26 C
Willemstad
• woensdag 19 januari 2022 06:42

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Man aangehouden voor vernieling en bedreiging

De 28-jarige Colombiaan zou in de woning van familie van hem verschillende spullen hebben vernield. Ook zou hij enkele familieleden met de dood hebben bedreigd.

De politie werd afgelopen zaterdag naar een adres in Juan Domingu bij Mahuma gestuurd waar een familieruzie aan de gang was. Een man is opgepakt voor vernieling en bedreiging.

De verdachte, een 28-jarige Colombiaanse man, zou in de woning van familie van hem verschillende spullen hebben vernield. Ook zou hij enkele familieleden met de dood hebben bedreigd. Het bleef niet alleen bij bedreiging. Volgens het bericht van de politie heeft hij ook geprobeerd met een auto zijn moeder aan te rijden.

De verdachte sloeg op de vlucht maar de politie kon hem even later in de omgeving van de woning aanhouden. Hij bleek verwondingen te hebben aan zijn pols en is daarvoor naar de Eerste Hulp gebracht. Daarna werd hij in de boeien geslagen.

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. Ja je hebt gelijk @ plassie, laten we beginnen met jou te laten onderzoeken door Pik Pisas en C Cooper, die schijnen ook geleerd te hebben voor psychiater. Weet zeker dat je er goed door komt, geen probleem voor jou aangezien Pik & holle bolle gijs jou direct de baan als PM geven op de crim.

  2. Op zich mag in Nederland al jaren geen nationaliteit van verdachten genoemd worden. Het valt wel op dat geweldsdelicten onder de groep buitenlanders hier toeneemt. Vrij recent nog hadden een groep Venezolanen elkaar met stenen de hersenen ingeslagen.

    Blijkbaar gaat het hier om iemand met psychische problemen, je partner met een auto willen aanrijden is wat anders dan je eigen moeder dus blijkbaar zit bij deze man een schroefje los.

    De vraag is of wij genoeg hulpverleners hebben, die deze groeiende groep buitenlanders kunnen helpen. De meeste psychiaters hier hebben hun studie in Nederland gevolgd en weet niet of er verschil is tussen een gekke in Nederland en een gekke hier in de regio. Anders moeten we wat psychiaters uit de regio maar importeren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PZC | Ambachtse verdachte (32) van doodsteken Lorenzo vluchtte naar Curaçao en wacht nu op uitlevering

Folkert Van Der Krol De 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht die wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in Rotterdam-West blijkt vorige week te zijn gevlucht naar Curaçao....

DH | Corallo claims his phone was hacked on orders of Italy and the Netherlands

PHILIPSBURG--St. Maarten-based casino owner Francesco Corallo, also known as “King of the Slots”, is suing an Israeli spyware company and related entities for allegedly conspiring with his...

PBC | Nieuwe kabinet Rutte heeft nog geen tijd gehad om Caribische dossiers te lezen, Rijksministerraad uitgesteld

Persbureau Curacao De rijksministerraad van komende vrijdag is uitgesteld tot 4 februari. Reden is dat de nieuwe bewindslieden van het kabinet Rutte IV meer tijd nodig hebben om...

ParadiseFM | Vonnis Braam aangehouden

De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in de zaak die MFK-statenlid Braam heeft gespannen. Braam werd vorig jaar voorgedragen als minister van Justitie maar kwam niet...

Democracy now! | Tuesday, January 18, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -