32 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Radio MAS: Schotte weigert eten

HomeMediaRadio MAS: Schotte weigert eten
gerrit-schotte-8
Journalist Dwight Rudolphina van Radio MAS: Schotte weigert te eten

Oud-premier en voorman van oppositiepartij MFK heeft sinds zijn arrestatie en plaatsing in het cellencomplex te Barber niet gegeten. Dat beweerde journalist Dwight Rudolphina gisterochtend tijdens zijn nieuwsprogramma bij Radio MAS. De parlementariër die vastzit op verdenking van witwassen van geld en valsheid in geschrifte zou bang zijn voor vergiftiging.
Hoe Rudolphina zelf aan die informatie komt, is vooralsnog onduidelijk. Hij verklaarde gisterochtend zelf dat ‘het bericht de redactie van Radio MAS had bereikt’. Schotte zou het eten dat in zijn cel wordt bezorgd niet aanraken en alleen water drinken.

Lees meer…

Bron: Antillliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Een ding staat vast. Gerrit heeft niet meer de beschikking over de geblindeerde Sufs om zich veilig te laten vervoeren.
  Misschien krijgt hij nog de beveiliging van zijn maatje George Jamalodien met zijn 5 ministerieel verkregen hand vuurwapens.

 2. Zo de waard is….. Vertrouwd hij zijn gasten.!!!!

  Go to Hell Gerrit.

  Maar niet eerder dan je je straf hebt uitgezeten en de half miljard gestolen florin hebt terug gegeven aan de armsten op Curacao.

  Kutlul…. Samen met je 2 by-sites.

  Hee Ciriel van der Dijs, heb je het nog steeds naar je zin bij die patjes pooier?

 3. Kan hij ook eens op een houtje bijten net zoals de meerderheid van het Curaçaose volk, met toedoen van de bezuinigingen door Cabinet Ravenstijn.

 4. Is Gerrit niet door zijn super advocaten op de hoogte gesteld van zijn rechten? zo lang Gerrit de Raaf in verzekering is gesteld op een politiebureau mag hij eigen besteld eten laten brengen door familie of laten halen door de politie zelf, of heeft hij teveel Romeinse Keizer geschiedenisboeken gelezen en denkt dat hij zich in een soort gelijke positie bevind.Straks gaat hij in honger staking. Als het net zolang duurt als de bezetting in Forti is het snel weer over, dat niet eten, trouwens ik geloof er geen moer van, waar wel van zou ik zo zeggen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties