28 C
Willemstad
• dinsdag 18 januari 2022 19:13

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | 2 nieuwe doden door corona

Volgens de laatste coronacijfers liggen er momenteel 36 patiënten in het CMC. Daarvan liggen er 20 op de intensive care.
Het afgelopen weekend zijn er maar liefst twee mensen overleden aan de gevolgen van corona. Daarmee staat het totaalaantal doden door corona op Curaçao op 139. In de cijfers van maandag werd er een dode als gevolg van Covid-19 gemeld.

Eerder op de dag bleek dat er eerder in het afgelopen weekend ook al iemand was overleden. Door een technische storing zijn de cijfers van zondag namelijk pas maandagmiddag gepubliceerd.

Volgens de laatste coronacijfers liggen er momenteel 36 patiënten in het CMC. Daarvan liggen er 20 op de intensive care. Het aantal actieve gevallen op Curaçao staat momenteel op 520.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. “2 nieuwe doden door corona” en de R in Nederland is boven de 1 en de winter is daar nog niet begonnen. Mijn glazen bol zegt mij dat wij over 3 maanden weer in een totale lockdown zitten.

 2. In vergelijking met nl .
  Bij 160. komen we in de buurt.
  Nog steeds geen enkele indicatie van leeftijd en wat ze nog meer hadden.
  Als je terminale kanker hebt of een heftige hartaanval, longembolie, dementie of dom weg leeftijd en je krijgt dan als indicatie corona positief wat is dan de doodsoorzaak.
  Voor wat word je dan behandelt.
  In Nederland is een hele statistiek groep volslagen verdwenen.
  Die worden nu toegeschreven aan corona.
  Als ik m.n. hele leven zuip vreselijk verkeerd eet, heb vergevorderde lever cerocis ben, 40 kilo te zwaar en ik krijg corona en ga daaraan dood. Is het dan corona ?
  Tuurlijk. Ben ik eerder dood gegaan ja, maar hoeveel eerder ?
  De mentale belasting van verplegend personeel. Pffff.
  Daar kan je totaal niet over oordelen.
  Die hebben een hele andere mentaliteit en manier van verwerking.
  Die hebben plezier als er pizza wordt gebracht. Die helpen maar zijn nooit attached.
  En zo moet het zijn.

 3. Wie weet. Misschien zouden die twee drie mensen nog in leven kunnen zijn, hadden zij hun vacuna genomen.
  Simpel, je hebt een virus die je kan doden en een vacuna die je leven kan redden. Maar die vacuna heeft misschien of zeer misschien ook zijn risico’s. Maar dat heeft 99,99% van de medicijnen. Welke pad neem je ? Links ? Rechts ?

  Je krijgt alleen een kans in het leven. Er is geen tweede of derde dood. Dood is permanent.

 4. 20 op de IC ! Dat is niet best.
  Zie het ziekenhuis voorlopig niet opengaan voor normale patienten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de mentale belasting van het verplegend personeel. Die zien ze binnenkomen, verslechteren en overlijden, gaat je niet in de koude kleren zitten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Vonnis Braam aangehouden

De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in de zaak die MFK-statenlid Braam heeft gespannen. Braam werd vorig jaar voorgedragen als minister van Justitie maar kwam niet...

Democracy now! | Tuesday, January 18, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Vier cruiseschepen bezoeken Curaçao op een dag

Morgen zullen vier cruiseschepen de Curaçaose haven bezoeken. Het gaat om de Ventura van P&O Cruises, de World Voyager van Mystic Cruises, de Norwegian Epic van Norwegian...

Nu.cw | Twee personen verongelukt bij Weg naar Westpunt

  Een automobilist en een bijrijder zijn gisteravond verongelukt bij een ernstig ongeval op de Weg naar Westpunt ter hoogte van Wacawa. De slachtoffers werden geraakt door een...

Nu.cw | Nog geen vonnis in rechtszaak Braam

De rechter heeft maandag nog geen uitspraak gedaan in de zaak die Statenlid Eduard Braam (MFK) heeft aangespannen tegen het land Curaçao. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad....
- Advertentie -
- Advertentie -