24 C
Willemstad
• donderdag 27 januari 2022 23:31

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Ced Ride (77) overleden

- Advertentie -
Ced Ride is vandaag overleden, op zijn verjaardag. Hij werd 77 jaar.

Zanger Ced Ride is overleden. Cedric Ridderplaat, zoals hij echt heette, was meer dan zestig jaar actief in de showbusiness. Daarin zong hij enkel in het Papiaments, ook op internationale festivals.

Hij schreef tal van bekende nummers, zoals Kupido, Buchi Fiel en Mi’n Ke Bo Mas. Naast zanger was hij ook actief als dichter en kunstenaar. In zijn loopbaan kreeg hij tal van onderscheidingen.

Twee weken geleden nog, op Dia di Bandera, kreeg hij het Kruis van Verdienste. Ced Ride is vandaag overleden, op zijn verjaardag. Hij werd 77 jaar.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. @A. Mossel schreef;
  “omdat hij een grote zichtbare neger lul in zijn strakke broek had ?.”

  Hmm, wil echt niet vervelend zijn en al helemaal niets suggereren. Maar het is wel heel opmerkelijk dat bovenstaande opmerking door een man wordt gemaakt. Je móét er wel over nagedacht hebben om zo in detail te beschrijven wat jij toen hij nog leefde blijkbaar dacht te zien in z’n strakke broek?!

 2. @ Sate Batata, op Curacao is een belkaartje van 5 florin al genoeg hoor. Dus niks kunstigs aan.

  Hij kon goed zingen, nu is hij hemelen

 3. Het verbaast mij dat maand na maand het nog lukt om het niveau hier steeds lager te krijgen.
  Echt schandelijk wat de internationale lezers hier treffen.
  In plaats van alles afzeiken en wijzen wat negers slecht allemaal doen @ericlapas, wissel het af met een keertje kitesurfen, vissen of ga gewoon lekker zitten aan de haven en geef je hart rust.

 4. “Hij kreeg het Kruis van Verdienste”. Laten we eerlijk zijn, dat had hij nooit gekregen als hij over armoede had gezongen of over corrupte bestuurders of zelfverrijking. Het wordt tijd dat we stoppen met oorkondes geven aan mensen als beloning dat ze hun rug naar armoede en misstanden in de samenleving keren.

 5. @ Satata, kregen die vrouwen nu een natte onderbroek omdat hij zo mooi zong of omdat hij een grote zichtbare neger lul in zijn strakke broek had ?.

 6. Ced Ride die met zijn zingen heel wat dames een natte onderbroek bezorgde.

  En dat op zich is best wel heel kunstig

  RIP old soldier

 7. Kan me nog als kind herinneren dat Ced Ride en George Willems de twee besten waren die we hadden. Heb nog een cd van hem met zijn handtekening er op thuis, ik zal het vanavond bij een glas bacardi cola opzetten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...

Nu.cw | Gerstenbluth: “Coronapiek voorbij, maar nog steeds veel besmettingen”

Het lijkt erop dat we de coronapiek voorbij zijn. Dat stelde epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens de persconferentie. Toch kunnen de maatregelen volgens Gerstenbluth nog niet volledig worden...

PBC | Rechter beslist over lot afvalverwerker Serlimar op Aruba

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Afvalbedrijf Serlimar op Aruba krijgt begin februari van de rechter te horen of uitstel van betaling wordt voortgezet. Als dat niet gebeurt, betekent dat...

PBC | Regering gaat corona time-out met nog eens tien dagen verlengen

Persbureau Curacao De regering gaat de coronamaatregelen met nog eens tien dagen verlengen. Dat is voor de tweede keer. Ondanks de afname van het aantal besmettingen, is de...
- Advertentie -
- Advertentie -