28 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PBC | Mogelijk PVV-staatssecretaris voor Caribische eilanden

HomeLandenArubaPBC | Mogelijk PVV-staatssecretaris voor Caribische eilanden

Persbureau Curacao

ANP

DEN HAAG – In het nieuwe kabinet-Schoof krijgt de PVV vier staatssecretarissen, waaronder die van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Zijn of haar baas, wordt een NSC-minister op Binnenlandse Zaken. Dat valt op te maken uit de verdeling zoals de NOS die meldt.

De PVV krijgt in totaal vijf ministers, de VVD en NSC allebei vier en BBB twee. Er komen 12 of 13 staatssecretarissen, volgens de NOS. De PVV zal onder meer een minister voor Migratie leveren, de VVD krijgt Financiën en BBB Landbouw. De post Binnenlandse Zaken gaat dus naar NSC.

De PVV krijgt vijf ministers: naast Migratie ook Zorg, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Economische Zaken en Infrastructuur. De PVV levert staatssecretarissen op Zorg, Justitie, Infrastructuur en zoals gezegd Binnenlandse Zaken.

Namen zijn nog niet bekend gemaakt.

Bron: Persbureau Curacao

10 reacties

 1. @Erica..
  Heb je haar weer.. Is het helemaal niet eens over vooral het laatste gedeelte… over de rente dus.
  Kijk Erica: gewoon iets dieper in het Panamees kanaal duwen. Dan stijgt de rente voet dramatisch. Dan is hij ook ineens geen enkelvoudige, maar ineens samengestelde rente. Het verschil zit ’em in hoe hoog je zelf de rente wilt Erica.

 2. @Het zal niemand verbazen als deze regering zal proberen om criminele Curacaoënaars weer naar Curaçao te sturen.

  Dat deden wij (Suzy Romer) ook. Onze criminelen met een enkeltje naar Nederland sturen.

 3. Toen ik de reactie van @Drechi pa bosnan Tur, begon te lezen, dacht ik eindelijk een reactie die hout snijdt. Tot dat ik het laaste stukje heb gelezen.

 4. Ik had voorheen (blijkt nu geheel ten onrechte) een heel ander beeld van Geert Wilders. Ik vond hem een schreeuwlelijkerd die bij geen enkel weldenkend mens gehoor zou vinden. Wat was ik fout zeg!!
  Het is een van de briljantste, weliswaar rasistische volksdemagoog die veel heel domme Makamba’s achter zich wist te doen aansluiten.
  Wat meer is: hier op KKC heeft hij wel de domsten zitten, met instemming- en medeweten van menig lokale landverrader die het ook eens zijn met zijn retoriek.
  Tegen diegenen die denken dat ( het ons onthouden van) geld ons op de knieën kan krijgen zeg ik: “Heb je even tijd? Vier jaar is niet zo lang hoor”…..
  Stop jullie pecunia maar lekker in een zacht plekje achter in jullie lichaam… Je krijgt er dan ook eens een keer rente op”

 5. @eric : sorry , no can do. Geertje (PVV) moest terecht rechtsstatelijk worden van Pieter (NSC) en werd van wilder milder. Allemaal discrimatoire plannetjes van convict Geert moesten de prullenbak in, ook omdat zij een serieuze juridische review niet zouden overleven.
  Het idee om Antilliaanse criminelen gedwongen enkeltjes retour te geven werd dus geschrapt.

 6. @een minister (Mona Keijzer) die aangeklaagd is voor discriminatie.
  Aangeklaagd door een paar pro-hamas mensen.. zegt weinig.

  @Het geeft wel aan dat in Europa de mentaliteit aan het veranderen is, bijna geen enkele regering, behalve Turkije die de massamoord op Palestijnen veroordeeld en asielzoekers die onterecht de schuld van alle ellende krijgen.

  Als je de aanvallen van moslims in Europa ziet dan is dit een normale reactie. Be je de niewstraat rellen hier vergeten? En actie tegen Hamas is nu eenmaal nodig maar het overmatige geweld wordt wel veroordeeld. Misschien kunnen Arabische landen ook een deel van de voornamelijk Arabische moslim asielzoekers overnemen?

 7. Nou, het lijkt alsof die Nederlanders hun moreel kompas kwijt zijn, een onbetrouwbare minister president die als ambtenaar “fake accounts” creëert, om burgers te volgen, een minister (Mona Keijzer) die aangeklaagd is voor discriminatie en ga zo maar door.

  Het geeft wel aan dat in Europa de mentaliteit aan het veranderen is, bijna geen enkele regering, behalve Turkije die de massamoord op Palestijnen veroordeeld en asielzoekers die onterecht de schuld van alle ellende krijgen.

  Het zal niemand verbazen als deze regering zal proberen om criminele Curacaoënaars weer naar Curaçao te sturen.

  Het is toch triest en dieptriest om te zien dat onze jongens, Churandy Martina, en Bonifacia voor zo een land op de atletiek uitkomen, maar ja dat zijn ook geen hooggeleerden.

 8. Hahaha. Pikkie Paljas en zijn bende kunnen beginnen te beven. Geen naief domme gansje die met haar billen komt schudden maar iemand die van aanpakken weet. Ik zie ze al jammeren over slavernij enzo. Tante Sushi Graaimelia zal ook wel haar muil opendoen. Maar het is over en uit. Ruime op de boel op het boevennest. Hoor ik Drechi al janken op het Brionplein?

 9. Ik kan alleen maar één ding bedenken: Ohh sh*t !!
  Interessant indien wijze en bereisde deskundige Dion Graus dat klusje krijgt…….kan leuk wordt

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties