25.1 C
Willemstad
• woensdag 22 maart 2023

Luchtvaartnieuws | Akkoord over onbeperkte vluchten tussen Curaçao en Trinidad & Tobago

WILLEMSTAD – Luchtvaartmaatschappijen uit Curaçao en Trinidad & Tobago kunnen binnenkort onbeperkte commerciële vluchten tussen elkaars eilanden aanbieden. Dat is de uitkomst van de onderhandelingen over een...

Column Kadushi | Té ongeloofwaardig

Dossier Koninkrijksrelaties “Het eiland is dankzij de bijna altijd schijnende zon, een heerlijk verkoelende passaat en de vijftig tinten blauw gekleurde zee populair bij toeristen die weinig geven...

PBC | Dode na schietpartij bij rotonde Palu Blanku

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een dode en een gewonde door een schietpartij. Dit gebeurde rond 3 uur in de ochtend van 19 maart. Volgens de politie is er...
- Advertentie -

PBC | Politicus Rolando Brison dag na aanhouding weer vrijgelaten

Persbureau Curacao PHILIPSBURG – Het Openbaar Ministerie (OM) op Sint-Maarten heeft bekendgemaakt dat Rolando Brison, een parlementslid dat vrijdag werd gearresteerd op verdenking van het aannemen van steekpenningen...

PBC | Video: Hoe vangt de marine drugs in het Caribisch gebied?

Persbureau Curacao In deze video legt de marine uit hoe drugs worden onderschept in het Caribische gebied. Voor drugssmokkelaars is de Caribische zee de perfecte plek om ongezien...

PBC | Tentoonstelling slavernijverleden van het Rijksmuseum te zien in New York

Persbureau Curacao NEW YORK – Het onderwerp van slavernij is van wereldwijde betekenis. Om die reden heeft de Verenigde Naties (VN) besloten om de tentoonstelling “Slavernij” van het...

Column Youp | Doffe dreun

Lees ik nou dat steeds minder Nederlanders seksueel actief zijn en dat alleen de 70+’ers nog regelmatig vaak van bil gaan? Hebben die oudjes bij die enquête...
- Advertentie -

Telegraaf | Forum voor Democratie loopt blauwtje bij beachclub op Curacao

FvD-leider Thierry Baudet heeft een blauwtje gelopen op Curaçao. Een beachclub wil zich niet lenen voor een politieke bijeenkomst van zijn partij.

 

Baudet kondigde een partijbijeenkomst aan bij de horecagelegenheid, maar de uitbaters stellen verkeerd te zijn geïnformeerd en zetten daar nu een streep doorheen.

Papagayo

De FvD-voorman is door beachclub Papagayo op Curaçao de deur gewezen met zijn evenement, nadat Baudet aanvankelijk aankondigde daar te spreken over ’zijn visie voor Caribisch Nederland’. Bovendien was het evenement bedoeld als verkiezingsbijeenkomst, met de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart voor de deur.

Maar de populaire beachclub liet in de loop van de dag via sociale media weten niet gediend te zijn van de politieke bijeenkomst. Het evenement zou zijn geboekt onder een andere naam, laat Papagayo weten. „Nergens was vermeld dat het om een politieke partij zou gaan.” Daar neemt de beachclub afstand van, waardoor er een spreek door gaat.

FvD-leider Baudet heeft snel zijn plannen gewijzigd. „Nieuwe locatie”, meldt Baudet op sociale media. Het ’eerste FvD-event in Caribisch gebied’ wordt nu elders op het eiland gehouden.

Bron: Telegraaf

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

34 reacties

 1. Zie je wel Staziwitz.. Je wilt het niet toegeven maar Ik je zoekt spijkers op laag water zullen we maar zeggen.
  Eerst wilde je wat ik schreef gewoon aanvallen maar toen kwam je wiki tegen… en dacht shit.
  Het klopt wat ze schrijft. Dat kon je niet aanvallen dus moest je weer iets anders verzinnen.

  Facisme en Nationaal socialisme zijn duidelijke andere dingen. Hitler was niet helemaal gek en vond Mussolini een dikke idioot.
  Kijk een neonazi mening over hormonale rassenverschillen zoek je niet op, wordt niet veroordeeld. Terwijl ik letterlijk de link mee geef.

  Het hele deel Plo en Staat Israël denk je nu echt dat ik data zelf heb verzonnen of dat ik er bij was. ?
  Dat de Palestijnse staat niet bestaat maar verzonnen is onder regie van anderen en uitmondde in groepje milities met wapens en moslim ego. Geen woord.

  Dom wicht. Is klein onnozel meisje…. Val je op kleine onnozele meisjes Stawitz ? Is dat je Freudiaanse trekje ? Ben je onder behandeling daar voor? Zeg eens? Kleine naïeve meisjes in kort rokje… is dat het? Erica zit daar niet mee en mag ook gewoon de idiootste dingen schrijven.

  Je kan niet tegen volwassen intelligente vrouwen op en moet je ego dominantie laten gelden daarover? Met denigrerende opmerkingen, die nergens inhoudelijk op een onderwerp in gaan, maar alleen persoonlijk worden gespeeld? Werkt het wel nog voor je ? Is dat het.

  En dan schrijf je zelf dingen in de “ik vorm” die je niet eens “semantisch” begrijpt, dat je zegt, “ik ben een niet goed wijs”.? Dan kan ik dat alleen maar zeggen ja dat klopt.

  Maar geeft niet hoor Ik hou van je. Brasa Beso. Van je dom wichtje…
  Whats next.

 2. @Loes! Mooi beschreven hoor! BTW! Je Fascisten definitie sluit naadloos aan op de denkwijze en handel en wandel van een aantal politici en/of politiek partijen alhier op deze diabaasrots! God behoede dit eiland voor een onafhankelijkheid, want owee je gebeente als je iets over het stamhoofd of zijn/haar kornuiten (F&F) zegt, en je vliegt naar de bajes van Soto!…in een kooi of zo. De “ergste”, primitiefste en meest mensonterende gevangenissen vind je in, jawel, landen als Haiti, Kongo, Zimambwe, Oeganda etc. Curaçao zit er niet ver vandaan!

 3. Het is wel te merken dat de meeste reageerders, blanken zijn want de echte neger wilt liever door kritiek gered worden dan te sterven in complimenten.

  Helaas zijn er genoeg mensen hier als ze te vaak horen dat ze lui, dom en crimineel zijn gaan ze dat ook geloven. Anderen zoals ik proberen juist het tegenovergestelde te bewijzen.

 4. Fascistische gedachtengoed…
  fascismo) is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel.
  Fascisme in strikte zin is Italiaans en omvat niet het Duitse nationaalsocialisme, dat een andere maatschappijopvatting met minder corporatisme maar meer racisme heeft. Toch worden beide stromingen – het nationaalsocialisme en het eigenlijke fascisme – vaak samen aangeduid met fascisme.

  En Staziwitz ik weet dat jouw stukjes niet leesbaar zijn maar daar hoef je niet zo stellig in te zijn … en dat je er prat op gaat dat je niet goed wijs bent ach dat vergeeft ik je ik let er niet zo meer op. Je bent vaak in strijd met regels. Maar als narrrator.. mag dat zeker.

 5. “Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people”. Eleanor Roosevelt”
  Mooi @ Shimaruku! Dank voor het delen! ! Dit gezegde moet echter nog aangevuld worden met een regeltje voor Curaçao (ik denk dat Eleanor Roosevelt het er volledig mee eens zou zijn)

  And extremely stupid minds govern Curaçao! Zoals Bobo Anthony payaso Godett, zijn sabelonada zus, Pik de payaso en Blooper Cooper de gatenminister.

 6. We hebben zo’n grote “[email protected]$l “op dit eiland over anderen! Anderen zijn racisten, kolonialistem slavendrijvers, pichiri, uitbuiters, nationalisten, profiteueurs. Kijk alleen naar het gespuis in Forti, Staten en in de top van de Staats NV’s. Nog nooit zoveel profiteurs, volksuitbuiters, egoïsten, ikke ike ikke figuren, en racisme meegemaakt als op dit eiland. Dit eiland waar Ministers hun zakken vullen, maar niets voor elkaar krijgen, Statenleden klaplopers zijn, en hooguit wetgeving voor donkee ruiten erdoor krijgen, honden als vuil worden behandeld, Ministers en politici openlijk racisme practicerern, staatsruifvreters zijn, en de boel de boel laten, migranten uitbuiten voor een miezerig salaris, of zelfs laten werken voor zich, en dan deze figuren aangeven, trago meisjes uitbuiten, interieurverzorgsters dubbele shifts laten werken voor het zelfde geld. Anderen de porkeria achter zich laten opruimen, onbeschofte politici etc, OP Curaçao zijn het allemaal deugdschatjes. Daar heb jet het: Den boso [email protected]%L …

 7. @InUrFace46, En wij zijn tot slaaf gemaakt door onze eigen zwarte mensen en verkocht aan de witte man alsof we handelswaar waren.

  Wat zegt dat over ons?

  We kozen massaal op een leider met racistische uitspraken en hebben een Minister met racistische uitspraken. There I said it.

 8. Vele Hollanders hebben een fascistische gedachtengoed, vandaar dat er zoveel collaborateurs waren tijdens de WO-II.

  There, I said it!

 9. Even voor de duidelijkheid. Koe.
  Moord cijfers op Curacao ? 20 ? per 100.000 dat was 2007 (19.7)
  2020 waren het er 13
  En dan klopt het nog niet je kan geen piepklein eilandje vergelijken met een 400 miljoen land. Dat vertekend altijd.
  Verder er is geen enkele gerelateerde connectie tussen hormoon niveaus en bevolkings groepen. En moorden.
  Je idioterie komt van www . stormfront.org/forum/t165967
  Dat is een Neo Nazi site.
  Ben je wel goed bij je hoofd ?

  Commentpolis leg mij eens uit…. ik ben niet leesbaar. ??
  Maar Knipselkrant laat racistisch artikelen toe en Neo nazi ideologie ?

 10. @Loes! Sorry voor de gefaseerde terugkoppeling, maar nog even inhakend op de term “Grappig”? Of het grappig moet zijn , dat is geheel aan jou! Ik ga niet over je gemoedstoestand en/of hoe jij bepaalde informatie “verkropt” en verwerkt in de grijze massa, en wat voor uitwerking dat heeft op je plezierhormonen genererende klieren! Wat ik erover kan zeggen is dit: Het zijn simpelweg bloedserieuze cijfers, gegevens, data, informatie, en tja, dat kan soms lachwekkend zijn bij de een of juist niet, en soms een diep triest effect hebben.

 11. Ha die Loes, ja je hebt gelijk! Moet zijn homocide rate (moordgraad?, en idd moet voor Curaçao zijn: 20 moorden per 100.000 mensen, daarna kan het in % op totale bevolking worden uitgedrukt. Hoogste is in middenamerika El Salvador, gevolgd Honduras, Venezuela, Jamaica! Laagste: Japan! Toedeloes!!

 12. Knoekoe in de bocht.
  Serieus ?? of is het als grappig bedoelt ? Nou dat is het niet.
  Moordgraad in % Zie statistieken van relevante instanties kiko ?
  Hormonale verschillen in bevolkings groepen ????
  Je literatuur komt van www . stormfront.org/forum/t165967/ ?????

  Ik ben niet leesbaar ok, maar dan is dit in “strijd met regels” of niet ?

 13. Bolleboos en demagoog Thiery Baudet heeft het helemaal mis! De witte mens is helemaal niet de intelligentste mens. Dat blijken toch de oost aziaten te zijn, Koreanen, Japanners, Chinezen. Let wel! We hebben het over gemiddelden. Dus er kan best een ander ras/ persoon zijn met een enorme hoog IQ, nog boven die van een bv een Japanner .Boven de oostaziaten, torenenen nog uit: Jawel Azkenazische joden, die eigenlijk helemaal geen semieten zijn en idd genetisch niet in het middenoosten thuishoren! Maar dat even terzijde. Maar goed, de oostaziaten hebben weer een relatief lager testosteron gehalte, vandaar dat de moordgraad in landen als China, Japan etc , ondanks de uitpuilende hutje mutje miljoenen steden, toch ergens rond de 1% ligt. Tjaaa, heb je teveel van het een, heb je weer te weinig van het ander. Vergelijk Curaçao: Moordgraad 20%, vs USA 5%. In de USA voornamelijk veroorzaakt door het mannelijk deel tussen 15 en 35 van een bevolkingsgroep die amper 13% van de Amerikaanse bevolking uitmaakt, en helaas verantwoordelijk is voor 50% van alle moorden in de USA! Zie statistieken van relevante instanties. Te veel testosteron….maakt meer kapot dan je lief is, maar te weinig is ook maar niets, vandaar het adagium”Once go black, never go back…! Tja wederom, De een heeft een heel gespierd lijf, de ander heeft een minder gespierd lijf, en een kleinere prikker, maar weer sterkere hersens… Ach je kunt ook niet alles hebben. Elk voordeel heb zijn nadeel, en elk nadeel heb zijn voordeel. Hyperintelligente mensen schijnen vaker ongelukkiger te zijn dan mensen met een significant lager IQ, die niet al te veel filosoferen, nadenken etc . Overigens schijnen Caucasiërs wel veel creatiever te zijn dan oost aziaten, en dat is ook te merken! Landen als Taiwan,Korea China maken veel Eurocentrische inventies na…

 14. @Reborn, Ik volg de partij niet echt omdat ze me erg doen denken aan de nsb in Nederland. Maar lees wel eens hier en daar uitspraken van deze club.

  Dat gezegd. We leven wel in een democratie en het is een politieke partij actief in de eerste en tweede kamer. Indien zij uitspraken doen waarmee ze de wet overtreden dan is het aan het OM om actie te ondernemen.

  Wat mij betreft goed dat ze ergens dit doen want dan zien wij meteen wat voor mensen naar zo’n bijeenkomst gaan.

  Overigens waar trek je de lijn? Verschillende politieke partijen op Curacao hebben criminelen als lid of als statenlid.. Ga je die ook niet toestaan?

 15. @Brian S Ken je het gedachtegoed niet van FvD? En dan het lef hebben om het in Kura Hulanda uit de dragen! Misschien dat dit artikel je helpt. Van RTLnieuws: “Uit uitgelekte WhatsApp-berichten van vooraanstaande Forum voor Democratie-leden blijkt dat Thierry Baudet de intelligentie van witte mensen superieur vindt aan die van latino’s en afro-Amerikanen. Over het IQ schrijft Baudet: “Blank 110, Hispanic 90, Afro 75. Of iets dergelijks”, meldt EW, voorheen Elsevier, dat het interne FvD-berichtenverkeer inzag.”

 16. En nu was het in Kura Hulanda, zonder te weten waar het over gaat”. Pik Pisas woont wereldwijd congressen, conferenties en andere “Bida ta dushi” evenementen bij,!, op jouw kosten. Heeft Pik enig iedee waar het over gaat? Heeft Pik wel door van achteren, dat hij van voren bestaat? De domste premiers en parlemenariers van het koninkrijk, die vind je op Curaçao.
  Eens met de stelling van @ Brian. Reden: Zie grondwet!

 17. Zonder na te denken waar het over gaat.

  Reborn, Werk jij bij Kura Hulanda dan? Wellicht weten ze het wel en zijn zij van mening dat iedereen recht heeft op vrije meningsuiting. Zoals in de grondwet staat.

 18. Als je een verantwoorde gratis vakantie wil naar Curacao.
  Verantwoord op je onkosten formulier nl fiscus geaccepteerd…..
  Op kosten van de “Party” Hallo… Dan moet je iets doen.
  Curacao politicy doen niet anders. zieltjes winnen in China…
  “Strategische partners”

  Curacao intereseerd ze geen F. De achter ban in Cur wel.. Ik ben naar Curacao geweest om te “praten” met de achter ban en ik was daar ook toen de koning met gevolg er was.
  De ministers die met Venezuela onderhandelen bij Acoya
  NL praat met venezuela en de koning is op bezoek en de bank praat over verleden.
  Pfff..
  Ben ik echt de enige die de samenhang ziet ?

  Ik was daar ook. en ik ben er bij voor de democratie.

 19. Dan heb je de debatten die Baudet voert nooit gevolgd. Ik raad je aan via de gemiste debatten van de afgelopen jaren alles wat uit de mond van Baudet en z’n trawanten is gekomen met grote aandacht te beluisteren. Zijn standpunten zijn al jaren een punt van discussie, hij blijft erbij dus heeft z’n kansen nooit benut. Een typisch narcissistic figuur.
  Maar goed dat is jouw mening, prima, ik vind die griezel er niet meer toe doen , dus laat het hier verder bij.

 20. Beste John, alsof de andere partijen zo fijn zijn, rechts vult de zakken met de rechterhand, en links vult de zakken net zo hard, maar dan met de linkerhand. In al die partijen zitten figuren en ideëen die niet deugen, of niet de gewenste uitwerking hebben, hoe ideaal ook bedoeld, dus wat dat aangaat kunnen we elkaar een hand geven. Mijn punt is dit:
  “I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.” En dat geld voor elke burger. Als het niet klopt wat iemand zegt, dan moet die persoon niet de mond gesnoerd worden, maar de standpunten van die persoon weerlegd worden. En dat moet da een fluitje van een cent zijn, mits je valide argumenten hebt. Dan heb je een gezond debat en uitwisseling.

 21. Hi @Knoek koe
  Je draaft een beetje door.
  Als eigenaar/uitbater heb je het recht iemand te weigeren gelukkig maar want het is jouw tent.
  En idd in dit geval een racistische ultrarechtse partij.
  Ik heb dan niet zo’n groot bedrijf maar ik zou geen van deze figuren als cliënt willen. Ook dat is mijn goed recht.
  Slier heeft dit m i terecht gedaan. Als Baudet eerlijk was geweest dan had hij de reservering meteen onder z’n eigen naam danwel zijn partij moeten doen. Dat heeft ie niet gedaan ongetwijfeld wetende dat hij ook hier niet lekker ligt.
  Verder – even een zijsprong – doet hij nu juist wat hij andere partijen altijd verwijt. Het reizen op kosten van de belastingbetaler en nog wel met een groep in de M class.

 22. Voor Forum voor Democratie, geldt, “there is no such thing as bad publicity”, Baudet is blij met elke vorm van publiciteit.

  Het zou best kunnen en zelfs hoogst waarschijnlijk dat FVD nooit van plan was om hier een toespraak te houden, maar de gratis publiciteit wilde.

  De meesten van ons kennen het standpunt van Forum over de zwarte medemens, ze zijn lui, dom en crimineel.

 23. Met begrip om dit idd niet te doen. Nog afgezien van dat FvD een populistische, wat racistische, zogenaamd ‘democratische’ partij is. A. U. B. niet hier

 24. Ik heb niets met de partij maar dacht dat we leven in een democratie?
  Genoeg hotels en andere zaalverhuurders die hun zalen verhuren aan politieke partijen

 25. @John zegt heel goed! Is dat echt zo? dus John, je zegt eigenlijk dat iemand obv zijn politieke kleur of overtuiging geweigerd mag worden? Mogen dan bv ook Joden en Mohammedanen geweigerd worden als ieen hotelhouder Atheist is? Waar houdt het op? Mogen Christenen weigeren een taart te bakken voor homo’s? Is reeds gebeurd. Mogen Moslims niet moslims honden noemen en weigeren in de Moskee? Nou, begint aardig op Turkije of Cuba en Korea te lijken. Mag iemand dan ook om zijn huidskleur of cultuur of social;e klasse geweigerd worden?

 26. Sinds wanneer buigen hotels zich over de politieke interesses van haar klanten. Het moet toch mogelijk zijn om een zaal af te huren om een meeting te houden? Vraagt hij ook aan elke amerikaan of ze links of rechts zijn? MFK. PS, MAN , en andere crook partijen mogen wel bij meneerkje Koekepeerke komen “borrelen en vergaderen, bijeenkomsten houden/. ? Ohh wacht even.. voor wat hoort wat natuurlijk, Is dit diezelfe gozer die de burger voor zijn personeel wil laten betalen? Wat een lachertje….Begin je personeel eens een decent salaris te betalen, slavendrijver Sliers!!!! En dan ook nog dat miezerige guldentje opslag op de burger proberen afwentelen, dit is nou een typische makamba stinki haragan! Man ga eens basic mores leren en je eigen WIC tronie eens goed in de spiegel bekijken!!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -