29 C
Willemstad
• zondag 28 november 2021 14:33

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Duikschool op Daaibooi weer geopend

Divers Republic heeft op hun sociale media kanalen laten weten dat de MEO afgelopen week de juiste vergunningen heeft ingezien en dat de duikschool inmiddels weer geopend is.

De duikschool Divers Republic op Daaibooi is weer geopend. Divers Republic werd op 3 september gesloten na een controle van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO).

De duikschool zou illegaal twee containers hebben geplaatst bij de ingang van het strand. De visserscoöperatie Kooperativa di Piskadónan Daaibooi (KPD) heeft een jaar geleden over de misstand aan de bel getrokken. Vorige week werd bekend dat volgens het multidisciplinaire team dat de controles uitvoert de duikschool niet over de juiste vergunningen zou beschikken.

Divers Republic heeft op hun sociale media kanalen laten weten dat de MEO afgelopen week de juiste vergunningen heeft ingezien en dat de duikschool inmiddels weer geopend is.

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

4 reacties

 1. MEO staat ook bol van de ambtenaren (f&f) die eenmaal een uniform aan zich boven de wet wanen en als een olifant in een porseleinen kast te keer gaan.
  Tijd dat ook deze groep eens, net als de politie, een beetje professioneel wordt.
  God spaar dat dit eiland “onafhankelijk” wordt.
  Met dit soort bestias aan het stuur zal het net zo’n janboel worden als Haiti

 2. “Anders gezegd: MEO heeft hen onterecht gesloten oftewel een kwestie van machtsmisbruik en totale onkunde van het controlerend personeel.”
  Niet en maar of denk ik.
  En dat zien we helaas te vaak.
  Ambtenaren die niet op de hoogte zijn van hun eigen taak en grenzen van hun ambt.
  Doet de vraag reizen: “is het opleidingsniveau en/of de selectie procedure?
  Mischien is het vriend of familie zijn toch niet helemaal optimaal.

 3. Anders gezegd: MEO heeft hen onterecht gesloten oftewel een kwestie van machtsmisbruik en totale onkunde van het controlerend personeel.

  Waarom lijden hier zovelen aan het ‘small d_ck’ syndroom ? Ze moeten altijd compenseren voor iets dat ze niet hebben.
  Mocht er 1 van de idioten van MEO meelezen…………….zorg eens dat je weet waar je het over hebt en benader niet iedereen als een crimineel. Nu jullie zelf kennelijk de regels niet kennen, mogen wij jullie dan als criminelen gaan bestempelen ? Gaan jullie de gemiste omzet terug betalen aan deze ondernemer ?
  Jullie zijn ambtenaar en hebben de gehele corona periode jullie salaris ontvangen, wat dus wordt betaald door de belastingbetalers,waaronder dus deze ondernemer. En als dank voor zijn bijdrage denken jullie dat je hem een dienst bewijst door hem onterecht te sluiten ?

  Doe dat vaker en je zult er snel achterkomen dat er niemand meer is om belasting te betalen en daarmee verdwijnt ook jullie salaris.

  Leer eens samenwerken en in geval van twijfel geef je de ondernemer het voordeel van de twijfel. Dan zoek je uit wat er aan de hand is, wat nu wel of niet correct is en dan neemje pas daarna een beslissing.

  Is dat nu zo moeilijk te begrijpen ?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

NOS | Prinses Beatrix laat flamingo vrij op Curaçao

Prinses Beatrix, de oma van de prinsessen is op bezoek op Curaçao. Ze is op bezoek vanwege de bijzondere natuur op het eiland. Ook praat ze met...

PBC | Beatrix bezoekt voedselbos tijdens bezoek aan Curaçao

Persbureau Curacao Prinses Beatrix werd zaterdag tijdens haar bezoek aan Curaçao flink aan het werk gezet. Bij een bezoek aan het voedselbos kreeg de 83-jarige prinses een oranje...

PBC | SER maakt zich sterk voor innovatie

Persbureau Curacao De Sociaal-Economische Raad heeft een verkenning uitgebracht aan de regering en de Staten over de mogelijkheden van de invoering van een missie gedreven innovatiebeleid. Dat moet...

ParadiseFM | Mauritsz de Kort wordt definitief nieuwe Hof-president

Hij was al voorgedragen, maar de benoeming is nu officieel rond: rechter Mauritsz de Kort is vanaf 1 januari de nieuwe president van het Gemeenschappelijk Hof van...

ParadiseFM | Staten eisen aanwezigheid president Centrale Bank

De president van de Centrale Bank Richard Doornbosch moet de minister van Financiën assisteren in het parlement. Dat zegt regeringspartij MFK. De partij neemt het Doornbosch kwalijk...

Opinie | ‘Inspecteur Keli is een gevaar voor de volksgezondheid van Curaçao’

Opinie | Jan Huurman, arts en voormalig Inspecteur-generaal Volksgezondheid Curaçao   Het recente vonnis naar aanleiding van een klacht en een eis over het handelen van chirurg Misset legt...
- Advertentie -