25 C
Willemstad
• woensdag 29 juni 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Update: identiteit omgekomen voetgangers vrijgegeven

Persbureau Curacao

Melting candle on cool blue background

Bij twee verschillende ongelukken zijn gisteren twee doden en één gewonde gevallen. Het gaat in beide gevallen om voetgangers. Op de Andres Belloweg in Brievengat reed een pick-up in de richting van de Gosieweg een bejaarde man aan. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising Shawneeweg en Kaya Julio Martina.

- Advertentie -

Waar de man liep op het moment dat hij geraakt werd is nog onduidelijk, maar het lijkt er op dat hij midden op de weg liep.

Door de klap werd de oude man gelanceerd en werd aangereden door een auto uit de tegemoetkomende richting. Een toegesnelde ambulance kon niet veel meer doen, de man overleed ter plaatse.

Zijn identiteit is net vrijgegeven. Het gaat om de 73-jarige Wimbert Feliz Pietersz, geboren op Curaçao op 24 januari 1949.

Rooseveltweg

Even na middernacht overleed een andere voetganger bij een ongeluk op de Rooseveltweg, ter hoogte van Alves Supermarkt.

Twee vriendinnen en een man verlieten daar een snèk, staken over, maar wachtten in het midden van de weg op het aankomende verkeer. De twee vrouwen werden geraakt door een rode pick-up die in de richting van Palu Blanku reed.

De klap was zo hard, dat een van de vrouwen ter plaatste overleed, de andere vrouw kwam onder de wagen terecht. De brandweer moest de pick-up omhoog hijsen om de vrouw te kunnen bevrijden, zij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De chauffeur is aangehouden. De identiteit van de vrouw is zojuist vrijgegeven. Het gaat om 41-jarige Odalis Gustina Volquez De Los Santos, geboren in de Dominicaanse Republiek op 26 oktober 1980.

Pietersz en De Los Santos zijn het dertiende en veertiende slachtoffer dit jaar die een ongeluk in het verkeer niet hebben overleefd.
Bron: Persbureau Curacao

- Advertentie -

Artikel delen

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Automatische concepten

Nu.cw | Storm heftiger en eerder dan verwacht, avondklok vervroegd

De avondklok die de overheid heeft ingesteld in verband met de naderende tropische storm is vervroegd. Dat heeft premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) bekendgemaakt. De Toke...

Nu.cw | Vlucht KL-735 naar Curaçao vertrekt pas morgen

De KLM-vlucht KL735 naar Curaçao wordt verder vertraagt. Dat meldt KLM-regiomanager Dirk Buitelaar tegenover Nu.cw. De vlucht stond oorspronkelijk gepland om rond 15.00 uur Nederlandse tijd...

Nu.cw | TUI-vlucht naar Curaçao wijkt uit naar Punta Cana

TUI zal vlucht OR351 naar Curaçao vandaag laten uitwijken naar Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. Dat meldt een woordvoerder van TUI aan Nu.cw. “Aanvankelijk leek het er...

NU | Tropische storm ABC-eilanden landt begin van de middag als eerste op Bonaire

De tropische storm die Aruba, Bonaire en Curaçao mogelijk zal treffen, komt waarschijnlijk woensdag rond 16.00 uur (plaatselijke tijd) als eerste aan land op Bonaire. Dat zegt...

RTL | Orkaanseizoen belooft weer zwaar te worden

Ook dit jaar belooft het opnieuw een hevig orkaanseizoen te worden. De spits is al afgebeten in Mexico en komende nacht wordt de tweede grote storm van...
- Advertentie -
- Advertentie -