28 C
Willemstad
• zaterdag 3 december 2022

Extra | Journaal 2 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, December 1, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 1 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, November 30, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 30 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

CN | 1xBet dichterbij officieel faillissement

Met PG advies | Eric Mertens - CasinoNieuws.nl Ruim een jaar geleden werd online goksite 1xBet failliet verklaard door een rechter op Curaçao. Het bedrijf ging in beroep...

Democracy now! | Tuesday, November 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Nu.cw | Minister Charles Cooper bedreigd

Uit reactie van het Openbaar Ministerie (OM) blijkt dat de minister aangifte kan doen en dat er een diepgaand onderzoek wordt gehouden door het OM naar de bedreiging.
De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Charles Cooper, is bedreigd met de dood. Voor de muur van de kerk van Groot Kwartier stond een bord met ‘Charles Cooper dood’. De reden van de bedreiging is onbekend.

De politie was in gesprek met een man die waarschijnlijk iets met het bord te maken heeft. De Extra meldt dat er uit het gesprek van de politie en de man niet op te maken was wat reden van de bedreiging was.

Uit reactie van het Openbaar Ministerie (OM) blijkt dat de minister aangifte kan doen en dat er een diepgaand onderzoek wordt gehouden door het OM naar de bedreiging.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

24 reacties

 1. Die gek is ook nog aangifte gaan doen. Het is helemaal geen doodsbedreiging, gewoon n brutale grap. Het gespuis moe rojer hadden ze wel kunnen vatten. Wat n “hoogwaardigheidsbekleders hebben we hier.

 2. Je kunt je ook afvragen : Waarom zou iemand dat willen neerschrijven?

  Lol, OM, staat al klaar om zijn aangifte in ontvangst te nemen?

  Wanneer gaat het OM zijn corruptie eens vervolgen?

  Ook een grote “troep”
  Poolitieke troep daarbij OM, met voorrechten voor f&f en de letter van de wet voor “buchi wan en bubu fiel!

 3. @Ericlapas. Vandaar dat de staatsfoto van wijlen Helmin ook op de kale knar van Kade Wilsoe kletterde toen hij riep dat hij niks te maken had met de moord.

  In deze is het wel zo dat het OM, het meest nutteloze, incompetente en overbodig orgaan ooit, Charles heeft opgeroepen om aangifte te doen. Dit terwijl waarschijnlijk de man die met het bordje rondliep gewoon zijn vriend Chales herdacht.

 4. Een doodsbedreiging is een serieuze zaak maar Cooper drijft zelf de spot mee door de moord op Wiels erbij te halen.

  Zijn partijgenoot Americo Thodé heeft openlijk in het parlement vragen over de beveiliging van Wiels gesteld. Hiermee heeft Americo Thodé bewust bijgedragen aan de moord op Wiels en Kade Wilsoe hield op de bewuste dag een logboek bij met de locatie van Wiels.

  Zowel Kade Wilsoe en Americo Thodé lopen vrij rond en Cooper roept op om een Choler of alcoholist die iets op een stukje hout heeft gekalkt, op te sluiten.

 5. @Brian, dat weet ik niet of MFK weinig te bieden heeft. Ik persoon was zeer blij toen ze er in 2010 waren. Jammer van de coupe die toen gepleegd was. Verder denk ik dat zij het nu ook niet slecht doen. Wat ik wel jammer vind is dat Cooper er weer is. En u heeft gelijk met het bordje. A) het was in de buurt van de kerk dus niet vreemd dat iemand daar gedenkt. B) Chales kan ook een goede vriend zijn van de beste man C)Chales Cooper dood, tja wat kun je daarvan maken. Misschien is Chales wel dood en wordt het herdacht. Om dan te dreigen of aan te sporen tot aangifte klinkt mij overhaast. Maar goed het OM en zeker het OM van Curacao schittert door idioterie en incompetentie.

 6. Overigens stond er Chales Cooper en niet Charles Cooper.

  @tico, Voor sommige mensen loont het om partij te hoppen. En hij is vriendjes met Gerrit. En verder heeft de MFK ook weinig te bieden.

