30 C
Willemstad
• donderdag 20 juni 2024 19:25

PBC | Dode na schietpartij bij rotonde Palu Blanku

Persbureau Curacao

Extra
WILLEMSTAD – Een dode en een gewonde door een schietpartij. Dit gebeurde rond 3 uur in de ochtend van 19 maart. Volgens de politie is er één man neergeschoten en naast zijn auto dodelijk gewond geraakt en een tweede gewonde naar het ziekenhuis gebracht.

Het vuurwapen van het slachtoffer werd naast hem gevonden. Dit meldt de Extra.

Het is nog niet duidelijk of de tweede man, die met een auto bij het CMC werd gebracht, betrokken was bij de beschieting of dat het om twee verschillende cases gaat. Op het moment van schrijven is de huidige toestand van deze man onbekend.

Het is ook nog onbekend hoeveel personen betrokken waren en wat het motief achter de aanval was. Het onderzoek naar de zaak is nog gaande.

Bron: Persbureau Curacao

2 reacties

  1. Het slachtoffer was een politieagent die ontslag had genomen. Ik weet niet of het zo is dat hij zijn wapen in dient te leveren, maar ik neem aan dat hij een vergunning had. Net als de meeste (ex) politici hier trouwens. Waarom? Omdat het eiland zo gevaarlijk was geworden. Ondertussen mag Boetjie van Bandabou niet zijn lijf en vermogen beschermen. Wel hoge kosten maken met tralies etc.

  2. Hoop niet dat ik iemand beledig maar heb een reportage op de Ecuadoraanse televisie na een gevangenis rel met flink wat doden een keer gezien en toen werd de minister van Justitie geïnterviewd.

    Deze Ecuadoraanse minister van Justitie zei, “Prefiero que esta basura liquidan al otro alli afuera que perdemos recursos a esta basura”. Nou in dit geval had de slachtoffer een wapen bij zich dus hij valt waarschijnlijk ook in die categorie.

    Denk dat er niet de moeite waard is om iets over de minister van Justitie hier te zeggen, de superlatieven komen te kort in negatieve zin.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties