Radio MAS: Schotte weigert eten

gerrit-schotte-8

Journalist Dwight Rudolphina van Radio MAS: Schotte weigert te eten

Oud-premier en voorman van oppositiepartij MFK heeft sinds zijn arrestatie en plaatsing in het cellencomplex te Barber niet gegeten. Dat beweerde journalist Dwight Rudolphina gisterochtend tijdens zijn nieuwsprogramma bij Radio MAS. De parlementariër die vastzit op verdenking van witwassen van geld en valsheid in geschrifte zou bang zijn voor vergiftiging.
Hoe Rudolphina zelf aan die informatie komt, is vooralsnog onduidelijk. Hij verklaarde gisterochtend zelf dat ‘het bericht de redactie van Radio MAS had bereikt’. Schotte zou het eten dat in zijn cel wordt bezorgd niet aanraken en alleen water drinken.

Lees meer…

Bron: Antillliaans Dagblad

7 Reacties op “Radio MAS: Schotte weigert eten

 1. Cornelis

  Een ding staat vast. Gerrit heeft niet meer de beschikking over de geblindeerde Sufs om zich veilig te laten vervoeren.
  Misschien krijgt hij nog de beveiliging van zijn maatje George Jamalodien met zijn 5 ministerieel verkregen hand vuurwapens.

 2. Cornelis

  Beste plan van de dag.

 3. Cornelis

  Zo de waard is….. Vertrouwd hij zijn gasten.!!!!

  Go to Hell Gerrit.

  Maar niet eerder dan je je straf hebt uitgezeten en de half miljard gestolen florin hebt terug gegeven aan de armsten op Curacao.

  Kutlul…. Samen met je 2 by-sites.

  Hee Ciriel van der Dijs, heb je het nog steeds naar je zin bij die patjes pooier?

 4. Abraham Mossel

  Kan hij ook eens op een houtje bijten net zoals de meerderheid van het Curaçaose volk, met toedoen van de bezuinigingen door Cabinet Ravenstijn.

 5. Abraham Mossel

  Is Gerrit niet door zijn super advocaten op de hoogte gesteld van zijn rechten? zo lang Gerrit de Raaf in verzekering is gesteld op een politiebureau mag hij eigen besteld eten laten brengen door familie of laten halen door de politie zelf, of heeft hij teveel Romeinse Keizer geschiedenisboeken gelezen en denkt dat hij zich in een soort gelijke positie bevind.Straks gaat hij in honger staking. Als het net zolang duurt als de bezetting in Forti is het snel weer over, dat niet eten, trouwens ik geloof er geen moer van, waar wel van zou ik zo zeggen.

 6. hij weigert eten?
  dan toch nog maar een paar weken extra vast houden….
  probleem opgelost.

 7. Heeft hij ook zijn befaamde kogelvrije vest laten komen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *