27 C
Willemstad
• dinsdag 25 januari 2022 19:03

Laatste reacties

- Advertentie -

MC | BN’ers smeken Boulevard niet te melden dat ze op Curaçao zijn

- Advertentie -
Instagram

RTL Boulevard weet van meerdere bekende Nederlanders dat ze momenteel op vakantie zijn op Curaçao, maar houdt dat op hun verzoek geheim. Ze vrezen negatieve publiciteit.

Er heerst in bekend Nederland grote verdeeldheid over de Curaçao-kwestie: het ene kamp vindt het schandalig dat men daar in crisistijd op vakantie gaat alsof corona niet bestaat, het andere kamp geniet graag van de Caribische zon en vindt het vooral vervelend dat er vanwege het groene licht van Rutte extra veel gepeupel uit de provincie rondloopt.

Britt Dekker en Connie Witteman zijn boegbeelden van het eerste kamp: Britt walgt van mensen die naar het eiland gaan en Connie lag door haar anti-Curaçao-standpunt bijna onderaan de trap van haar appartementencomplex. Tegelijkertijd zijn Gerard Joling en Jandino Asporaat voor het oog van de Insta-camera flink aan het genieten van het tropische weer.

Imagoschade

Niet alle BN’ers zijn zoals Gerard Joling. Veel collega-sterren genieten liever in het geniep van de zon in Curaçao en willen daar niet op afgerekend worden door het gewone volk dat in Nederland netjes binnenzit, onthulde tv-kenner Rob Goossens gisteren in RTL Boulevard. Daarbij werden foto’s getoond van Irene Moors en Glennis Grace.

- Advertentie -

Rob: “Er is iets geks aan de hand, want we weten van verschillende BN’ers dat ze nu op Curaçao of Bonaire zijn of recent zijn geweest, maar daar is op sociale media niets over te vinden. We hebben ook mensen benaderd en die willen echt niet dat we zeggen dat zij daar nu zijn, dus er is nu sprake van vliegvakantieschaamte.”

BN’ers hebben reisschaamte

De BN’ers willen dolgraag aan het grijze Nederlandse weer ontsnappen, maar durven volgens Rob bijna niet het vliegtuig op te stappen. “Mensen willen wel heel graag daarheen, maar voelen zich er blijkbaar toch heel ongemakkelijk over.”

Bridget Maasland, die liever elke dag in een vrieskist zit, vindt dat gek. “Maar waarom dan? Mark Rutte heeft gezegd dat het kan. Ik vond het heel onverstandig dat hij dat zo zei, want dan krijg je dit soort gevallen, maar het mag. Waarom zou je je er dan voor schamen?”

Oneerlijk

Rob denkt dat Bridget daar een punt heeft, temeer omdat BN’ers het zich makkelijker kunnen veroorloven om zich goed aan de coronaregels te houden. “Op zich is dat natuurlijk ook zo. Bij Gerard en al die BN’ers die in dure villa’s zitten geloof ik dat ze de regels kunnen naleven als je de ruimte hebt. Daar zit wel iets oneerlijks in.”

De tv-kenner vervolgt: “Zij kunnen het zich permitteren om een grote villa af te huren, maar als jij hutjemutje bij het lauwwarme buffet in de rij moet gaan staan, wordt het wat ingewikkelder. En juist die mensen kunnen een vakantie nog wel harder gebruiken dan Gerard Joling en de andere mensen die er nu zitten.”

Bridget als tv-viroloog

Tot slot had Bridget Maasland ook nog een mening over het stijgend aantal coronabesmettingen in de Verenigde Staten. De amateurviroloog rekent op korte termijn op een nóg sterkere stijging in de VS.

Bridget: “Ik vind het niet heel vreemd, want tijdens de verkiezingen en na de overwinning ging iedereen de straat op en ik heb maar weinig maskers gezien en weinig anderhalve meters. Ik denk dat er in Amerika nog een hele golf komt.”

Bron: MediaCourant

- Advertentie -

Artikel delen

10 reacties

  1. Het wordt tijd dat ze al die K..programma’s opdoeken.
    Allemaal nutteloos en kansloos volk wat niets anders doet als aandacht zoeken en hun meningen opdringen aan de rest van de wereld. Kotszat wordt je ervan. De msm en al die waardeloze nieuwsshows zijn het gezwel van de maatschappij geworden.

  2. Wow, Willem Alexander en familie moesten terugkeren en deze figuren vieren en brengen hun bs gewoon even hierheen.
    Of je daar blij mee moet zijn laat ik in het midden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Monday, January 24, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 januari 2022

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Minister verbiedt werkbezoek parlementariër; Van Heydoorn ontkent

Minister Sithree van Heydoorn (MFK) van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) heeft een werkbezoek van parlementariër Steven Croes aan de Brionschool verboden. Dat stelt Croes. De...

Nu.cw | Extra: Veertien liquidaties uit 2017 nog niet opgelost

De Extra heeft gesignaleerd dat veertien liquidaties uit 2017 nog altijd niet zijn opgelost. De ochtendkrant besteed opnieuw aandacht aan de zaken en sprak met politiewoordvoerder Imro...

PBC | Politie controleert op rood licht

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De politie controleert deze weken speciaal op door rood licht rijden. 28 chauffeurs werden binnen anderhalf uur staande gehouden die bij de kruising Jan...

PBC | Boze taxichauffeurs blokkeren toegang Megapier

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De 1.400 passagiers van cruiseschip Aida Perla moesten gisteren lang wachten voor ze van boord mochten. Boze taxichauffeurs hielden de uitgang van de Megapier...
- Advertentie -
- Advertentie -