26 C
Willemstad
• zaterdag 22 januari 2022 23:14

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Politiechef op non-actief gezet door hoofdcommissaris

- Advertentie -
Het blijkt dat er een internationale band heeft opgetreden bij een hotel. Rondom dit feest is veel ophef ontstaan.

De hoofdcommissaris van de politie heeft de chef van de politiedienst, Jules Ilario, op non-actief gezet. De maatregel voor IIario om een paar dagen thuis te blijven is vrijdag bekendgemaakt.

De maatregel heeft te maken met een optreden bij een feest van vorige week.

Naast de politie carrière van Ilario is hij ook zanger, hij maakt al een langere tijd uit van een entertainmentband. Het blijkt dat er een internationale band heeft opgetreden bij een hotel. Rondom dit feest is veel ophef ontstaan.

De muziekorganisatie Amak heeft een onderzoek aangevraagd. Zij willen weten hoe het kan dat er een internationale band Curaçao is binnengekomen om op te treden. Naar aanleiding van een video, waar Ilario op te zien is, heeft de politie een onderzoek gestart naar zijn deelname aan het feest. De politie heeft verder geen informatie over de situatie vrijgegeven.

- Advertentie -

Bron: Nu.cw

- Advertentie -

Artikel delen

9 reacties

 1. @Martino, ik ben niet oud om te leren, door mij stelling dat “Illario fout is” had ik gehoop op een discussie, waarom MFK deze man 2x op non actief gesteld heeft en of de positie van Pisas als min. van justitie wenselijk is, wellicht heb ik het onhandig gedaan maar ik heb geleerd om een debat op gang te brengen moet het met een big bang.

  Als je nog goede tips voor mij heb hoor ik dat graag, zoals ik zei, ik ben niet oud om te leren. O ja, niet op alle berichten reageren.

 2. @ericlapas, dank voor u inhoudelijke onderbouwing van uw stelling “deze Jules Ilario zo fout als het maar kan,”. Reageer inhoudelijk of reageer niet!!!
  Voor mij was u eerste reactie op dit krantensnipsel onvoldoende om wereld kundig te maken. Mvg

 3. @Martino, debatteren is een vaak, ik kan het weten, ik heb ooit in een studenten debatten groep gezeten maar niet lang want ik had iets beters met mijn tijd te doen.

  Maar er valt mij 2 dingen op in jouw reactie;

  1. “Vind u het ook zo verdacht dat mevrouw van der Bunt van het VPCO en enkele leraren zijn bedreigt”.
  2. “Schrijft u fabeltjes of wilt u altijd de eerste zijn men een stukje waardeloze tekst!!”!

  Wat ik mij kan herinneren van die studenten debat club dat je op basis van 2 punten niet geschikt maakt om mee te debatteren.
  Ten eerste, wat heeft dit artikel met bedreiging van mevrouw van der Bunt van VPCO te maken? Het ging om de slechte zangkwaliteiten van Illario.
  Punt 2 is geen argument.

  Een betere discussie was gefeest als je had opgemerkt dat Illario tijdens het vorige kabinet Pisas van 2 maanden ook op non-actief is gezet dus er kan iets spelen tussen MFK en Illario of wilt MFK de gebroeders Thodé bij de politie in de positie van Illario hebben? Kan het zijn dat Illario tijdens PAR carrière heeft gemaakt? En MFK wilt PAR even pesten?

  Wellicht hadden we tot een meer interessante discussie kunnen komen van mag Pisas wel als “ex” politieagent, minister van justitie spelen?

  Pisas kan iets voor zichzelf bij de politie regelen en straks terug bij de politie keren want laten we eerlijk zijn als MFK geen zetels meer haalt gaat hij heus geen rekken bij supermarkten vullen.

 4. @ericlaps, u stelt “deze Jules Ilario is zo fout als het maar kan”, dus als je niet geliefd bent bij je personeel, ze hem liever zien gaan dan komen, dan ben je dus heel erg fout!!!! Misschien heeft de heer Ilario een meer wereldse werkhouding en stuit dat tegen de borst van een gemiddelde curacaosche medewerker. Dat maakt hem echter niet fout!!!!
  Weet u wat fout is, een incompetent politiekorps, die zoals het er nu naar uitziet, in opdracht van een buitenstaander, kinderen op onzedelijke plaatsen hebben betast c.q. bekeken.

  Overal weggestuurd op Curacao of ook elders? U kent u eigen mensen toch het beste? Dan kunt u zich ook er wat bij voorstelllen waar de heer Ilario tegen aanloopt in zijn Curacaosche carriere!!!

 5. Ook deze man heeft waarschijnlijk een engelbewaarder .
  Vreemd , heel vreemd .
  Maar op dit eiland kan vrijwel alles .
  Vreemd , heel vreemd .

 6. @Martino, als je verliefd bent op Ilario moet je het zeggen, feit is dat de man overal is weggestuurd en soms met toegangsverbod dus het kan toch niet altijd aan anderen liggen? De man wordt telkens in een leidinggevende functie geplaatst, dat kost de gemeenschap, bakken met geld.

 7. @ericlapas, of komt het omdat meneer Ilario toevallig de dagelijkse leiding heeft over afdeling BIZ. De afdeling welke zijn eigen politie personeel onderzoekt naar corruptiepraktijken binnen het korps!!!!! Vind u het ook zo verdacht dat mevrouw van der Bunt van het VPCO en enkele leraren zijn bedreigt.
  Schrijft u fabeltjes of wilt u altijd de eerste zijn men een stukje waardeloze tekst!!!

 8. Deze Jules Ilario is zo fout als het maar kan, de man is overal gefaald, hij is zelfs een tijd de toegang tot het douanekantoor ontzegd, maar wordt elke keer weggepromoveerd, wordt het niet tijd om deze man gewoon ontslagen wordt? Het is toch belachelijk dat iemand die niet functioneert, niet ontslagen kan worden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NOS | Medewerksters Talpa in paginagrote advertentie: ‘John, het ligt niet aan de vrouwen’

BOOS over The Voice "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen." Zo reageren Talpa-medewerksters met een paginagrote advertentie in het AD op uitspraken van John de Mol....

Democracy now! | Friday, January 21, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Bestuurder na ongeluk gered door omstanders

Persbureau Curacao Benauwde momenten voor de bestuurder van een auto op de Weg naar Westpunt bij Duzu. Die raakte betrokken bij een ongeluk en sloeg gedeeltelijk over de...

PBC | Eind februari binding proposals voor overname raffinaderij

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Rdk heeft een aantal bedrijven gevraagd voor het einde van februari een binding proposal in te sturen voor de exploitatie van de Isla en...

PBC | CMC luidt de noodklok om IC-capaciteit

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het ziekenhuis op Curaçao (CMC) luidt de noodklok. Alle zestien IC-bedden zijn bezet met coronapatiënten, terwijl er nu zeventien mensen intensieve zorg nodig hebben....
- Advertentie -
- Advertentie -