26 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 01:07

Laatste reacties

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Selikor kampt met problemen

Details daarover worden niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat ‘in enkele wijken’ het huisvuil sinds dinsdag niet op de gebruikelijke dag is opgehaald.

Willemstad – Het ophalen van huisvuil door Selikor verloopt sinds dinsdag niet overal volgens schema. De afvalverwerker meldt dat het te kampen heeft met ‘tegenslagen’.

Details daarover worden niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat ‘in enkele wijken’ het huisvuil sinds dinsdag niet op de gebruikelijke dag is opgehaald. Gisteren werd geprobeerd die achterstand in te halen door de route van donderdag te rijden. Vandaag zal vuil worden opgehaald in wijken waar dit normaal op vrijdag gebeurt.

In wijken waar sinds dinsdag het vuil na vandaag nog niet is opgehaald wordt dit komende week met voorrang gedaan op dezelfde dag.

Selikor maakt excuses en vraagt begrip bij de inwoners van de getroffen wijken voor het gewijzigde ophaalschema.

- Advertentie -

Bron: Antilliaans Dagblad van 7 augustus 2021

- Advertisement -

Artikel delen

13 reacties

 1. @ shimaruku, uiteraard had je mensen op Curacao die toen geen auto hadden zoals jouw ouders. Daarom moest je vaak over de stoffige weg naar school lopen. Maar degenen die wel een auto hadden gingen zeker naar Shoot toe. En het waren niet alleen pickups maar ook gewone Sedans en er waren ook Jeeps etc. Jammer dat je toentertijd niet de mogelijkheid had om het mee te maken. Maar wees niet ongerust, het kan nog steeds hoor. Alleen oppassen dat je niet uitglijdt over de troep die de beerputtrucks hebben geloosd.

 2. Hahahaha, bai gaña baka, swa! Echt???? had “iedereen” toen een pickup om zijn troep te dumpen bij Shut, waar je toen dus”iedereen” tegenkwam, zoals nu “iedereen ” zijn vuil in de mondi gooit. Spreek niet voor “iedereen” want gelukkig is niet “iedereen” net zo’n grote “guy imaginario ” en “sushao” als jij , @PipoMartina.

 3. Laten we kijken hoeveel inhoudelijke reacties ik nu ga krijgen op onderstaande. Het zal wel weer een scheld en roeptoeter festijn worden van der Groenen, maar goed:

  Een ieder met historisch besef weet dat er vroeger vuil werd gesmeten in de zee bij SHOOT. Dat was een familie uitje waarbij hele gezinnen hun troep in de zee kwamen smijten. Het voordeel was dat het meeste afval zeer snel afgebroken werd en dat de rest producten snel vergingen. Toen kwam het idiote tactiek van Europa (lees Nederland, Watertrappeland) overwaaien en gingen we afval begraven. Gevolg vliegen overlast, stank en vervuiling van de bodem. Uiteraard is de leercurve onder invloed van de “groene maffia” daarna decennia lang afgevlakt. We blijven afval in een container gooien met de bijkomende overlast, we blijven afval met ronkende diesel trucks ophalen met de bijkomende overlast en we blijven het afval begraven, met de bijkomende overlast. Onder de “Groene Khmer ideologie” zijn we nu voorgelogen dat we afval moeten gaan scheiden. De grootste waanzin (das ist Wahnsinn zoals onze buurman zou zeggen) aangezien alles daarna weer bij elkaar wordt gepletterd en in de verbrandingsoven beland. Al dat apart verzamelen zorgt weer voor overlast (denk aan aparte afvalcontainers, meerdere trucks etc.) en het levert nul komma niks rendement of profeit op. Ergo zouden we het beter allemaal aan de Noordkant bij het voormalige SHOOT kunnen smijten (Voor de meesten die het niet weten de naam Shoot komt van de shooting range die daar was gevestigd en gebruikt werd door de militairen). Het voordeel is dat de woeste golven de meeste troep uit elkaar laat spatten; ijzer en metaal zeer snel roest en vergaat; plastic zeer snel poreus wordt en organisch afval direct wordt opgevreten door de haaien en vissen die daar rondzwemmen. Het zal uiteraard even slikken zijn voor velen, aangezien ze de groene indoctrine nog in gedachten hebben dat het slecht is voor het milieu. Maar wat prefereert u, het snel en vakkundig afkomen van afval, of die vervuilende en vaak defecte trucks?

 4. Blablabla…@Tico de zeikkous begint hoe langer en meer op Woeffie te lijken die telkens
  naar zijn eigen braaksel terugkeert,geregeld de reinste onzin uitkramen is voor hem geen punt.

 5. Wat zal het een zooitje zijn bij @Tico thuis en in zijn (wijde)omgeving.
  Kortom weer een hoop slap gel*l van Tico Martina. 9 van de 10 keren dat hij op een onderwerp reageerd is hij falikant tegen. Al is het wit, Tico blijft volhouden dat het zwart is.

 6. @ Kaat, iedereen op Curacao smijt zijn vuil in de mondi op Curacao. Ook de High So Shitiety waar u toebehoort. Vroeger smeten we onze troep bij Shoot. Dat was een familie uitje en je kwam daar iedereen tegen. Dus tja wat is slechterder. Vuil onder de grond proppen of in de mondi smijten of het water en laat de natuur er korte metten mee maken. Smijt het in de verbrandingsoven en dan ben je er ook van af. Maar dat stomme gedoe van vuil in een emmertje plaatsen en wachten tot ze het komen ophalen is van het gekke. Net als dat rare zweefteef Groenlinks idee van afval scheiden, Das est Wanzin. Uiteindelijk komt alles op de grote hoop terecht.

 7. Wat zeurt men nou op Curacao. Men smijt al hun afval in de mondi en nu opeens klagen dat selikor niet langskomt? De vuilnisbakken zijn altijd leeg en de mondis vol. Dus wat is het probleem?

 8. Weer een hoop emotie en perceptie van mijn mede forum leden. Feit is dat de laatste selikor jaarrekening die online staat van 2017 is dus wie weet wat er in de afgelopen 3 jaar met de financien gebeurd is

 9. Selikor kampt met problemen .
  Ik zou die hele Selikor gewoon buiten zetten , voor de vuilnisbelt
  Weer zo,n omhoog gevallen bedrijf .
  Haal nou een keer de bezem er doorheen .

 10. Tja, wanneer ik de wagens van Selikor laagvliegend voorbij zie komen dan verbaast het mij niets dat ze keer op keer kapot gaan.

  Vraag mij al jaren af waarom het personeel niet wat rustiger en zuiniger met het materiaal om kan gaan ? Lijkt wel alsof alles kapot moet.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -