27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 02:10

Laatste reacties

- Advertentie -

Extra | Journaal 21 juni 2021


Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

 1. “Het journaal”, moet zeggen dat ik gestop ben naar het kijken en luisteren van het nieuws. Ik ergerde mij al jaren aan het niveau van het nieuws hier, maar de druppel was toen ik die Gilbert Sparen van Direct zijn armen op de schouders van die nieuwe minister van Financiën doen.

  Moet zeggen dat ik altijd meer voor de amusementswaarde naar het nieuws keek dan voor de informatieve waarde, Gonzalo Cuales die het nieuws met een carnavalsbril presenteert of die Jachmin Pinedo die altijd in het nieuws inbreek met breaking news met eigen waardeloze commentaar en ga zo maar door.

  Van het programma Mainta wordt ik ook niet vrolijk, op TeleCuracao zit die Nicole Maduro, nou daar is niets dynamisch aan, lijkt wel een vrouw van tachtig.

  Bij Direct TV hebben ze na het vertrek van die aanstellerige Jo Ann Da Gosta Gomez een nieuwe vrouw, Ingelor Keller aangenomen en de bedoeling van Mainta is om de dag vrolijk te beginnen met ontblote tanden en een dansje.

  Moet zeggen dat ik bij deze Ingelor Keller zo iets heb van, ook al kijkt zij vrolijk, merk ik toch dat daar ergens diepe wonden zitten. Daardoor ben ik toch gaan denken, misschien ben ik te kritisch geweest.

  Misschien zijn dit gewoon mensen van vlees en bloed die graag dicht bij de politiek zijn want wie weet worden zij ooit verlost van de nachtmerrie die televisie heet.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -