25 C
Willemstad
• zondag 23 januari 2022 04:28

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Man verdrinkt bij Piscadera

- Advertentie -
Wie de man is en welke leeftijd hij heeft, is nog niet bekendgemaakt. Onduidelijk is ook waarom de man in de problemen kwam.

Een man is vanochtend verdronken in de baai van Piscadera. Ambulancepersoneel heeft tevergeefs getracht de man te reanimeren. Uit eerste berichten valt op te maken dat de oudere man ging zwemmen ter hoogte van De Visserij. Hij kwam in de problemen en kreeg daardoor veel water binnen.

De man werd tijdens het zwemmen vergezeld door één of meerdere mensen. Zij hebben de man uit het water gehaald en een ambulance gewaarschuwd.

Er is geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht helaas niet baten. Wie de man is en welke leeftijd hij heeft, is nog niet bekendgemaakt. Onduidelijk is ook waarom de man in de problemen kwam.

Bron: Nu.cw

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. Het gaat hier om een toerist van 68 jaar die ging snorkelen. Wordt het niet tijd dat er een leeftijdsgrens aan deze flauwekul komt? De vissen hebben hier geen enkel belang bij.

    Bij een man van 68 denk ik gelijk aan een Angina Pectoris, hartkramp veroorzaakt door minder zuurstof naar de hartspier meestal door een vernauwing van de kransslagaders van het hart.

    Meestal voelt de persoon pijn op de borst en moet snaken naar lucht, zelfs op land kan iemand dan geen voet verzetten, laat staan in zee.

    Er zijn gevallen bekend dat mensen zich met hartkramp bij slechte huisartsen melden en dat deze juist adviseert om te gaan sporten, levensgevaarlijk.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NOS | Medewerksters Talpa in paginagrote advertentie: ‘John, het ligt niet aan de vrouwen’

BOOS over The Voice "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen." Zo reageren Talpa-medewerksters met een paginagrote advertentie in het AD op uitspraken van John de Mol....

Democracy now! | Friday, January 21, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Bestuurder na ongeluk gered door omstanders

Persbureau Curacao Benauwde momenten voor de bestuurder van een auto op de Weg naar Westpunt bij Duzu. Die raakte betrokken bij een ongeluk en sloeg gedeeltelijk over de...

PBC | Eind februari binding proposals voor overname raffinaderij

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Rdk heeft een aantal bedrijven gevraagd voor het einde van februari een binding proposal in te sturen voor de exploitatie van de Isla en...

PBC | CMC luidt de noodklok om IC-capaciteit

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het ziekenhuis op Curaçao (CMC) luidt de noodklok. Alle zestien IC-bedden zijn bezet met coronapatiënten, terwijl er nu zeventien mensen intensieve zorg nodig hebben....
- Advertentie -
- Advertentie -