26 C
Willemstad
• zondag 18 april 2021 02:09

PBC | 65 procent van Curaçao heeft zich gemeld voor vaccinatie

Persbureau Curacao Bijna 65 procent van de te vaccineren bevolking van Curaçao heeft zich daadwerkelijk gemeld voor een vaccinatieprik tegen het coronavirus. Dat gaat om ruim 68.000 mensen....

ParadiseFM | Vaccin voor 105-jarige

De oudste inwoner van Curaçao heeft ook een coronavaccin gehaald. Het gaat om mevrouw Regina Gabriela Brigitha die onlangs haar 105e verjaardag vierde. Deze week heeft ze zich...

Democracy now! | Friday April 16, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 16 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Verplichte quarantaine bij aankomst in Nederland

Nederland wil vanaf 15 mei een verplichte quarantaine invoeren voor alle reizigers uit hoogrisicogebieden. Ook uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Nu is die quarantaine nog een advies...

DolfijnFM | ‘Winkels begrijpen langzamerhand de maatregelen’

Volgens de Èxtra beginnen winkels en restaurant zich eindelijk aan de coronamaatregelen te houden. Gisteren controleerde de Inspectie twaalf etablissementen. Alleen op Zeelandia en in Santa Maria waren...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaNu.cwNu.cw | Kustwacht doneert auto aan Fundashon Gideon

Nu.cw | Kustwacht doneert auto aan Fundashon Gideon

Met deze auto kan de stichting de pleegkinderen naar school brengen, in de middag naar de kinderclub van de stichting brengen en aan het eind van de dag thuis afzetten.

Fundashon Gideon heeft een tweedehands auto van de Kustwacht ontvangen. De auto van de stichting was hard aan vervanging toe. Daarom had de directeur van de stichting Habermehl een donatieverzoek bij de gezamenlijke goede doelen commissie ingediend.

Door bezuinigingen op subsidies, had de organisatie niet genoeg financiële middelen om de auto te vervangen. De oude auto vergde veel onderhoud, wat nog meer kosten met zich meebracht.

De sleutels werden aan Habermehl overhandigd door plaatsvervangend directeur van de Kustwacht, Eugene Middelhof.

Met deze auto kan de stichting de pleegkinderen naar school brengen, in de middag naar de kinderclub van de stichting brengen en aan het eind van de dag thuis afzetten.

Bron: Nu.cw

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. Goed initiatief van de kustwacht.
  Nu is het wachten nog op de tientallen donaties van de villa eigenaren in Blue Bay, Jan Sofat, Jan Thiel, Rooi Catootje en zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Henk doet natuurlijk ook mee. Heb je eigenlijk je belasting al betaald?
  Bij voorbaat dank namens de armlastige stichtingen en sociale organisaties inclusief het dierenasiel.

 2. “Welke advocaat durft het aan het hoofd van de kustwacht aansprakelijk te stellen, of komt die er net als Ruthmilda Larmonie er zo van af?”
  Kunneman in ieder geval niet

 3. Ik denk niet dat het uitdelen van auto’s tot de doelen van de kustwacht behoort.

  Dit is geen kado van de kustwacht maar van de belastingbetaler die de kustwacht (middels subsidie) van fondsen voorziet.

  Welke advocaat durft het aan het hoofd van de kustwacht aansprakelijk te stellen, of komt die er net als Ruthmilda Larmonie er zo van af?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties