30 C
Willemstad
• donderdag 18 april 2024

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, April 16, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 16 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, April 15, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 15 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Marf blog | Capriolen van een GevMin: Marf gepasseerd

HomeAuteursBlogsMarf blog | Capriolen van een GevMin: Marf gepasseerd

8 april 2016.  Eindelijk: hare majesteit Fraudelyne Wiels heeft een koekje van eigen deeg gekregen nu ook coalitiegenoten haar de rug toe keren.

De niet geconsumeerde buffet verdween weer eens richting amtswoning
Het zoveelste niet geconsumeerde buffet verdween weer richting ambtswoning

Wat van de kersvers aangetreden PAR-minister Eugene Ruggenaath mocht worden verwacht, maar wat de bangepoeperd niet durfde, deed PNP-Minister Suzy Camelia-Römer wel: De gevolmachtigde minister mijden als de pest.

Wat is het geval: Suzy komt naar Nederland en wil graag een bijeenkomst met de Curacaose gemeenschap om die te vertellen over haar beleid en vooral ook om vragen te beantwoorden. Dat gaat ook gebeuren: zaterdag in Rotterdam.

Gebruikelijk is dat het Curacaohuis ministers die op werkbezoek komen faciliteert, maar de door de wol geverfde Camelia-Römer, niet voor een kleintje vervaard, wil geen smet op haar goede naam en reputatie dus gaat zij met een grote boog om Wiels en haar Haagse hofhouding heen. Daarom wordt de bijeenkomst niet door haar Kabinet georganiseerd maar door het Overlegorgaan Caribische Nederlanders.

Ook heeft meegespeeld dat bij bijeenkomsten die plaatsvinden onder de hoede van het Curacaohuis veel sleutelfiguren uit de Curacaose gemeenschap wegblijven omdat zij niet willen worden geafficheerd met de firma List & Bedrog.

De flitsende passeeractie van Suzy moet bij Marf aangekomen zijn als een vernederende klap in haar gezicht. We horen dat ze van nijd het halve Paas-buffet naar de ambtswoning heeft meegenomen. Lees meer…

Dit artikel is geplaatst in

15 reacties

 1. @bartje. c.c.: Jacco

  Bartje, uw sokkel. Voor u een quasi toeverlaat van zekerheid, zal trembleren bij mijn minste prang. Mijn prang om uw pedanterie naar een convenabele maat te brengen.
  Shonniaalse paradigma’s zullen door uw hoofd klieven en Vondel zal zijn regel herschrijven als: “o sokkel-stut, gij vals verrader: nu ingestort dit nooit vermoedt.

  De sokkel van uw hoogmoed heer Bartje: ik zal hem slechten.

 2. Redactie schrijft: De flitsende passeeractie van Suzy moet bij Marf aangekomen zijn als een vernederende klap in haar gezicht. We horen dat ze van nijd het halve Paas-buffet naar de ambtswoning heeft meegenomen. Lees meer…

  Ik scrhrijf: neen redactie het is niet als een vernederde klap in het gezicht van doña nadie aangekomen.
  Ze heeft geen zelfrespect. Ze heeft geen zelfmedelijden. Ze kan niet etisch denken. Ze kan situaties niet beoordelen. Ze leeft in een wereld van fantasie.

  Het halve buffet is naar de ambtswoning meegenomen en heeft zij haar family and friends uitgenodigd en gedaan alsof zij het speciaal voor hun heeft georganiseerd. Zelf haar hond genaamd boefje was blij met de restand.
  .

 3. Jacco:“Van jezelf gebouwde voetstuk vallen overkomt iedereen wel eens. Ook al wordt het altijd krachtdadig ontkend”.
  Is mij nog nooit overkomen. “…… 🙂 🙂 🙂

 4. “Van jezelf gebouwde voetstuk vallen overkomt iedereen wel eens. Ook al wordt het altijd krachtdadig ontkend”. Is mij nog nooit overkomen. Dat komt omdat ik mij nooit op een zelfgebouwd voetstuk heb geplaatst. Ondanks dat dat volgens de schrijfster/wijsneus niet kan, ontken ik de stelling dus ook ten stelligste.
  Wat een onzinnige stelling. Maar wel passend in de overbekende quasi intellectuele retoriek van de schrijfster.
  Maar misschien kan zij eens uit eigen ervaring ons mededelen wanneer en waarom zij van het door haar zelf gefantaseerde voetstuk zou zijn gevallen?
  (gezien het steeds terugkerende taalgebruik is m.i. die John de Vries een fantoom).

 5. Beste LaStiwz,

  We hebben nog even goed gekeken. De link moet hierop uitkomen: http://knipselkrant-curacao.com//category/diversen/blog-marvelyne-wiels/

  Vanuit ons doet deze het vanaf diverse IP adressen en onder diverse browsers.

  Hierop staan de andere Marf-blogs. Als hij niet werkt, zou u ons even een mailtje willen sturen met u IP adres? Dan staat u mogelijk per ongeluk geblockt? Mailadres [email protected]

  Met vriendelijke groeten,
  De KKC redactie

 6. Van jezelf gebouwde voetstuk vallen overkomt iedereen wel eens. Ook al wordt het altijd krachtdadig ontkend. Een functioneringsgesprek voor onze ministers en GVM’s? Prima idee. Zoals minister Van der Steur van Justitie wordt gehandhaafd in Holland, met pijn en moeite. Een aangrijpende aanfluiting. GVM Wiels (s.s.t.t.), Schotte en de leider van de VDC gooien ook hoge ogen. Zodra het embonpoint toeneemt bij onze bestuurders, lijkt het geweten navenant af te nemen. Een afvalrace van riskante omvang. Opmerkelijk is dat zoveel mannelijke bewindslieden uit hun maatpak of Mao-pak barsten. Soms ook een dame van allure uit haar dure omhullingen. Kunnen die vaker gratis eten en drinken? Is dat een goed of slecht voorbeeld voor een gezonde samenleving? Er kan ook sprake zijn van een smartelijke erfelijke aandoening (lipoedeem). Dat komt helaas vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Renee van Aller&John de Vries

 7. Je kan beter eens op een rij zetten wat PAIS als underdog partij voor elkaar heeft gekregen in plaats van die andere bomba politiekelingen.

 8. Leuke actie van Romer, als die al zo bedoeld was. Maar het houdt in dat er meerkosten zijn gemaakt en uiteindelijk komen die weer bij de belastingbetaler terecht. En dat allemaal omdat de politiek hier te laf is om “onze vertegenwoordigster” die het met de waarheid en dergelijke allemaal niet zo nauw neemt, naar huis te sturen. Rapport na rapport en uitgegeven kapitalen aan allerlei bijkomende onzin, maar niemand heeft ballen. De overbekende fruitrepubliek tekenend. We zijn een lachertje.

 9. Prima actie van Romer.

  Doet me twijfelen of mijn stem bij de komende verkiezingen naar haar of naar Leeflang gaat.

  In ieder geval niet naar de vrouw waar ik de laatste keer op gestemd heb, Alexandra Rosaria.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties