29 C
Willemstad
• vrijdag 17 mei 2024

Extra | Journaal 15 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 14, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 14 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, May 13, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 13 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Friday, May 10, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Marf blog | Capriolen van een GevMin: Liever bobo’s dan bursalen

HomeAuteursMarf blog | Capriolen van een GevMin: Liever bobo's dan bursalen

28 juli 2015: Waar was Wiels? In het verslag in het Antilliaans Dagblad over de aankomst van de Curacaose bursalen op Schiphol stuitten we op de mededeling dat Marvelyne Wiels met een goede traditie heeft

Vorig jaar begroette GevMin Marvelyne Wiels de bursalen nog op Schiphol
Vorig jaar verwelkomde GevMin Marvelyne de bursalen nog wél op Schiphol

gebroken door als Gevolmachtigde Minister de nieuwkomers niet persoonlijk te verwelkomen. Voor het eerst in decennia schitterde het Curacao (voorheen Antillen) huis door afwezigheid. Een reden werd niet vermeld in het bericht. Daarom maar even gebeld met AD-verslaggever René Zwart: ,,Uiteraard heb ik geprobeerd een verklaring te krijgen, maar zowel de afdeling Persvoorlichting als de persoonlijk secretaresse van Wiels heeft niet op mijn mail gereageerd. Ik heb ook nog een smsje naar de GevMin zelf gestuurd. Pas deze morgen, na verschijning van de krant, kreeg ik een mailtje dat ‘mijn bericht in goede orde ontvangen is’. Zo gaat het altijd: Ik krijg na een dag of wat een ontvangstbevestiging en hoor vervolgens nooit meer iets.” Amigoe correspondent Otti Thomas is het wel gelukt Wiels te spreken krijgen, maar heeft kennelijk niet gevraagd waarom zij afwezig was. De krant meldt alleen dat zij bij de officiële ontvangsten in Rotterdam en Amsterdam wel aanwezig zal zijn. Tja, wij kunnen wel raden waarom. Daar kan Hare Majesteit Wiels zich met een glaasje in de hand verpozen met andere BoBo’s zoals burgemeesters en wethouders. Die hebben vast niet – zoals de studenten – het even vernietigende als vermakelijke rapport van de Ombudsman over de ontsporingen van Fraudelyne gelezen. Lees meer…

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Dit is ook weer een totaal bericht van onvermogen voor Asjes -niets is meer geloofwaardig met Asjes en de (schtrijke) achterban die hem hierin steunen.
  Ik heb mijn zoon opdracht gegeven absoluut geen hand of enig gebaar tegenover dat Wiels figuur-dat representeerd niet mijn Curacao.
  wat is de Politiek toch een vieze zooi.

 2. Het moet wel een hele brede en dure spiegel zijn. Die heeft Chupador Jonis moeten halen bij een exclusieve toko, en reserve spiegels bij Ikea.
  En dit is de Etnische Zakelijek Vrouw volgens EZVN???

 3. Marf kijkt in de spiegel en denkt: mirror on the wall, here we go again. Through my rise and fall, you were my only friend! Tsja, Marf heeft nog maar 1 vriendje over, en dat is haar spiegelbeeld als ze in de grote spiegel aan haar muur kijkt. Ze is op zichzelf gericht, en doet alleen dingen die in haar eigenbelang zijn. Ze is verliefd op zichzelf, maar de rest van de wereld vindt haar niet meer zo leuk. Dus gaat zij steeds meer in zichzelf op, en kijkt steeds meer in de spiegel, want daar…..aan de andere kant van het glas….daar kijkt iemand terug die nog steeds ontzettend dol op haar is….ook nu zij in ongenade is gevallen….zij doet helemaal niets naar de buitenwereld toe om te proberen om het weer goed te maken. She does not know how to make ammends. Sorry vragen, vergiffenis vragen, aftreden, de eer aan zichzelf houden, iets anders gaan doen waar ze wel goed in is (zoals het verzorgen van bloemen bijvoorbeeld), dat wil zij niet. Zij kijkt in de spiegel, en zegt tegen zichzelf: je bent een KANJER Marf, vooral zo doorgaan. En de rest van de wereld ziet het met lede ogen toe…….oefa!!!

 4. Brrrr, best goed dat doña nadie niet aanwezig was. Ik had juist erg gevonden als dat ding juist aanwezig was geweest.
  Het had een valse start voor de beursalen zijn als doña nadie haar gezicht had laten zien.

 5. Het ordinaire viswijf Fraudelyne blijft wanprestatie op wanprestatie stapelen en Asjes blijft het allemaal ok vinden.

  Hoe kan Asjes ooit nog een ambtenaar wegsturen als hij Fraudelyne na alle vernietigende rapporten gewoon aan laat modderen.

 6. Ik heb uit zeer betrouwbare bron gehoord dat zij met haar privé chauffeur een proefrit met een BMW serie A8L “net zo een als Alex heeft” aan het rondrijden was en op weg was naar schip hol, maar omdat de garagehouder van om de hoek het proef ritje te lang vond gaan duren ( ze was al twee dagen niet te bereiken) heeft hij haar ter hoogte van de snel weg richting schip hol afslag Berlin van de weg af laten plukken door een zwaar bewapend arrestatieteam, het duurde enige tijd om Fraudelyne uit de auto te verwijderen omdat zij zat vast geplakt , door een onverklaarbaar soort plak lijm en hebben haar met stoel en al door de brandweer moeten uitzagen ook moest er nog een speciale kruis sleutel bij aan te pas komen om het kruis wat niet los was te krijgen toch nog uit de auto te bevrijden.

 7. Leuk haar naam in de ABN-Amro Kleuren.De dame van de Msc en 73 miljard.

  Van viswijf in Steenrijk, naar balie medewerkster bij ABN naar Minister. Not bad.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties