26 C
Willemstad
• dinsdag 21 maart 2023

Luchtvaartnieuws | Akkoord over onbeperkte vluchten tussen Curaçao en Trinidad & Tobago

WILLEMSTAD – Luchtvaartmaatschappijen uit Curaçao en Trinidad & Tobago kunnen binnenkort onbeperkte commerciële vluchten tussen elkaars eilanden aanbieden. Dat is de uitkomst van de onderhandelingen over een...

Column Kadushi | Té ongeloofwaardig

Dossier Koninkrijksrelaties “Het eiland is dankzij de bijna altijd schijnende zon, een heerlijk verkoelende passaat en de vijftig tinten blauw gekleurde zee populair bij toeristen die weinig geven...

PBC | Dode na schietpartij bij rotonde Palu Blanku

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een dode en een gewonde door een schietpartij. Dit gebeurde rond 3 uur in de ochtend van 19 maart. Volgens de politie is er...
- Advertentie -

PBC | Politicus Rolando Brison dag na aanhouding weer vrijgelaten

Persbureau Curacao PHILIPSBURG – Het Openbaar Ministerie (OM) op Sint-Maarten heeft bekendgemaakt dat Rolando Brison, een parlementslid dat vrijdag werd gearresteerd op verdenking van het aannemen van steekpenningen...

PBC | Video: Hoe vangt de marine drugs in het Caribisch gebied?

Persbureau Curacao In deze video legt de marine uit hoe drugs worden onderschept in het Caribische gebied. Voor drugssmokkelaars is de Caribische zee de perfecte plek om ongezien...

PBC | Tentoonstelling slavernijverleden van het Rijksmuseum te zien in New York

Persbureau Curacao NEW YORK – Het onderwerp van slavernij is van wereldwijde betekenis. Om die reden heeft de Verenigde Naties (VN) besloten om de tentoonstelling “Slavernij” van het...

Column Youp | Doffe dreun

Lees ik nou dat steeds minder Nederlanders seksueel actief zijn en dat alleen de 70+’ers nog regelmatig vaak van bil gaan? Hebben die oudjes bij die enquête...
- Advertentie -

ParadiseFM | RdK gelooft in CPR

Newton ’

CPR is de beste kandidaat voor de overname van de raffinaderij. Daar is RdK nog steeds van overtuigd. Het bedrijf betaalt maandelijks zo’n 2,2 miljoen voor de huur van tanks op Bullenbaai. Daarmee dekt RdK zijn payroll.

Volgens RdK-directeur Patrick Newton blijkt daaruit dat CPR geld heeft en toegewijd is om te investeren op Curaçao. De preferred bidder heeft een Amerikaanse investeerder achter zich die miljarden stopt in de modernisering van de raffinaderij. Op dit moment moet de centrale bank een deviezenlicentie verstrekken zodat het geld op een lokale rekening gestort kan worden.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. @kabrieten poot. Je hebt volkomen gelijk. Maria kwam met PDVsa als konijn uit de bekende hoed. Shell heeft toen het bekende contract opgesteld; er was geen speld tussen te krijgen. Het asfaltmeer is een kado van de heer Hueck.
  Ter informatie, Shell was bereid om de raffinaderij af te breken en het terrein schoon op te leveren. Maria wilde niet luisteren.

 2. En praatjes vullen geen wegdek gaatjes, je heb wel kans dat er weer over een paar weken een heel groot KONIJN uit het hoge hoed contract springt tussen CPR en RdK CPR hebben nu Bullenbaai in macht en daar ging het allemaal om die komedie . Al brand de RdK tot aan de grond af zal dat hun een reed roesten ze denken dan alleen daaaag Pik we hebben je aan je Pik.

 3. Maar ja ‘ ZE ‘ dachten dat ‘ ZE ” goud hadden gevonden.

  Hebben ZE ook gehad. Elk jaar een envelopje vanuit Venezuela.. Het eiland kreeg er niet voor natuurlijk.

 4. Het stomste wat ze hebben kunnen doen de afgeschreven Puinzooi van Shell voor NAF 1,– overnemen met : ALLE LUSTEN EN LASTEN!!!
  Als ‘ ZE’ dat niet hadden gedaan dan had Shell heel de troep als CHEMISCH AFVAL moeten afvoeren en het terrein schoon moeten opleveren.
  Maar ja ‘ ZE ‘ dachten dat ‘ ZE ” goud hadden gevonden. Maar in werkelijk-heid niet één kat in een zak maar een nest vol.

 5. Doet me denken aan de peperdure reizen die de zwaar overbetaalde omhooggevallen kleuterleidster Maria Liberia Peeters naar China maakte als onderdeel van de projectgroep van de ranzige Werner ‘Wacko’ Wiels.

  En dat terwijl dit opgewarmde oude lijk nog geen olie van frituurvet kan onderscheiden.

  Binnenkort krijgt oma Liberia Peeters met op haar CV twee zanglessen en een zwemles zelfs een eredoctoraat.

  Doet me denken aan hoe een van de grootste criminelen van het eiland, Gerrit Schotte, zo’n eredoctoraat kreeg van een van zijn mafiavriendjes, de eigenaar van de bouwval die WTC heet. Geweldige komedie.

 6. Er blijven vragen. Logisch; de transparantie van het proces is 0 en de misstanden (corruptie?) rondom de Cie. Wiels worden nog steeds verzwegen. Niet goed. Ook is niet duidelijk waarom nu pas CPR zo geinteresseerd is. Enz. enz. Hoop doet leven, maar of dat ook geldt voor onze refineria is zeer de vraag.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -