26 C
Willemstad
• dinsdag 28 maart 2023

PBC | MFK betreurt uitspraken over drugshandel door overheid Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas betreurt de uitspraken van partijgenoot Juniël Carolina over de verkoop van in beslag genomen drugs om de staatskas te spekken. Pias...

Democracy now! | Monday, March 27, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 maart 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Grootse komiek van Curaçao, Eligio Melfor overleden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Afgelopen zaterdag is Julio Constantino Hermanus overleden. Eligio Melfor, zoals hij beter bekend is, had ernstige gezondheidsproblemen. Met zijn overlijden verliest Curaçao een van...

PBC | Schuldquote Curaçao daalt licht door groei economie

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De overheidsschuld van Curaçao bedroeg eind 2022 ruim vier miljard gulden. Dat is 82 procent van wat alle inwoners van Curaçao en bedrijven op...

PBC | Verlichting Koningin Emmabrug ging zaterdag uit in verband met Earth Hour

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Afgelopen zaterdag ging de niet essentiële verlichting van de Koningin Emmabrug (Pontjesbrug) een uur uit om stil te staan bij Earth Hour. Wereldwijd deden...

ParadiseFM | Slachtoffer overval aangehouden voor poging tot moord

Een 20-jarige jongen is zaterdag aangehouden voor poging tot moord, nadat hij zelf slachtoffer was van een gewapende overval. De jongen en zijn vriendin hadden via social...
- Advertentie -

PBC | Politicus Rolando Brison dag na aanhouding weer vrijgelaten

Persbureau Curacao

PHILIPSBURG – Het Openbaar Ministerie (OM) op Sint-Maarten heeft bekendgemaakt dat Rolando Brison, een parlementslid dat vrijdag werd gearresteerd op verdenking van het aannemen van steekpenningen en misbruik van zijn functie, een dag later weer vrijgelaten is.

Brison is de fractieleider van de UP Party, een van de twee coalitiepartijen van Sint-Maarten.

Volgens het OM worden verdere arrestaties of huiszoekingen niet uitgesloten. Op de dag van de arrestatie werden er huiszoekingen uitgevoerd in de woning van Brison en op zijn werkplek in het parlementsgebouw op Sint-Maarten.

De zaak blijft in ontwikkeling en het is momenteel onduidelijk of er verdere stappen worden genomen tegen Brison of andere betrokkenen. Het OM heeft nog geen verdere details vrijgegeven over de zaak.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

7 reacties

 1. I didn’t knew that Gerrit S. was black.
  That’s not a thing between black and white! It is a question whether you criminal or not. And that has nothing to do with the skin, it is the mind!

 2. @john schreef;
  “OMG @Mano. Dit is pure lol.”

  @John, het is allemaal nog veel lolliger dan je denkt. Van de week verscheen er een bericht in de Nederlandse media, zowel in de geschreven pers als tv en radio, over 70 plussers die naar het schijnt de enigen zijn die meer aan sex doen dan alle andere jongere mensen. (shock!)

  “Aan mensen van 16 jaar of ouder is gevraagd of ze in de afgelopen 12 maanden seks hadden. In 2022 gaf 70 procent van de mensen die deze vraag beantwoordden hierop het antwoord ‘ja’. Daarmee is het aandeel dat seks had lager dan in 2014 (74 procent), toen deze vraag voor het eerst werd gesteld. De afname is vooral zichtbaar onder jongeren (16 tot 25 jaar): van hen was in 2014 nog 63 procent seksueel actief, in 2022 was dat 56 procent. ALLEEN ONDER 75 PLUSSERS NAM HET AANDEEL DAT SEKS HAD TOE!

  @ Youp van ‘t Hek verwoordt het in zijn column als volgt;
  “Lees ik nou dat steeds minder Nederlanders seksueel actief zijn en dat alleen de 70+’ers nog regelmatig vaak van bil gaan? Hebben die oudjes bij die enquête niet gewoon een potje zitten pochen?”

  Juist, ericlapas natuurlijk, je kon het zien en lezen hoe “de pochende 70 plusser ericlapas” over zijn seksleven schreef, over zijn je weet wel wat en verder allerhande bekentenissen deed die met seks te maken hadden en hebben.. Zou het dus echt waar zijn? (lol)

  https://nos.nl/artikel/2467785-minder-nederlanders-seksueel-actief-behalve-75-ers

 3. @ericlapas schreef;
  “Er was een tijd dat wij hier politici hadden met namen als, Jonkheer, Kroon, Isa e.a., ze hadden één ding gemeen hun blanke huidskleur.”

  Nou, ik had ooit wel iets vernomen van Efraïm Jonckheer en Boy Rozendal, maar van Kroon, Isa etc. wist ik niets, dus ben het ff gaan googlen. Ciro Kroon was niet blank, maar een gekleurde man. Rozendal overigens ook. Niet dat het er toe doet hoor.

  Een paar weken geleden heb je trouwens (misschien per abuis? lol) jouw leeftijd prijsgegeven toen je schreef dat je tijdens de regeerperiodes van Jonckheer 15 jaar oud was. Kortweg betekent het dat je nu tegen de 70 aanloopt of al een 70+plusser bent. Niet dat ik er een probleem mee heb, ik heb hier vaak genoeg geschreven dat ik een veel hogere leeftijd dan alle oudjes op dit forum tezamen hoop te bereiken.(lol)

 4. Er was een tijd dat wij hier politici hadden met namen als, Jonkheer, Kroon, Isa e.a., ze hadden één ding gemeen hun blanke huidskleur.

  Kan niet zeggen dat anderen voor gevochten hebben en hun leven voor hebben opgeofferd dat ook zwarten een kans krijgen.

  Normaal gesproken zou je denken dat het een voorrecht moet zijn om je land in die positie te dienen. Maar nee, die zwarte politici hebben geen enkele respect voor het land en hun landgenoten, het gaat hen om zelfverrijking en vriendjespolitiek, wat hen betreft kan het land en de rest maar naar de kloten.

  Moet zeggen dat ik een rare smaak van in mijn bek krijg als ik zie dat blanke rechters, zwarte politici voor corruptie veroordelen en vaak hebben diezelfde zwarte politici de mond vol van discriminatie en kolonialisme.

  Eén ding wat opvalt is dat Cooper gekozen heeft voor de portefeuille waar normaal de meeste steekpenningen betaald wordt en de man is nog steeds niet op een misstap betrapt. Het is net zoiets als het regent maar het blijft droog buiten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -