28 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Bestuur politieke partij PAR heeft 2 nieuwe leden

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Bestuur politieke partij PAR heeft 2 nieuwe leden

Het bestuur van de oppositiepartij PAR heeft twee nieuwe bestuursleden, waaronder oud-minister van onderwijs Steven Croes.

Zo werd besloten tijdens een onlangs gehouden ledenvergadering. Oud-premier Eugene Rhuggenaath blijft partijleider.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Hij haat makambas,maar kruipt er nu lekker tussen!

  Dat is wel met meer van de makambas haters. Neem Lucho Rosales die graag op onze belastingcenten wel op vakantie ging naar Hulanda en Mac Cijntje die zijn behandelingen wel in Nederland onderging.

 2. Lon mutueel is naar nederland vertrokken?
  LOL!! De ironie is te snijden!
  Waarom niet naar Haiti, oeganda of Liberia?
  Hij haat makambas,maar kruipt er nu lekker tussen!

 3. Het is niet alleen de PAR die halfslachtig te werk gaat maar ook “de Bron” Radio Paradise.
  Halve berichtgeving, maar dat zijn we gewend op Curaçao want er zijn geen echte verslaggevers. Een interview afnemen is al moeilijk want men stelt geen directe vragen of de vraag is langer dan het antwoord.
  Neem ook Radio Hoyer: Verslagen komen via een Nederlandse TV zender ( we schakelen nu over) die daarbij geen enkel nut hebben voor de inwoners van Curaçao. Dit is dan zogenaamd “Nieuws” Lokaal nieuws is een ondergeschoven kindje
  (of opgelezen uit een krant) Men heeft schijnbaar geen journalisten die deze beroepstak beheersen. Ja er is er één, ene Heer Draayer, die wel vragen durft te stellen maar helaas ook doodgezwegen wordt.
  Dus de PAR heeft 2 nieuwe bestuursleden, we weten er 1 de 2e mogen we niet weten.
  Veel succes PAR en laten we over Lon maar niet verder praten want dat is de moeite niet waard.

 4. De vraag is: waarom gaan zulke lieden, die falikant tegen Nederland zijn, niet naar Afrika (bijvoorbeeld Ghana) voor een betere leven?

  In Ghana krijg je geen uitkering en sociale woning

 5. Zo zie je maar weer wat voor verassingen het leven niet met zich kan meebrengen.
  Lon Mutueel was fel tegen PAR, CoHo, dus hij moest niets van enige inmenging van Nederland e/o de Makambas te maken hebben.
  Ik kon inderdaad mijn eigen oren niet geloven, dat meneer juist naar Hulanda is vertrokken, voor een betere leven.
  De vraag is: waarom gaan zulke lieden, die falikant tegen Nederland zijn, niet naar Afrika (bijvoorbeeld Ghana) voor een betere leven?

 6. “Oud-premier Eugene Rhuggenaath blijft partijleider.” Dacht ergens gelezen te hebben dat hij naar Spanje is geëmigreerd. Het valt op nu PAR niet in de regering zit, hoe stil de vakbonden zijn.

  Wij kennen allemaal de beelden van Lon Mutueel die vooruit in de strijd liep toen de medewerkers van Selikor naar Forti marcheerden om de ontslag van Kabinet Rhuggenaath te eisen.

  Kort daarna zagen we diezelfde Lon Mutueel in het ochtendprogramma van Direct TV, “Mainta”. Lon Mutueel had het toen over dat hij een geboren leider is, toen dacht ik gelijk moet straks de generatie van mijn dochter ook met dit soort politici te maken krijgen? Houd de ellende dan nooit op?

  Moet zeggen dat ik die vrees niet meer heb want het schijnt afgelopen te zijn met de leiderschap ambities van Lon Mutueel.

  Wij konden allemaal in de documentaire “Rauw Curaçao” zien hoe de jongen in zijn eentje, zonder jas op Schiphol in 2 graden Celsius aankwam. Geen vriend of familie die een jas naar Schiphol had kunnen brengen?

  Later in de documentaire bleek dat Lon ook geen echte planner (lijkt wel een vereiste voor een leider) is, zijn rijbewijs was 1 dag na zijn vlucht naar Nederland verlopen en niemand wist van zijn komst naar Nederland dus de arme jongen moest in allerlei een verblijfplaats regelen.

  Het werd later alleen maar erger hij had ook geen geboorteakte en uitschrijving uit het bevolkingsregister van Curaçao meegenomen dus in feite kon hij zich niet eens bij de gemeente inschrijven.

  Weet niet of wij Lon Mutueel ooit nog bij een demonstratie of in de politiek zullen zien want Lon heeft hopelijk nu door dat meer nodig is om leider te zijn dan een grote mond.

  Wellicht hadden ze in “Mainta” bij Direct TV hem naar leiderschap stijlen kunnen vragen, maar ja wat weten ze eigenlijk bij Direct Tv?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties