27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 03:02

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Man aangehouden voor vernieling en bedreiging

De 28-jarige Colombiaan zou in de woning van familie van hem verschillende spullen hebben vernield. Ook zou hij enkele familieleden met de dood hebben bedreigd.

De politie werd afgelopen zaterdag naar een adres in Juan Domingu bij Mahuma gestuurd waar een familieruzie aan de gang was. Een man is opgepakt voor vernieling en bedreiging.

De verdachte, een 28-jarige Colombiaanse man, zou in de woning van familie van hem verschillende spullen hebben vernield. Ook zou hij enkele familieleden met de dood hebben bedreigd. Het bleef niet alleen bij bedreiging. Volgens het bericht van de politie heeft hij ook geprobeerd met een auto zijn moeder aan te rijden.

De verdachte sloeg op de vlucht maar de politie kon hem even later in de omgeving van de woning aanhouden. Hij bleek verwondingen te hebben aan zijn pols en is daarvoor naar de Eerste Hulp gebracht. Daarna werd hij in de boeien geslagen.

- Advertentie -

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. Ja je hebt gelijk @ plassie, laten we beginnen met jou te laten onderzoeken door Pik Pisas en C Cooper, die schijnen ook geleerd te hebben voor psychiater. Weet zeker dat je er goed door komt, geen probleem voor jou aangezien Pik & holle bolle gijs jou direct de baan als PM geven op de crim.

  2. Op zich mag in Nederland al jaren geen nationaliteit van verdachten genoemd worden. Het valt wel op dat geweldsdelicten onder de groep buitenlanders hier toeneemt. Vrij recent nog hadden een groep Venezolanen elkaar met stenen de hersenen ingeslagen.

    Blijkbaar gaat het hier om iemand met psychische problemen, je partner met een auto willen aanrijden is wat anders dan je eigen moeder dus blijkbaar zit bij deze man een schroefje los.

    De vraag is of wij genoeg hulpverleners hebben, die deze groeiende groep buitenlanders kunnen helpen. De meeste psychiaters hier hebben hun studie in Nederland gevolgd en weet niet of er verschil is tussen een gekke in Nederland en een gekke hier in de regio. Anders moeten we wat psychiaters uit de regio maar importeren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -