25 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 06:36

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Kustwacht doneert auto aan Fundashon Gideon

Met deze auto kan de stichting de pleegkinderen naar school brengen, in de middag naar de kinderclub van de stichting brengen en aan het eind van de dag thuis afzetten.

Fundashon Gideon heeft een tweedehands auto van de Kustwacht ontvangen. De auto van de stichting was hard aan vervanging toe. Daarom had de directeur van de stichting Habermehl een donatieverzoek bij de gezamenlijke goede doelen commissie ingediend.

Door bezuinigingen op subsidies, had de organisatie niet genoeg financiële middelen om de auto te vervangen. De oude auto vergde veel onderhoud, wat nog meer kosten met zich meebracht.

De sleutels werden aan Habermehl overhandigd door plaatsvervangend directeur van de Kustwacht, Eugene Middelhof.

Met deze auto kan de stichting de pleegkinderen naar school brengen, in de middag naar de kinderclub van de stichting brengen en aan het eind van de dag thuis afzetten.

- Advertentie -

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. Goed initiatief van de kustwacht.
  Nu is het wachten nog op de tientallen donaties van de villa eigenaren in Blue Bay, Jan Sofat, Jan Thiel, Rooi Catootje en zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Henk doet natuurlijk ook mee. Heb je eigenlijk je belasting al betaald?
  Bij voorbaat dank namens de armlastige stichtingen en sociale organisaties inclusief het dierenasiel.

 2. “Welke advocaat durft het aan het hoofd van de kustwacht aansprakelijk te stellen, of komt die er net als Ruthmilda Larmonie er zo van af?”
  Kunneman in ieder geval niet

 3. Ik denk niet dat het uitdelen van auto’s tot de doelen van de kustwacht behoort.

  Dit is geen kado van de kustwacht maar van de belastingbetaler die de kustwacht (middels subsidie) van fondsen voorziet.

  Welke advocaat durft het aan het hoofd van de kustwacht aansprakelijk te stellen, of komt die er net als Ruthmilda Larmonie er zo van af?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -