Martijn viert tienjarig jubileum

186 views

Alba MartijnWillemstad – Alba Martijn viert haar tinnen jubileum bij de Ombudsman. Deze maand is zij tien jaar in dienst bij het Bureau van de Ombudsman, waarvan sinds 10-10- 2010 als ombudsman.

Advertentie

Op 1 februari 2004 trad Martijn in dienst van het Bureau van de Ombudsman als senior jurist en plaatsvervangend diensthoofd.
Ook werd ze door de Eilandsraad benoemd tot plaatsvervangend ombudsfunctionaris van het eilandgebied Curaçao.

,,Op 30 juni 2009 werd ik benoemd tot ombudsfunctionaris van het eilandgebied Curaçao. Op 10-10-2010 werd ik de eerste ombudsman van het jonge Land Curaçao. In oktober 2010 werd ik bestuurslid van de Caribbean Ombudsman Association (Caroa) en in mei 2013 de voorzitter van deze belangenorganisatie van de Caribische ombudsmannen”, somt Martijn op.

Het bureau werd in juni 2013 lid van het International Ombudsman Institute.
In diezelfde maand werd het Bureau van de Ombudsman van Curaçao door Transparency International aangewezen als de tweede pijler van integriteit van Curaçao na het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.

,,De afgelopen tien jaar hebben veel mensen mij persoonlijk op een speciale wijze ondersteund. Deze personen, allen dierbare en gewaardeerde vrienden en/of relaties, wil ik graag op deze plek bedanken”, aldus Martijn.

Niet alleen bedankt zij personen als Alex Brenninkmeijer, Stanley Betrian, Emsley Tromp en Frits Goedgedrag, maar ook haar dochter Azaria de Groot.

bron: Antiliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in