 7. Even zowel off als on topic. Als ik die kop van Charles bekijk, doet mij dat altijd aan dat kleimannetje van de clip “Reetpetite” denken van wijlen Jackie Wilson. Ook denk ik weleens dat hij Jabba de hut zijn debiele broertje is. Ik zie in ieder geval geen politiek bekwaam en onderlegd persoon. Waarom hij dus telkens als een drol in een dixie boven komt drijven in de politiek snap ik nog steeds niet. Weinig mensen pruimen die opblaaspop, maar hier is hij weer als minister zijnde.

 8. Cooper en MFK kennende, laten zij dit zelf in scenario zetten om zodoende friends en family lucratieve contracten als beveiliger, security, consultants e.d. toe te kennen. Don’t be fooled by these cowards die masterlijk zijn in rookgordijnen in scene te zetten.

 9. @Curacao revisited , ““Geen fan van Cooper”. Inderdaad de man heeft het nu moeilijk nu zijn vrouw om gezondheid redenen in het buitenland zit. Laten we met hem hopen dat het niet iets erg als kanker is maar iets onschuldigs als aambeien.

 10. “Geen fan van Cooper maar dit soort borden met rare teksten is toch een nivo waar we niet heen willen.”
  exact, dit is gewoon intimidatie. Ook inhoudelijk voegt het helemaal niets toe. Als iemand een hekel heeft aan Cooper schrijf dan een column met inhoudelijke argumenten en zet er je naam onder

 11. Hoezo bedreigd dan. Er staat Charles Cooper dood. Misschien dacht de persoon dat hij dood was en was het een gedenkteken? Er staat niet dat die persoon hem dood wil hebben, dus hoezo aangeraden om aangifte te doen. Voor wat? Tegen een bord met wat woorden?

 12. Bij mijn weten heeft Holle Bolle Gijs C Cooper ooit
  Jacob Geld Dekker met de DOOD bedreigd en hem van het eiland wilde verbannen. En nog niet zo lang geleden het volk heeft op gejut tegen de heer Knops dat hij DOOD kon vallen met zijn COHO plannen. Kijk dat Holle Bolle Gijs met de DOOD word bedreigd kan ik mij wel voorstellen, meneer heeft 2.9 miljoen gekregen om de wegen iets beter te maken om de gaten te laten vullen, nu dat is zo als een ieder kan zien een grote puinhoop geworden, na twee weken en een goeie regenbui zijn de wegen weer net zoals voorheen een MAAN eiland. En als ik het goed begrijp hebben alleen F&F en hij zelf hun zakken kunnen vullen en de kleine aannemer heeft niks nada ontvangen $$$ zogenaamd afgekeurd wegens slecht afgeleverde werkzaamheden. Ik heb vroeger opdrachtgevers die niet wilde betalen erger bedreigt en ze betaalde maar al te graag. Ik wil wel effe voor kleine wegenbouw bedrijfjes die geld van Cooper krijgen de opdracht krijgen om de centjes voor hun op te halen. Binnen 1 week geld op je bank al heeft hij 10 bewakers om hem heen lopen ?.

 13. @lapas c cooper heeft bij ‘n zeer trieste gebeurtenis heel erg in de krant uitspraken gedaan die echt niet door de beugel konden. Wat u niet wil dat u geschiedt gekscheer dan ook de ander niet.

 14. Na alles wat deze Cooper gedaan heeft hadden ze hem niet alleen moeten bedreigen.
  Het is het vuilste ras wat er rondloopt op deze aardbol.

 15. Breedbekkikker cooper kan volgens OM aangifte doen, behalve wanneer het ‘n statenlid is, die zijn onschendbaar. Geloof toch wat moe rojer of fb geplaatst heeft heel wat schandaliger tegen toenmalige mp Eugene. Waar blijft zijn celstraf.

 16. Tja, en Chali Bolo vindt dat hij erg geliefd is op het eiland. Begrijpt hij nu wel dat hij te lang zijn gang kon gaan en zijn bankrekeningen kon spekken op de rug van de bevolking? Zijn slogan over de wegen van Curacao zegt veel over de kip die gouden eieren legt voor de bewindsman op die stoel. Repecteren is de nieuwe slogan, maar zegt niets over wie respect moet
  tonen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -