zijn. De balonnen en beterschapskaart neem ik uiteraard mee terug.

 9. Grappig. Vanaf het begin werd iedereen en zijn moeder die overleed ingeschaald onder corona dode. Persoon steekt de straat over, net als de vrachtwagen chauffeur door rood rijd. Van het prakje op straat wordt een staal genomen en positief bevonden. Reden overlijden? Corona. Telkenmale als er werd geopperd dat veel van de personen die overleden onderliggend lijden hadden, werd dat afgedaan als onzin. 100% zeker dat het door Corona kwam of komt. Nu er bijwerkingen worden geregistreerd van het experimenteel prikje waar Pfizer miljarden lachend opstrijkt, wordt er in alle bochten gewrongen. Nee hoor onderliggende kwalen, ja weten niet zeker of het door het prikje komt, de kans dat het door het prikje komt is heel klein blablabla. Maar dat die persoon voorheen gezond was en na het prikje kwalen kreeg, nee nee dat kan niet. Een man viel letterlijk dood neer na het krijgen van de prik in Nederland. Men was er als de kippen bij om te bezweren dat het niet door het prikje kwam. Vrouwen geven massaal door aan Lareb, de instantie die is aangesteld om alle bijwerkingen en klachten op te nemen, dat zij menstruatieproblemen ondervinden. Dat zijn geen een, twee of tien vrouwen maar heel veel. Maar nee hoor, het zit tussen de oren bij die vrouwen, en het kan door van alles en nog wat komen. Ehm sorrie maar voorheen hadden die vrouwen dit niet, pas na het krijgen van het prikje dus hoezo het kan door alles komen. Maar goed, van mij mogen ze prik 1, prik 2 en de booster prik in de lucht spuiten, ik hoef die troep niet. Laten we aannemen dat de kans 1 op de 10 miljoen is dat iemand kwalen ondervind. Of nee laten we zeggen 1 op de 1 miljard. En stel dat ik net die ene persoon ben, wie van jullie komt dan aan mijn ziektebedje staan met een beterschapskaart en ballonen, precies geen van de roeptoeters die schreeuwen dat ik het prikje moet nemen. En hoe zit het met schadeloosstelling als ik net die ene persoon ben? Precies dan geeft niemand thuis. Dan doen we het opeens niet samen. Nou laat ik het duidelijk zeggen: Een ieder om wie Tico een spuitje zou nemen liggen te vergaan in hun graf, dus aan mijn lichaam geen polonaise.

 10. @Loes: wat kun jij toch selectief lezen.
  Lees het artikel van Lareb even goed. https://www.lareb.nl/nl/news/veel-meldingen-menstruatiestoornissen-na-coronavaccins
  “…Menstruatiestoornissen komen ook zonder vaccinatie heel vaak voor. Ook kunnen ze vele oorzaken hebben, zoals een infectie, ziekte of stress. Het is nog niet duidelijk of menstruatiestoornis een bijwerking is van de coronavaccins, maar die mogelijkheid is er wel. Het vaccin stimuleert het immuunsysteem en dit kan mogelijk invloed effect hebben op de hormoonspiegels….”

  En ook als is het wel een bijwerking (ik zou het overigens geen bijwerking noemen, maar een gevolg), het is een teken dat het vaccin zijn werk doet.

 11. Woehaa @Loes, ik dacht dat je met je waanideeen al ver heen was maar je bent nu pas echt helemaal doorgedraaid ! Ben je niet bang dat er ook in jou biologische rauwkost prakje allerlei chipjes verstopt zitten, en dat je biologische havermelk toch vol zit met IF-jes? Zijn je geitenwollen sokken wel echt geit en weet je wel zeker dat er niets engs gebeurt als je op dit bericht klikt? Daar is vast ook wel iets over te vinden ! Je bent bij deze geslaagd voor de overtreffende trap! Was het maar zo dat wat jij beweert allemaal waar is, dan zou jij een van de eerste zijn die voor de veiligheid van de rest van de maatschappij met dat soort dingen in de gaten moet worden gehouden. Hoe dom kan je zijn?

 12. Dat tracen van waar je heen gaat klopt je coronapas houd perfect bij waar je bent en bij wie je in de buurt komt.
  En ja je wordt al overall getraced met alles wat je doet. Net als deze website die je ip registreerd en browser en type device. Maar nog niet door de nl overheid. Anpr cams is al erg maar dit gast te ver.
  Wat ook verteld moet worden is dat nu een voornaame reden is, om ongedocumenteerden op te sporen en buiten te sluiten.
  Zonder legitimatie cel nummer mailadres geen testst of vaccinatie.

 13. De afgelopen maanden regende het meldingen over menstruatiestoornissen na het toedienen van het coronavaccin bij Bijwerkingencentrum Lareb. Ook na een oproep aan lezeressen van deze site blijkt dat veel vrouwen een ander soort menstruatie hebben dan ze gewend waren voor de vaccinatie. Duizenden meldingen kwamen er binnen bij Lareb. De meldingen lopen uiteen van het uitblijven van de menstruatie, hevige menstruatie en doorbraakbloedingen, tot het optreden van bloedingen na de overgang. bron Ad

 14. @Luma. Met zoveel onzinfilmpjes en valse data waar voor ieder zinnig mens de waanzin vanaf druipt lijkt het er steeds meer op dat jij de boel bewust aan het stoken bent of reeds jaren in de caprilles zit. Ik gok het laatste.

 15. Engeland 1/3 overlijdens met niet geïnjecteerde dus 2/3 geïnjecteerde doden, het zelfde op het nieuws van Victoria government 78% dubbel geïnjecteerde 7% enkel geïnjecteerde 15% on geïnjecteerde. Volgens Dr Simone Gold is nu de US military pilots grounded. Ik denk eerder dat de fanatieke geïnjecteerde het probleem zijn of worden de komende tijd. Jullie kunnen beter onderzoek doen naar de mogelijkheden om van dat gif af te komen. https://odysee.com/@BannedYouTubeVideos:4/Military-Grounds-Pilots-due-to-Vaccine:0

 16. Ik sluit me graag aan bij Stiwsz @LuMa
  Ik kan me ook geen enkele post van mij naar voren halen waarin ik aangegeven zou hebben bang te zijn voor niet gevaccineerden.
  Pure nonsens.
  Niettemin blijf ik het onverantwoord vinden.

 17. @LuMa: waar heb ik ergens gezegd dat ik bang ben voor niet gevaccineerden?

  Dat die (onnodig) in de ziekenhuizen belanden, daar zit ik wel degelijk mee. Dat kost mij geld, dat kost mij zorg. Daarom zit ik er mee.

 18. Heren Joep Meloen, Lionfish, LaStiwz, Opmerker, Stanley, en Wiilliam, waarom zijn jullie bang voor de niet geïnjecteerde, U heeft toch vrijwillig als proefkonijn voor de injectie gekozen, dan bent u toch beschermt en hoeft u niet bang te zijn voor de niet geïnjecteerde.
  Dat die dan in het ziekenhuis belanden zit u toch niet mee dan heeft u allen toch werk , U zou zich volgens IC deskundige Gommers anders alleen maar vervelen en gezien de reageertijd van enkelen in de nachtdienst gebeurd dat al, dus u heeft tijd zat om deze video te bekijken, misschien leert u wat. Waarschijnlijk komt er weer een hoop gebakken lucht.
  https://www.blckbx.tv/videos/tegenwind-dehond?ss_source=sscampaigns&ss_campaign_id=6158816728db7c168f1f308a&ss_email_id=6158842ffbfdfb1f1b087d01&ss_campaign_name=%E2%80%9CDit+is+een+fatale+combinatie%E2%80%9D+vertelt+Opiniepeiler+Maurice+de+Hond…&ss_campaign_sent_date=2021-10-02T16%3A10%3A18Z

 19. Het geloof in de bevrijdende “vaccins” is al net zo ingeburgerd als het geloof in goden, goddelijke openbaringen en meer van dit soort mentale virussen waartegen helaas nog geen enkel vaccin bestaat behalve misschien euthanasie, het vax virus samen met de angst cultuur die de mainstream media creeerd dapper geholpen door een Roverheid die liever hun eigen belang boven die van het gepeupel stelt en het schaapachtige volk dat dit kritiekloos absorbeert zal uiteindelijk als een boomerang terugkomen op dit gemakzuchtige kudde schapen.
  https://www.interessantetijden.nl/2021/10/01/science-israelis-zijn-covid-labratjes-van-de-wereld/

 20. @LaStiwsz
  Ik weet echt niet onder welke steen TM zich constant verschuilt maar er is iets goed mis in ‘mans bovenkamer.
  Hij zit ‘ergens’ maar de tijdlijn reacties volgen op de andere posts.
  Heel vreemd.

 21. @Tico: als jij denkt dat ze je tracen via een digitale pas, dan ben je nog dommer dan ik al dacht.

  Je wordt al getraced, is het niet via internet, dan is het via je mobieltje, je navigatiesysteem, je auto (als je een beetje een nieuwe hebt), je credit card, je ATM card, je inklokken op je werk, je OV kaart, je verzekering, je dokters record, je ziekenhuisbezoek, aankopen bij Amazon, je web bezoek, je bieb pasje, je abonnementen, je posts op Knipselkrant, je….
  Allemaal way more sophisticated dan via een digitaal kut pasje.

  Daarbij, ik heb nooit gezegd dat er geen pas kwam. Ik heb altijd gehoopt op een pas en over een traceersysteem heb ik mij nog nooit druk gemaakt.
  Ze traceren zich bij mij maar kapot. Er is niets interessants te zien.

 22. @ Wim Wouda,

  Kun jij wellicht ook uitleggen waarom het menselijk immuunsysteem niet is opgewassen tegen ‘zoveel rommel’ ?
  Of dacht je: ‘kom laat ik maar wat leuks verzinnen, niemand zal mij vragen om het uit te leggen’
  Helaas, ik weet wel hoe het immuunsysteem werkt en jouw opmerking is op geen enkele manier te staven.

  Dus hoor graag hoe het volgens jou in elkaar zit.

 23. @William, hahaha oh dus disco is leeftijd gebonden? Geniet u maar van de beperkende maatregelen ik ga zo lekker naar de disco. Jaha die duurt tot 07:00. Nee is niet in Nederland, daar wordt een ieder geacht om om 10 uur al braaf in bed te liggen. Nee ook geen Curacao, want daar is er ook totale controle en zeurende makambas die in salinja gaan wonen om daarna te klagen over geluidsoverlast. Nee, in het land van vrijheid en eerlijkheid en blijheid. Tabee

 24. @Wim, oh ik heb geduld hoor. Mensen gaan het vanzelf zien. Als ze snikkend voor de zoveelste keer hun mouwtje moeten opstropen, dan denken ze terug aan de tijd toen zij smeekten om harde maatregelen. Er is nog geen jaar voorbij maar toch roeptoeteren de meesten dat er niks aan de hand is en het prikje helpt. Bijwerkingen wordt van gezegd dat dat er nu eenmaal bijhoort en niks aan de hand, terwijl het steeds meer worden. In Guam zie je nu al dat de ziekenhuizen overstromen met juist de geprikten. Israel waar ieder over jubelde is nu ook bezig met prik 4 omdat men inziet hoe snel de “werking afneemt”. Maar neen hoor we gaan de curve platslaan. De logica is er gewoon niet meer. Maar goed Lionfish en nog een paar zijn harstikke blij, nog wel ja. Korda Tico a taha!!

  Het leuke is ook dat personen als Joep, Lionfish en Lastiwz niet willen toegeven dat precies wat de “wappies” voorspelden uitkomt. Er werd gezegd dat er een pas kwam. Nee onzin blablabla, en kijk de pas is er. Er werd gezegd dat er een traceer systeem komt. Nee onzin blablabla, en kijk er is een digitale “pas” die je overal mee naar toe moet nemen om ergens te komen. En zo gaat het door. Maar nee hoor, zijn complot theorien en de overheid heeft het beste voor. Ja ja dezelfde overheden die nu ervoor gezorgd hebben dat het CMC geen zorg meer gaat verlenen. Maar goed zoals ik zo vaak heb gezegd: men is ziende doof en horende blind

 25. @Wim Wouda
  Inmiddels is Israël zwaar aan de derde booster bezig.
  premier Naftali Bennett hamerde op het belang van de booster. Hij riep iedereen op zich een derde keer te laten vaccineren.
  Daar wordt flink gevolg aan gegeven.

 26. Dat vind ik een aardige @TM “gaat naar de disco”.
  En dat nog wel van iemand die erg ouderwets taalgebruik bezigd.
  Je bent dus nooit te oud om te swingen.
  Wap ze verder.

 27. @ Tico Martina. Geduld, Lionfish valt vanzelf van zijn graat na zijn 3de of 4de booster prikje. Een menselijk immuunsysteem is niet opgewassen tegen zoveel rommel. Let op de situatie in zwaar gevaccineerde landen zoals Gibraltar, Israël, Malta etc. Niet dat ik daar blij mee ben want veel van de mensen die mij lief zijn hebben deze keuze gemaakt. Gelijkenis met gebeurtenissen uit het verleden worden mijns inziens niet ten onrechte gemaakt. Een kudde die blatend achter een grote leider aanloopt beloofd nooit veel goeds….

 28. @Lionfish, terwijl jij staat te soppen op dat soort vieze praktijken, ga ik zodadelijk lekker naar de kroeg en disco. Hier niet van die walgelijke praktijken zoals testjes, bandjes enzo en kijk iedereen is blij en geen besmettingen. Maar lui als jij kunnen niet zonder overheidsbemoeienis. Maar goed uw wens komt uit hoor. Vanuit het vrije land drie middelvingers

 29. Goed stuk, wat onderbouwd dat de overheid hier met het uitgaansbeleid eigenlijk best heel goed bezig is en er eigenlijk maar een heel kleine groep wappies met een grote waffel is die denkt dat de regels van de maatschappij voor hen niet zouden moeten gelden. Goed om te lezen dat echter de overgrote meerderheid gelukkig meerdere hersencellen heeft. Hoop dat alle wappies dit lezen.

 30. Lijkt op Nazi praktijken. Polsbandje in plaats van David ster. Dit is gewoon discriminatie. Bovendien heeft een MEO ambtenaar niets te maken met medische gegevens van willekeurige burgers. Gevaccineerd of niet, dat gaat hen geen moer aan. Mondkapje waar dat nodig is en altijd afstand houden, daar moet het bij blijven.

 31. Ik wens de overheid veel wijsheid toe. Alles opengooien en niet net als die sukkels in Nederland gaan piemelen met bandjes en appjes en vinkjes. Gisteren weer lekker in de kroeg gezeten tot in de late uurtjes gisteren,. Niks geen testje, appje, vinkje en andere rommel, maar wel overheerlijk biertje en gezelligheid. Geen verzuurde geinjecteerden die angstig zijn ondanks hun prikje, maar lachende gezichten. Neem dus het voorbeeld al hier over en niet van dat verzuurde Nederland met hun nep overheid. Alles open, laat de economie draaien en dikke middelvinger naar al die verzuurde lui die om hun moeder gillen als ze een persoon zonder prikje op klaarlichte dag tegenkomen.

 32. Des te meer reden voor anti-vaccin mensen om zich niet te laten vaccineren. Er zal ook een “negoshi” ontstaan van polsbandjes verkopen. Mensen zijn vindingrijk.

 33. @Lamoenchi
  Als het goed is zou
  zo’n bewijs toegang moeten geven op basis van gegevens uit andere bronnen, zoals huisartsen elektronische inzage in gegevens heeft.
  Maar dat is er natuurlijk al want alle gegevens zijn al gekoppeld aan elkaar, vanaf Kranshi tot … vul maar in.

 34. Volgens Lesley Fer kan met de introductie van de “health app” de bewegingen van gevaccineerde mensen gevolgd worden. Ajooo privacy! Men kan dan niet meer stiekem met byside naar Veeris Resort. De “fake news” dat Bill Gates met een chip in het vaccin de wereld bevolking wil controleren, wordt waarheid.
  Nu afwachten of Cornelis het verzet en ongehoorzaamheid van de burgers kan onderdrukken.

 35. Als ik al die op elkaar gepropte figuren op de foto zie dan gaan we er maar vanuit dat er geen versoepelende veranderingen in het uitgaansleven gaan plaatsvinden.
  En terecht vind ik. Het lijkt nergens op.
  Ik vind het best gezellig zo af en toe met mijn vrouw een uurtje naar JT te gaan, maar de lust vergaat je snel. Het is en blijft te druk!

 36. @ Ja, wat een poppenkast met die “bling bling” figuren! Met veel “show di Job” qepd allure!

  Er was eens iemand met een nederlands paspoort die belg wilde worden!
  Dat kan zei de hersenchirurg.
  We moeten 10% van de herseninhoud verwijderen en “voila” u bent belg.

  Operatie verloopt gladjes!
  Na de operatie blijkt dat de chirurg per ongeluk 90% van de herseninhoud heeft verwijderd i.p.v. 10%.

  Geschrokken controleert de chirurg of de patient zijn spraakvermogen nog heeft behouden ondanks 90% hersenreductie!
  Haastig vraagt hij: Kunt u praten patient?
  Patient antwoord sloom en suf: Tòg oe-wel!

 37. LOL, @Eric, het is iedere keer weer lachen wat er nu uit de mond van deze 2 lichten komt.
  Het zijn echt randdebielen. De 1 hakkelt er maar op los, de ander idd met het vingertje omhoog vooral dat je zijn bling bling kunt zien.
  Ik denk dat dr. Izzy het gewoon helemaal niet meer ziet zitten met deze figuren. Wat een complete afgang.

 38. Nou het was weer lachen met de persconferentie, Pisas samen met Lesley Fer nou het was weer een geval van de blinde die de lamme leidt. De epidemioloog is niet komen opdagen, het is zijn beroepsethiek te na, zoveel stupiditeit samen is zelfs van hem te veel gevraagd.

  Een vraag van Rick Hart aan Pisas gaan we ook als andere landen de kant op van een vaccinatie bewijs voor iedereen? Nou, Fer zat op een makkelijke vraag te wachten dus hij stak gelijk zijn vinger op mag ik deze antwoorden?

  Fer: Ja, dat is de kant die we opgaan maar er zijn stappen die wij nog moeten nemen. Nou, Fer als ik naar het toilet ga, moet ik ook stappen ondernemen.

  Het blijft toch een wonder dat met deze randdebielen het land nog bestaat.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -