30 C
Willemstad
• donderdag 22 februari 2024

Democracy now! | Thursday, February 22, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 22 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SMH | The private chat messages from inside an Australian billionaire’s ‘money machine’

Patrick Begley | Sydney Morning Herald At 28, Edward Craven has built Stake.com into one of the world’s biggest gambling enterprises. But there is another side to its...

ParadiseFM | ‘Nederlandse bureaucratie onnodig belastend voor BES-eilanden’

De Caribische eilanden Bonaire, Sint-Eustatius en Saba klagen al lang over de bureaucratie die om de hoek komt kijken als ze geld van Nederland nodig hebben. Het...

ParadiseFM | Hevige brand in populaire snackbar ‘Lik je vingers’

De Curaçaose brandweer moest vanochtend met spoed uitrukken nadat ze een melding hadden gekregen van een brand midden in Saliña. Bij aankomst bleek dat de populaire snackbar...

ParadiseFM | Opnieuw arrestatie in zaak van ontvoerde ondernemer

De politie heeft gisteren een 21-jarige Curaçaose man gearresteerd. Hij is al de zevende opgepakte verdachte in de zaak rond de ontvoering van een ondernemer in Veeris...
- Advertisement -spot_img

PBC | EU Desk Curaçao roept wereldwijde Curaçaose gemeenschap op voor ‘EU Funds Week’

HomeLandenCuraçaoPBC | EU Desk Curaçao roept wereldwijde Curaçaose gemeenschap op voor ‘EU...

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Ter ere van haar vijfjarig bestaan nodigt EU Desk Curaçao de wereldwijde Curaçaose gemeenschap uit om deel te nemen aan de EU Funds Week 2023.

Die staat deze week in het teken van de ontwikkeling van economische en sociale vooruitgang in Curaçao door middel van de inzet van Curaçaoënaars wereldwijd, de zogenaamde diaspora.

De EU Funds Week vindt plaats 11 tot en met 15 december en is een platform voor Curaçaoënaars over de hele wereld om bij te dragen aan de lokale en internationale kennis- en vaardighedenontwikkeling.

Het evenement heeft als doel om de economische en sociale ontwikkeling in Curaçao te stimuleren door innovatieve producties en investeringscapaciteiten van Curaçaoënaars wereldwijd te benutten.

Exportstrategie

Deze inspanningen zijn essentieel voor de implementatie van Curaçao’s Nationale Exportstrategie, met een speciale focus op sectoren zoals IT en de creatieve industrie.

Tijdens de week worden verschillende onderwerpen aangesneden, waaronder technologie, creatieve vaardigheden, gezondheid, circulaire economie, welzijn, maar ook politiek en bestuur.

De virtuele sessies, toegankelijk voor een breed publiek waaronder overheidsfunctionarissen, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, lokale NGO’s, professionals, docenten en onderzoekers, vinden elke dag plaats tussen 9:30 en 12:00 uur en tussen 14:00 en 17:00 uur.

Deelname aan de ‘EU Funds Week’ is kosteloos. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via [email protected] of door zich te registreren via het onlineformulier om de Zoom-link te ontvangen.

Voor een overzicht van het volledige programma van de ‘EU Funds Week’ en het registratieformulier, kun je terecht op https://bit.ly/EUFUNDSWEEK2023.

Bron: Persbureau Curacao

3 reacties

  1. Dat is dan lekker op tijd dat dit bericht wordt gestuurd. Is men op de hoogte dat de doelgroep aan het werk is op die dag? En dan bedoel ik echt werk he, niet ala Carl Manuel. En als ik kijk wie er aanschuiven weet ik al genoeg. Wordt weeral een sessie met veel geblaat en belangrijk kijken en nul komma niks aan resultaat. Zijn de oliesjeiks van dubai ook aanwezig trouwens. Pikkie Paljas had dat geregeld toch?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties