28 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 04:47

Laatste reacties

- Advertentie -

Luchtvaartnieuws | Condor trapt nieuwe route Frankfurt-Curaçao af

Pim Pauwels

Condor vliegt wekelijks op woensdagochtend vanaf Frankfurt met een Boeing 767

FRANKFURT – Na meer dan een jaar heeft Curaçao weer een rechtstreekse luchtverbinding met Duitsland. Dit winterseizoen verbindt Condor de luchthaven van Frankfurt met Hato Airport en woensdag wijdde de Duitse vakantiemaatschappij de nieuwe route in met de eerste vlucht naar het Caribische eiland.

Sinds het faillissement van luchtvaartmaatschappij airberlin in 2017 konden onze oosterburen niet rechtstreeks naar Curaçao, maar met de nieuwe luchtverbinding brengt Condor daar verandering in.

- Advertentie -

Vanaf vandaag vliegt elke woensdagochtend om 9.50 een Boeing 767-300 vanaf Frankfurt naar het eiland. Dezelfde dag vertrekt het vliegtuig weer en landt het donderdagochtend om 8.05 op de grootste luchthaven van Duitsland.

De Curaçaose minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina zei eerder blij te zijn met nieuwe route. ‘‘Dit draagt bij aan de groei van het toerisme op Curaçao.”

Curaçao is niet de enige nieuwe verre bestemming die Condor dit winterseizoen vanaf Frankfurt aandoet. Zo vliegt de vakantiemaatschappij ook naar Kuala Lumpur en naar het Caribische eiland Martinique. De start van een eerder aangekondigde route van Frankfurt naar Quito (Ecuador) is afgeblazen.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. Atleet Brian Mariano heeft een schorsing van vier jaar naar aanleiding van een positieve dopingtest geaccepteerd.

  De 31-jarige sprinter werd op 6 februari van dit jaar bij een wedstrijd in het Franse Mondeville betrapt. De Atletiekunie maakte niet bekend welk middel bij de meervoudig Nederlands kampioen op de 60 meter was aangetroffen. Mariano is tot 6 februari 2020 geschorst.

  Mariano is de eerste atleet in Nederland die een sanctie van vier jaar krijgt opgelegd voor een dopingvergrijp. Sinds 1 januari 2015 is dit de standaardsanctie voor dopingovertredingen in de nieuwe dopingcode van wereldantidopingbureau WADA.

  “Deze dopingaffaire geeft een rotgevoel”, zegt technisch directeur Ad Roskam van de Atletiekunie. “Er is niets vervelender voor een schone atleet dan te worden verslagen door een atleet die doping heeft gebruikt.”

 2. Brian Mariano staat klaar, met zijn koffer met dubbele bodem.

  Hij heeft, voor het geval hij gepakt wordt, al geoefend met ‘Ich habe es nicht gewusst’.

  Geleerd van Karel Frielink.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Aruba krijgt geen coronageld van Nederland: ‘niet genoeg bezuinigd op zorg’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse regering laat weten dat ze voor de laatste drie maanden van dit jaar nog geen coronalening krijgt van Nederland. De reden is...

Democracy now! | Friday, September 24, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Trailer van de film Casa Coco is in première gegaan

Persbureau Curacao De trailer van de film Casa Coco is in première gegaan. De film werd afgelopen januari op Bonaire opgenomen en is vanaf donderdag 13 januari 2022...

PBC | Niet meteen genezen wanneer je uit quarantaine mag

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Als mensen van de afdeling epidemiologie bericht krijgen dat zij uit isolatie mogen, betekent dat niet per definitie dat zij genezen zijn. De medische...

PBC | Premier Pisas naar Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas is op het vliegtuig gestapt naar New York om daar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Naast Pisas...
- Advertentie -