29 C
Willemstad
• zaterdag 3 december 2022

Extra | Journaal 2 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, December 1, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 1 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, November 30, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 30 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

CN | 1xBet dichterbij officieel faillissement

Met PG advies | Eric Mertens - CasinoNieuws.nl Ruim een jaar geleden werd online goksite 1xBet failliet verklaard door een rechter op Curaçao. Het bedrijf ging in beroep...

Democracy now! | Tuesday, November 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

ParadiseFM | Alweer een dode door Covid te betreuren

Daarmee staat het officiële aantal doden door corona op 131.
Er is weer iemand overleden aan de gevolgen van Covid-19. Zo meldt het crisisteam bij de bekendmaking van de coronacijfers van vrijdag.

Daarmee staat het officiële aantal doden door corona op 131. Er liggen nu 26 patiënten op het CMC, waarvan 4 in de intensive care. Ook zijn er net zoveel nieuwe besmettingen vermeld als het aantal coronavrij verklaarde mensen, in totaal kwamen er 81 gevallen bij en werd hetzelfde aantal mensen coronavrij verklaard.

5 gevallen zijn geïmporteerd. Momenteel zijn er 560 actieve gevallen op Curaçao.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

14 reacties

 1. Ever wonder why the covid vaccine isn’t advertised on TV like other medicines or vaccins??
  Beceause any medicine or vaccin advertise on TV is required by Law to mention the side effects no matter what they are…………………
  Are you awake yet?????

 2. Ook dat nog.

  //coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/sterfte
  Nederlandse corona overlijdens cijfers
  0.8% is 0-49
  2.3% is 50 – 59
  7.85 is 60 – 69

  Dus bijna 90% is ouder dan 70 Waarbij mannen met overgewicht en allochtonen een relatief grote groep vertegenwoordigen. En nee dat heeft niks met een racistisch iets of virus voorkeur te maken. Maar met bepaalde gevoeligheden. En gezondheid niveau.

  In Nederland overlijden gemiddeld 450 mensen per dag.
  De meeste omdat ze gewoon oud zijn en een scala aan dingen hebben.
  Bijna 30% van de bevolking is 60 plus.

  Overlijdens aan corona gerelateerde opnames rond de 5 of soms minder nu
  Dat is 1,25% van alle sterfgevallen. Waarvan je je nog goed moet afvragen wat de echte oorzaak is.

  Top 5 Hart en vaatziekten en kanker maar dementie is met stip naar nr.1 aan t stijgen.

  Ouderen boven de 60 belasten met dik 98% de corona zorg.
  Daar sluiten we de rest van de bevolking met dingen voor af en stellen overdreven eisen.

  Waar zou nu de politieke motivatie en financiele motivatie vandaan komen …
  Uit een hele stapel meloenen.

 3. Effe geen droevig bericht over COVID-19.
  Nederlandse Sifan Hassan Goud op de 10.000 meter.
  4×400 meter Nederlandse mannen zilver. totaal 33 plakken voor Nederland op deze spelen Tot nu Toe ?.

 4. Lieve Joep, dat bang maken is bij jou wel uitzonderlijk goed gelukt.
  “I don’t want to give up on anyone, but if you believe that you are going to be killed by fresh air, sunlight and hugs, we have to move on forward without you”

 5. @ Luma,

  Het ontgaat mij overigens wat de link naar de aantallen corona gevallen nu voor belang heeft.

  202 miljoen gevallen van Corona, ruim 4 miljoen doden oftewel 2 % van het aantal mensen dat corona krijgt sterft er aan. Dat is dus even wat meer dan de 0,05 % die de wappies zo graag naar voren halen.
  Van die 202 miljoen heeft een zeer groot aantal long covid en dat is zeker geen pretje om te hebben. Schattingen lopen uiteen van 10 tot 20 % oftewel 20 tot 40 miljoen mensen hebben long covid.
  Er zijn inmiddels meer dan 4 miljard mensen gevaccineerd oftewel nog bijna 3 miljard mensen zijn niet gevaccineerd.
  Ja, we zullen het aantal sterfgevallen zien afnemen en ja, we zullen het aantal besmettingen zien afnemen.

  Krijgen we een variant waartegen de bestaande vaccins niet werken dan zal er een nieuw vaccin moeten worden gemaakt en dankzij mRNA kan dat in minder dan 2 dagen. Oftewel, wanneer het goedkeuringsproces snel verloopt kan er binnen 3 maanden een nieuw, werkend, vaccin zijn en kan iedereen weer beschermd worden. Zou niet weten waarom we dat niet zouden moeten doen. Jij wel ?

 6. @ Luma,

  Spijt me zeer, maar Wappiesites zijn voor mij geen nieuwsbron, wellicht wel voor jou, niet voor mij.

  Feit is en blijft dat in Nederland, Curacao, de VS en vele andere landen momenteel 90 % van de besmettingen bestaan uit mensen die NIET zijn gevaccineerd. Hier op Curacao zijn vrijwel alle corona patienten in het ziekenhuis niet of niet volledig gevaccineerd.
  Ja, er zullen ook gevaccineerden tussen zitten en dat is ook niet zo vreemd, want NIEMAND heeft beweerd dat een vaccin 100 % bescherming biedt. Dus het ontgaat mij werkelijk volledig waarom je dat toch continu probeert duidelijk te maken dat het wel zou moeten zijn. Hou op met die wappie onzin, gaat er niet in.

  De voorbeelden, welke ik heb aangegeven, zijn slechts een aantal voorbeelden van prominente wappies, die bij hoog en bij laag wisten te beweren dat corona niets voorstelt en voorstelde. Dat hebben ze met de dood moeten bekopen.
  Jij kunt daar lacherig over doen, je kunt ze meteen verketteren als zijnde ‘geen echte wappies’, maar het verandert niet veel. Ze wilden geen vaccin, kregen covid en nu zijn ze dood.
  Ja, ik ken ook mensen die WEL gevaccineerd waren en ook Covid kregen, doch geen van hen hoefde naar het ziekenhuis, klachten bleven beperkt tot een aantal dagen koorts of hoofdpijn.
  En dat is nu waar het om gaat, doch ik vrees dat dit niet bij jou door wil dringen. Een vaccin voorkomt een besmetting niet voor 100 %, maar wanneer je het oploopt heb je een veel betere kans het te overleven. Komt op mij een beetje vreemd over om voor je overtuiging te willen sterven, zeker wanneer dit niet nodig is.

  BIj mij rijst het vermoeden dat jij van mening bent dat corona na 1,5 jaar lang zo dodelijk niet meer is. Tja, moet je vooral blijven denken en dan hoop ik dat je niet gaat eindigen zoals de Darwin award winners.

  Mocht het zo zijn dat de vaccins geen ongelimiteerde bescherming bieden en dat je dus een derde, vierde of vijfde shot moet gaan halen………………dan ga ik die halen. Waarom zou ik dat niet doen ? Ik heb geen enkele reden om het niet te doen, jij wel ? OMdat ik niet weet wat voor gif er in die vaccins zit ? Helaas, ik weet wat er in de vaccins zit, weer waar het toe dient en wat de mogelijke bijwerkingen zijn.

  Gisteren kreeg ik van een specialist een goedgekeurd medicijn tegen een aandoening welke ik heb. Heb de bijsluiter gelezen, stond vol met allerlei zeer onaangename bijwerkingen, maar niets waardoor ik zou komen te overlijden.
  Nam gistermiddag 1 pil, zoals was voorgeschreven, een half uur later was mijn energie op en viel ik als een blok beton in slaap, werd pas om 11 uur ‘s avonds weer wakker. Dat medicijn neem ik dus nooit meer en ja, dat medicijn is geheel goedgekeurd. Dus het argument dat iets is goedgekeurd en daarom veilig is (iets dat wappies graag beweren) kan de prullenbak in.

  Als laatste het argument dat er bv in Israel veel gevaccineerden nu in het ziekenhuis liggen ? Is heel goed mogelijk, de vaccinatiegraad is hoog, dus kans dat je dan meer gevaccineerden gaat zien is hoger, dat kan een klein kind nog wel begrijpen. En wanneer blijkt dat de werking van de vaccins afneemt over tijd…………..ook prima om te horen, kun je tenminste een booster halen.

  Ergo, al met al heb ik geen redenen van jou gehoord waarom ik zou moeten kiezen voor geen vaccinatie. En ja, wanneer je nu, na 1,5 jaar, nog steeds denkt dat corona niets voorstelt…………..dan heb je 1,5 jaar met je hoofd in het zand gezeten en jouw enige reactie nu (na het zien van de links naar de Darwin award winners) is jouw hoofd nog dieper in het zand steken.

  Mocht je ooit winnaar van een Darwin award worden dan lezen we het wellicht ook wel hier, lachen we er smakelijk om en denken dan; ‘hij wist het allemaal zo goed, er zou hem niets gebeuren, maar helaas’ en dan gaan we weer over naar de orde van de dag.

 7. Beste heer Meloen U kunt nu wel met filmpjes van slachtoffers die niet geinjecteerd waren komen, maar hieronder de update van slachtoffers die allen wel geinjecteerd waren, deze aantallen geinjecteerden overstijgen momenteel de niet geinjecteerden slachtoffers en persoonlijk ken ik 3 geinjecteerden die overleden zijn en 1 die nog op de IC ligt.
  Met de Mexicaanse griep werd er onmiddellijk gestopt zodra er overlijdens gemeld werden, nu echter niet en gaat men maar door.
  U voelt zich verheven boven en negert de tientallen Top wetenschappers klokkenluiders wereldwijd, ver boven uw niveau, die voor deze gen terapien waarschuwen en verschillende rechtszaken tegen overheden met Bewijslast aan gespannen hebben en er al enkele gewonnen hebben . De reguliere media doet zijn uiterste best om deze informatie niet naar buiten te brengen in het belang van de big Farma , daarom zijn die wetenschappers genoodzaakt andere media bronnen te gebruiken.
  Ook BPOC heeft vele verhoren hieromtrent vast gelegd.
  Het zou ook u sieren geen haat en verdeeltheid te zaaien met anders denkende die geen proefkonijn willen zijn, doch het probleem bestuderen, misschien komt ook u tot inzicht.

  Updated 7-8-2021 12:20

  Vaccine Doses Administered 4.373.992.410

  Cases 202.001.985

  Deaths 4.283.154

  https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

 8. Ook+dat+nog vrijdag 6 augustus 2021 op 23:20
  Gaat dit zgn crisisteam mij ook doorgeven hoeveel mensen er dagelijks dood gaan aan, kanker, obesitas, hartaanval, ongeluk, depressie, uitgestelde zorg, verkeerde medecatie etc etc etc?????????

  Hieruit blijkt dat je er totaal niets van snapt, zoek eens op: Besmettelijk en Niet Besmettelijk. Misschien gaat er dan ergens een lampje branden. Misschien…

 9. @ Ook dat nog,

  Je zou ook eindelijk eens kunnen begrijpen dat er een aantal zijn die Covid in stand houden, puur en alleen door het niet serieus te nemen.
  Iedere keer wanneer een Wappie een Darwin award krijgt dan wordt hij of zij meteen uitgekotst door de mede wappies. Dan is die persoon niet overleden aan Corona, dan wordt het weer betiteld als ‘reclame voor een vaccin’, maar de kern van het verhaal missen de wappies keer op keer.
  Wat is de kern ?
  Covid is niet minder dodelijk (sterker nog, eerder dodelijker) dan vorig jaar. De ongevaccineerden zijn er niet sterker op geworden het afgelopen jaar. Oftewel, het is en blijft roulette spelen met je leven door alle wappie theorien te blijven volgen.
  Deze malloot deed dat ook, was eerst zelfs nog blij dat hij Covid kreeg, zodat hij kon laten zien dat het niets is. Alleen……………….dat ging even fout en de Darwin award werd aan hem uitgerekt. Hij is verwijderd uit de gene pool. Zijn partner heeft het wel overleefd en neemt het zich nu kwalijk dat ze naar zijn gebral heeft geluisterd. Nu zit ze alleen met een kind, maar zonder partner.

  Dus ja, het is goed dat we dit iedere dag horen, zodat mensen niet vergeten dat we praten over een zeer besmettelijke en dodelijke ziekte. Die combinatie maakt het noodzakelijk dat we optreden tegen dit virus.

  En dan hier het verhaal (plus video) van de winnaar van de Darwin award.
  https://www.standard.co.uk/news/uk/covid-anti-vax-vaccine-lawyer-dies-leslie-lawrenson-b949378.html?utm_source=taboola&utm_medium=Feed

  En hier nog zo’n winnaar die vond dat hij onsterfelijk was, zijn god kwam hem toch niet helpen.
  https://www.refinery29.com/en-us/2021/07/10598731/stephen-harmon-covid-nbc-twitter-backlash-reason

  Of deze winnaar van de Darwin award, meer dan kerngezond, vond de vaccinatie totaal overbodig, hij was immers gezond met een goed immuunsysteem.
  https://www.theguardian.com/world/2021/aug/04/fit-and-healthy-man-42-from-southport-who-rejected-vaccine-dies-of-covid

  En wat bleef de artsen in vrijwel alle gevallen het meeste bij ?

  Dat was de blik in de ogen van de stervende Covid patienten, toen ze begrepen dat ze een immense fout hadden gemaakt. Sommigen smeekten alsnog om een vaccinatie, waarop de artsen alleen maar konden zeggen: ‘sorry, het is te laat’. Dat was het moment dat bij al die anti-vaxxers het licht ging branden dat ze een volledig verkeerde keuze hadden gemaakt en dat ze toch bang waren voor de dood. Ze begrepen dat ze totaal onnodig gingen sterven.

  En ondertussen gaan de wappies alhier vrolijk verder met het ontkennen van Covid. Zou bij hen ook pas het besef komen wanneer ze op de IC liggen en de arts hen komt vertellen dat ze niets meer kunnen doen ?

 10. Gaat dit zgn crisisteam mij ook doorgeven hoeveel mensen er dagelijks dood gaan aan, kanker, obesitas, hartaanval, ongeluk, depressie, uitgestelde zorg, verkeerde medecatie etc etc etc?????????

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -