32 C
Willemstad
• donderdag 30 mei 2024

Extra | Journaal 28 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, May 27, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Friday, May 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, May 23, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

AntilliaansDagblad | Partij MAN wil stemmen terug

HomeLandenCuraçaoAntilliaansDagblad | Partij MAN wil stemmen terug
Fractieleider Steven Martina | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Na een evaluatie van de uitslag van de Statenverkiezingen waarbij de partij MAN verlies heeft geleden, is de sociaaldemocratische partij tot de conclusie gekomen dat het een versterkingstraject ingaat om de bij de afgelopen verkiezingen verloren stemmen bij de volgende verkiezingen weer terug te winnen.

De partij heeft afgelopen zaterdag, 31 juli, tijdens een partijraad de resultaten van de evaluatie van de laatste verkiezingen besproken en behandeld. De bijeenkomst van zaterdag werd afgerond met de toewijding dat de partij zich gaat versterken om over vier jaar bij de volgende verkiezingen sterker terug te keren en de stemmen die het heeft verloren weer terug te krijgen.

,,Op deze manier kan werkelijk inhoud worden gegeven aan de titel van het document ‘evalueren om te verheven”, aldus de MAN.

De evaluatie van de verkiezingen van 19 maart 2021 hebben ook enkele aanbevelingen voor MAN voortgebracht om door te gaan en een effectieve en positieve bijdrage te leveren aan het Land Curaçao.

Enkele van deze aanbevelingen zijn: het bevestigen van de ideologische basis van MAN als fundering voor toekomstige ontwikkeling; het verbeteren van de communicatie-aspecten binnen de verschillende organen van de partij en naar de bevolking toe; het versterken van de aanwezigheid van MAN binnen de wijken op Curaçao; aandacht schenken aan het aspect van politieke vorming en werving van nieuwe leden, waarbij de focus wordt gelegd op jongeren; een sterke en assertieve oppositie voeren, maar altijd op constructieve wijze.

Tot slot stelt de partij dat het in de volgende dagen de evaluatie zal bestuderen en de leden zal informeren over de aanbevelingen. ,,Concrete acties zullen worden genomen om MAN sterk, stabiel en democratisch te maken om Curaçao te helpen groeien.”

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

17 reacties

 1. @ Kaat. Ik begin steeds meer zekerheid te krijgen dat achter uw nick het verwarde vrouwtje schuilt die destijds in haar radio programma “Ata pa bo brua” ook liep te raaskallen. Nog voor de regering Pisas was aangetreden had u al kritiek. Is het schip “Ku Kara pa Laman i ku Sanka pa Korsou” al terecht? Is het Alpha, Beta, Gamma of Delta plan al ingevoerd?

 2. Ik zie Martina GIRAF nek eerdaags in de dieren tuin van curacrim staan tussen een Ezel die niet meer blaakt en een Leeuw die niet kan brullen.

 3. @ Kaat, dus u beweert dat er op Curaçao 24.127 “flesjes rum kippekakkers kerkgangers muzikanten en heel de reutemeteut aanhangers” waren. Wow dat zijn wel veel mensen dan. Is er wel rum genoeg dan?

 4. @ticootje, je zou eens moeten weten op wie ik gestemd heb, surprise voor jou. Jij woont gewoon hier anders zou je je niet zo dik maken over alles. Wat ik wel weet stemmers waren flesjes rum kippekakkers kerkgangers muzikanten en heel de reutemeteut aanhangers van dezen.

 5. Verder wens ik MAN een zelfde fleurige toekomst toe gelijk de partijen SI, Nos Patria, Democrat, PLKP, LNPA en PAIS. Dat u maar gauw tot hun gelederen mag toetreden.

 6. @ Kaat, heb jij gestemd Kaat? ben je boos omdat je partij niet gewonnen heeft Kaat? Is democratie nu opeens een vies woord Kaat? De MEERDERHEID van de stemmen is naar het kabinet Pisas gegaan. Dat betekend dat er heel veel mensen NIET op jouw geliefde partijtje hebben gestemd. Indien je het niet leuk vind Kaat, dan moet je bij de volgende verkiezing mensen zien te overtuigen weer op jouw geliefde partijtje te stemmen. Misschien lukt het, misschien niet.

  vergeet de mensen niet voor te houden “KU OPSHON A, BO NO TA PERDE NADA NADA”. Is toentertijd ook gelukt, misschien trappen ze er weer in. Tot dan is het Kabinet PISAS aan de macht. Chupe, Lembe, Gullie, Respe, Kake is mijn devies aan al de pruilipjes die boos zijn dat hun geliefde Partido Associal Retarda niet mag regeren.

 7. Het zegt wel veel over de bevolking dat ze de ongeschoolde en ongeletterde Pisas, boven de arrogante, irritante met zilver lepel in de achterste geboren Steven Martina kiezen.

  Zegt inderdaad ook wel wat over wat het volk denkt over de MAN, PAR en PIN politici.
  En we kunnen ze niet ongelijk geven. Deze geleerde heren en dames hebben net als de Pisas en Korupson Cooper volop zitten te jatten en iedereen keer ernaar en deed niets!

 8. @laplas , het zegt alles over de bevolking dat ze pisas en rest van de schurken hebben gekozen, niet vergeten het bedrog van Cooper en het proberen heronderhandeling coho , lange neus gehaald.

 9. Het kan niet tot de harsen van deze arrogante pedante kwast doordringen dat de bevolking hem niet wilt. MAN stelde al jaren niets meer voor, Cleopa en Plaet die jaren in het parlement hebben gezeten om alleen eind van de maand te kijken hoeveel op de bankrekening is bijgeschreven.

  Het zegt wel veel over de bevolking dat ze de ongeschoolde en ongeletterde Pisas, boven de arrogante, irritante met zilver lepel in de achterste geboren Steven Martina kiezen.

 10. Hoi Steven, met jou aan kop zal de MAN nooit meer uit de bagger raken.

  In het papiaments is deze term van toepassing: HALA KITA!

 11. Sommige mensen leren het nooit .
  Het is inpakken en weg wezen .
  Schaamteloos zijn ze , schaamteloos zijn ze .
  Dal koroto sera
  Jullie hebben de tijd en de kans gehad .

 12. Als ik dit lees dan willen ze niet de waarheid erkennen waarom ze zo gigantisch op hun gat vielen.

  Niets doen voor het volk en dan denken dat het volk massaal op je stemt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties