26 C
Willemstad
• woensdag 1 februari 2023

NOS | Bezoek Oranjes aan Aruba: warm ontvangst met cadeautjes

De koning, koningin Máxima en de prinses van Oranje zijn vandaag aangekomen op Aruba. Het was voor het drietal dag vier van de rondreis door het Caribisch...

AD | Aruba verwelkomt prinses Amalia, Willem-Alexander en Máxima

Na een dag rust staan er weer een hoop activiteiten op de planning voor prinses Amalia, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gezelschap komt maandagochtend lokale...

Democracy now! | Monday, January 30, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 30 januari 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Godett wil Cicely van der Dijs vrij krijgen door oproep aan de koning

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Anthony Godett spant zich in om Cicely van der Dijs vrij te krijgen. Hij doet een oproep aan koning Willem Alexander om gratie te...

PBC | Thierry Baudet spreekt vanavond op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Thierry Baudet is op Curaçao. Vanavond spreekt hij in de Papagayo Beach Club over de visie van de partij voor Caribisch Nederland, zo twittert...

PBC | Bonaire: Wie gekozen wil worden om daarna voor de Eerste Kamer te stemmen, moet zich vandaag geregistreerd hebben

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vandaag kunnen de namen van de mensen die zich kandidaat stellen voor de eilandraadsverkiezingen voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba worden ingeleverd, zij vormen drie...
- Advertentie -

ParadiseFM | Bestuur politieke partij PAR heeft 2 nieuwe leden

Het bestuur van de oppositiepartij PAR heeft twee nieuwe bestuursleden, waaronder oud-minister van onderwijs Steven Croes.

Zo werd besloten tijdens een onlangs gehouden ledenvergadering. Oud-premier Eugene Rhuggenaath blijft partijleider.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Hij haat makambas,maar kruipt er nu lekker tussen!

  Dat is wel met meer van de makambas haters. Neem Lucho Rosales die graag op onze belastingcenten wel op vakantie ging naar Hulanda en Mac Cijntje die zijn behandelingen wel in Nederland onderging.

 2. Lon mutueel is naar nederland vertrokken?
  LOL!! De ironie is te snijden!
  Waarom niet naar Haiti, oeganda of Liberia?
  Hij haat makambas,maar kruipt er nu lekker tussen!

 3. Het is niet alleen de PAR die halfslachtig te werk gaat maar ook “de Bron” Radio Paradise.
  Halve berichtgeving, maar dat zijn we gewend op Curaçao want er zijn geen echte verslaggevers. Een interview afnemen is al moeilijk want men stelt geen directe vragen of de vraag is langer dan het antwoord.
  Neem ook Radio Hoyer: Verslagen komen via een Nederlandse TV zender ( we schakelen nu over) die daarbij geen enkel nut hebben voor de inwoners van Curaçao. Dit is dan zogenaamd “Nieuws” Lokaal nieuws is een ondergeschoven kindje
  (of opgelezen uit een krant) Men heeft schijnbaar geen journalisten die deze beroepstak beheersen. Ja er is er één, ene Heer Draayer, die wel vragen durft te stellen maar helaas ook doodgezwegen wordt.
  Dus de PAR heeft 2 nieuwe bestuursleden, we weten er 1 de 2e mogen we niet weten.
  Veel succes PAR en laten we over Lon maar niet verder praten want dat is de moeite niet waard.

 4. De vraag is: waarom gaan zulke lieden, die falikant tegen Nederland zijn, niet naar Afrika (bijvoorbeeld Ghana) voor een betere leven?

  In Ghana krijg je geen uitkering en sociale woning

 5. Zo zie je maar weer wat voor verassingen het leven niet met zich kan meebrengen.
  Lon Mutueel was fel tegen PAR, CoHo, dus hij moest niets van enige inmenging van Nederland e/o de Makambas te maken hebben.
  Ik kon inderdaad mijn eigen oren niet geloven, dat meneer juist naar Hulanda is vertrokken, voor een betere leven.
  De vraag is: waarom gaan zulke lieden, die falikant tegen Nederland zijn, niet naar Afrika (bijvoorbeeld Ghana) voor een betere leven?

 6. “Oud-premier Eugene Rhuggenaath blijft partijleider.” Dacht ergens gelezen te hebben dat hij naar Spanje is geëmigreerd. Het valt op nu PAR niet in de regering zit, hoe stil de vakbonden zijn.

  Wij kennen allemaal de beelden van Lon Mutueel die vooruit in de strijd liep toen de medewerkers van Selikor naar Forti marcheerden om de ontslag van Kabinet Rhuggenaath te eisen.

  Kort daarna zagen we diezelfde Lon Mutueel in het ochtendprogramma van Direct TV, “Mainta”. Lon Mutueel had het toen over dat hij een geboren leider is, toen dacht ik gelijk moet straks de generatie van mijn dochter ook met dit soort politici te maken krijgen? Houd de ellende dan nooit op?

  Moet zeggen dat ik die vrees niet meer heb want het schijnt afgelopen te zijn met de leiderschap ambities van Lon Mutueel.

  Wij konden allemaal in de documentaire “Rauw Curaçao” zien hoe de jongen in zijn eentje, zonder jas op Schiphol in 2 graden Celsius aankwam. Geen vriend of familie die een jas naar Schiphol had kunnen brengen?

  Later in de documentaire bleek dat Lon ook geen echte planner (lijkt wel een vereiste voor een leider) is, zijn rijbewijs was 1 dag na zijn vlucht naar Nederland verlopen en niemand wist van zijn komst naar Nederland dus de arme jongen moest in allerlei een verblijfplaats regelen.

  Het werd later alleen maar erger hij had ook geen geboorteakte en uitschrijving uit het bevolkingsregister van Curaçao meegenomen dus in feite kon hij zich niet eens bij de gemeente inschrijven.

  Weet niet of wij Lon Mutueel ooit nog bij een demonstratie of in de politiek zullen zien want Lon heeft hopelijk nu door dat meer nodig is om leider te zijn dan een grote mond.

  Wellicht hadden ze in “Mainta” bij Direct TV hem naar leiderschap stijlen kunnen vragen, maar ja wat weten ze eigenlijk bij Direct Tv?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -