26 C
Willemstad
• woensdag 1 februari 2023

NOS | Bezoek Oranjes aan Aruba: warm ontvangst met cadeautjes

De koning, koningin Máxima en de prinses van Oranje zijn vandaag aangekomen op Aruba. Het was voor het drietal dag vier van de rondreis door het Caribisch...

AD | Aruba verwelkomt prinses Amalia, Willem-Alexander en Máxima

Na een dag rust staan er weer een hoop activiteiten op de planning voor prinses Amalia, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gezelschap komt maandagochtend lokale...

Democracy now! | Monday, January 30, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 30 januari 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Godett wil Cicely van der Dijs vrij krijgen door oproep aan de koning

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Anthony Godett spant zich in om Cicely van der Dijs vrij te krijgen. Hij doet een oproep aan koning Willem Alexander om gratie te...

PBC | Thierry Baudet spreekt vanavond op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Thierry Baudet is op Curaçao. Vanavond spreekt hij in de Papagayo Beach Club over de visie van de partij voor Caribisch Nederland, zo twittert...

PBC | Bonaire: Wie gekozen wil worden om daarna voor de Eerste Kamer te stemmen, moet zich vandaag geregistreerd hebben

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vandaag kunnen de namen van de mensen die zich kandidaat stellen voor de eilandraadsverkiezingen voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba worden ingeleverd, zij vormen drie...
- Advertentie -

MC | BN’ers smeken Boulevard niet te melden dat ze op Curaçao zijn

Instagram

RTL Boulevard weet van meerdere bekende Nederlanders dat ze momenteel op vakantie zijn op Curaçao, maar houdt dat op hun verzoek geheim. Ze vrezen negatieve publiciteit.

Er heerst in bekend Nederland grote verdeeldheid over de Curaçao-kwestie: het ene kamp vindt het schandalig dat men daar in crisistijd op vakantie gaat alsof corona niet bestaat, het andere kamp geniet graag van de Caribische zon en vindt het vooral vervelend dat er vanwege het groene licht van Rutte extra veel gepeupel uit de provincie rondloopt.

Britt Dekker en Connie Witteman zijn boegbeelden van het eerste kamp: Britt walgt van mensen die naar het eiland gaan en Connie lag door haar anti-Curaçao-standpunt bijna onderaan de trap van haar appartementencomplex. Tegelijkertijd zijn Gerard Joling en Jandino Asporaat voor het oog van de Insta-camera flink aan het genieten van het tropische weer.

Imagoschade

Niet alle BN’ers zijn zoals Gerard Joling. Veel collega-sterren genieten liever in het geniep van de zon in Curaçao en willen daar niet op afgerekend worden door het gewone volk dat in Nederland netjes binnenzit, onthulde tv-kenner Rob Goossens gisteren in RTL Boulevard. Daarbij werden foto’s getoond van Irene Moors en Glennis Grace.

Rob: “Er is iets geks aan de hand, want we weten van verschillende BN’ers dat ze nu op Curaçao of Bonaire zijn of recent zijn geweest, maar daar is op sociale media niets over te vinden. We hebben ook mensen benaderd en die willen echt niet dat we zeggen dat zij daar nu zijn, dus er is nu sprake van vliegvakantieschaamte.”

BN’ers hebben reisschaamte

De BN’ers willen dolgraag aan het grijze Nederlandse weer ontsnappen, maar durven volgens Rob bijna niet het vliegtuig op te stappen. “Mensen willen wel heel graag daarheen, maar voelen zich er blijkbaar toch heel ongemakkelijk over.”

Bridget Maasland, die liever elke dag in een vrieskist zit, vindt dat gek. “Maar waarom dan? Mark Rutte heeft gezegd dat het kan. Ik vond het heel onverstandig dat hij dat zo zei, want dan krijg je dit soort gevallen, maar het mag. Waarom zou je je er dan voor schamen?”

Oneerlijk

Rob denkt dat Bridget daar een punt heeft, temeer omdat BN’ers het zich makkelijker kunnen veroorloven om zich goed aan de coronaregels te houden. “Op zich is dat natuurlijk ook zo. Bij Gerard en al die BN’ers die in dure villa’s zitten geloof ik dat ze de regels kunnen naleven als je de ruimte hebt. Daar zit wel iets oneerlijks in.”

De tv-kenner vervolgt: “Zij kunnen het zich permitteren om een grote villa af te huren, maar als jij hutjemutje bij het lauwwarme buffet in de rij moet gaan staan, wordt het wat ingewikkelder. En juist die mensen kunnen een vakantie nog wel harder gebruiken dan Gerard Joling en de andere mensen die er nu zitten.”

Bridget als tv-viroloog

Tot slot had Bridget Maasland ook nog een mening over het stijgend aantal coronabesmettingen in de Verenigde Staten. De amateurviroloog rekent op korte termijn op een nóg sterkere stijging in de VS.

Bridget: “Ik vind het niet heel vreemd, want tijdens de verkiezingen en na de overwinning ging iedereen de straat op en ik heb maar weinig maskers gezien en weinig anderhalve meters. Ik denk dat er in Amerika nog een hele golf komt.”

Bron: MediaCourant

Artikel delen

10 reacties

  1. Het wordt tijd dat ze al die K..programma’s opdoeken.
    Allemaal nutteloos en kansloos volk wat niets anders doet als aandacht zoeken en hun meningen opdringen aan de rest van de wereld. Kotszat wordt je ervan. De msm en al die waardeloze nieuwsshows zijn het gezwel van de maatschappij geworden.

  2. Wow, Willem Alexander en familie moesten terugkeren en deze figuren vieren en brengen hun bs gewoon even hierheen.
    Of je daar blij mee moet zijn laat ik in het midden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -