34 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

AntilliaansDagblad | PCR-test gratis voor ingezetenen Bonaire

HomeLandenBonaireAntilliaansDagblad | PCR-test gratis voor ingezetenen Bonaire
Antilliaans Dagblad

Kralendijk – Voor inwoners van Bonaire met een sédula die vanaf vandaag uit een (zeer) hoog risicoland naar het eiland terugkeren is de verplichte PCR-test op de vijfde dag na aankomst gratis. Dit heeft de overheid bekend gemaakt.

Bij het online aanvragen van de verplichte PCR-test kunnen inwoners van Bonaire kiezen voor de gratis test. De dag dat ze getest worden, moeten ze hun sédula bij de testplaats tonen als bewijs dat ze op het eiland staan ingeschreven. De gratis PCR-test is niet voor Bonairianen die nu in een ander land wonen en daar ingeschreven staan.

Bonaire heeft de afgelopen tijd de reisvoorwaarden om naar het eiland te komen aangescherpt om de komst van de omikronvariant van het coronavirus naar het eiland te vertragen.

,,Hoe meer mensen de coronaprik en de boosterprik hebben gehad, hoe beter Bonaire beschermd is tegen de omikronvariant”, aldus de afdeling Publieke Gezondheid.

De afdeling roept daarom burgers die de eerste of tweede coronaprik nog niet hebben gehad op om de prik te halen. Ze kunnen het gratis nummer 0800 0800 bellen voor een prikafspraak. Mensen die de boosterprik nog niet hebben gehad, kunnen het gratis nummer 0800 0900 bellen voor een afspraak om deze prik te halen.

PG heeft vóór de jaarwisseling extra prikdagen ingepland bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas.
www.bonairecrisis.com

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

  1. Bonairecrisis..com

    Met opzet heb ik één extra dot geplaatst…

    U denkt toch werkelijk niet dat ik iemand werkelijk naar dat verwerpelijke URL zou dirigeren?

  2. Dienst publieke gezondheid Playa hoera!!!

    Jullie wetensschap doet ons allen verblijden en dat terwijl ik.met zekerheid durf te stellen dan de doorsnee jullie medewerkers geen notie heeft van de laatste influenza mutaties…..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties