31 C
Willemstad
• woensdag 12 juni 2024

DH | Multi-million-dollar St. Maarten Crime Fund lacks financial administration and policy plan

PHILIPSBURG--“There has been no indication of any activities on this measure.” This statement pertains to the restructuring of the Crime Fund St. Maarten as mentioned in the...

AntilliaansDagblad | Links wint op Bonaire

Van Huffelen krijgt veel voorkeursstemmen in CN; hogere opkomst dan in 2019 Kralendijk - GroenLinks-PvdA heeft op Bonaire overtuigend gewonnen. Van de 1.784 geldig uitgebrachte stemmen kreeg de...

AntilliaansDagblad | Afgifte watersportvergunningen stilgelegd

Oranjestad - Aanvragen voor een nieuwe watersportvergunning worden tot nader order niet in behandeling genomen. Vanaf 1 januari 2025 moeten alle commerciële vaartuigen een ‘propeller guard’ aan...

AntilliaansDagblad | Line-up CNSJF 2024 compleet

Willemstad - De organisatie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) heeft gisteravond ‘met groot genoegen en trots’ de laatste namen bekendgemaakt voor de aankomende 2024-editie. Op...

AntilliaansDagblad | PVV levert staatssecretaris

Eind juni beëdiging kabinet-Schoof door koning Willemstad - De kans lijkt groot dat de zes eilanden van het Caribisch deel van het Koninkrijk te maken krijgen met een...

AntilliaansDagblad | Apart Ipko democratisch deficit

Gehele revisie Statuut ‘niet opportuun’ Willemstad - In de afsprakenlijst van het Interparlementair Koninkrijksoverleg (Ipko) staat dat de mogelijkheden onderzocht moeten worden om een apart Ipko of andersoortige...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Partij MAN kiest nieuw bestuur met Kenneth Gijsbertha als voorzitter

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Partij MAN kiest nieuw bestuur met Kenneth Gijsbertha als voorzitter

De partij MAN heeft afgelopen zaterdag afscheid genomen van het oude bestuur en tijdens een partijcongres een nieuw bestuur gekozen, daarbij is oud-minister Kenneth Gijsbertha verkozen tot voorzitter.

Het was het 36e statutaire congres van de sociaaldemocratische partij. Tijdens het congres is ingestemd met de samenwerkingsovereenkomst tussen MAN en PIN. Die twee partijen vormen bij de komende verkiezingen in 2025 een gecombineerde lijst. Ook is afscheid genomen van Irelnety Copra als vertrekkend voorzitter.

Kenneth Gijsbertha gaf als nieuwe voorzitter van Partido MAN aan dat hij zijn uiterste best zal doen om de partij te blijven leiden ‘op basis van menselijke waardigheid, sociale rechtvaardigheid, inclusie, goede communicatie, wederzijds respect en transparantie’.

Behalve de nieuwe voorzitter werd Lidushka Cijntje-Carolie gekozen als vicevoorzitter, Yaël Plet als secretaris-generaal en Florence Tomsjansen-Fernan als penningmeester. Ook zijn er vijf commissarissen gekozen: Giana Murray-Anasagasti, Curtley Perez, Farley Lourens, Angel Alvarez en Jowenny Troeman.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

18 reacties

 1. Het is toch genieten deze dorpspolitiek. Zie toch eens 11 personen gelukkig lachen in de camera. Heel Curaçao weet het maar zij hebben nog niet door dat er 10 levend worden opgegeten door nr 11. Het is nr 11 alleen niet gelukt een zetel te veroveren maar met behulp van 10 gansjes moet het lukken. Of we er gelukkig mee moeten zijn is een tweede maar het blijft knap.
  Een oud rijmpje: ” er vloog eens een gansje over het veld, hij voelde zich kiplekker maar was al besteld “.

 2. @Brian S: De grote slavendrijver en BOMBA sutadó is NIET Nederland, of Nederlandse gezagsdragers, maar figuren als Suzy, en nog een paar die met hun overwicht aan kennis (niet zo moeilijk op Boboçao) en geslepenheid volgzame politieke Curaçaose klunzen en nietsweters (50%CBS volop in actie) heel makkelijk de baas is. Ze staat bekend om haar dedain en minachtende , maar vooral brutu manier van terkeergaan tegen partijgenoten en andere ondergeschikten als iets niet volgens haar mañas gaat. En dat heeft de mond vol over kolonialsme, neo-kolonialisme en gelijkheid. Zelfde verhaal schijnt op te gaan voor zwarte (het schijnt schijnbaar belangrijk te zijn om de kleur te noemen ) bestuur-STER Marveliene Wiels, die ook bomba batidó manieren er op na scheen te houden tijdens haar reino in Yu-di-Corsou huis. Over black perla van de bankenwereld Emsley Tromp en jawel, Bombayra Leeflang ( niet te hopen voor ACP die wel drie dikke pensioenen aan haar uit betaalt momenteel) doen dezelfde verhalen de ronde. De Curacaose gezagdrager met autoriteit , crypto despoten zijn het. Mac William heeft ook als een kattig katje en belerende schooljuffrouw de staten voorgezeten. Nou is het met een stel horken, ongeletterden en onbetamelijken ook wel een behoorlijke uitdaging om je zinnen bij elkaar en onder controle te houen. Wederom fullblown 50%CBS in actie.

 3. Tanta Shushi is een heelgeslepen mens, die de politieke onbenullen en lolo’s van Curaçao met gemak onder de knie krijgt en voor haar lucratieve wagentjes kan spannen. En tegen elke vorm van serieuze bestuursverbetering is , zodat ze geen strobreed in de weg wordt gezeten om haar “toko’s”te runnen om vervolgens zoveel mogelijk uit de staatsruif te kunnen vreten.

  En iedereen (en NL) die hier iets aan wil doen krijgt meteen de wind van voren. Ineens is Nederland bezig om slavernij te herintroduceren etc. Dat ze gelujjig Ava airways geen vergunning gaf was waarschijnlijk omdat Arrindell (zelf ook een boef) haar familie geen leuke baantjes wilde geven. En dan zijn er nog mensen die in Suzy een heldin zien.

 4. Scams van tanta Shushi (Camelia – Römer) op een rijtje:

  Wellness-scam, Blue Factor, opleiding Politie, Cannabis teelt bussiness,CMC project waar ze big friend en onervaren kluns op Ziekenhuisproject gebied Betrian S. lekker toestopte met uurtariefvergoedingen van wel Naf 700 .

  Vergeet de de covidhotel affaire niet. Waar ze geregeld had dat haar stiefdochter geld kon slaan uit Covid quarantaine verplichtingeen van toersiten en andere Curacao bezoekers die ze zelf gekoekelefoekst had, tegen disgusting prijzen,

  Tanta Shushi is een heelgeslepen mens, die de politieke onbenullen en lolo’s van Curaçao met gemak onder de knie krijgt en voor haar lucratieve wagentjes kan spannen. En tegen elke vorm van serieuze bestuursverbetering is , zodat ze geen strobreed in de weg wordt gezeten om haar “toko’s”te runnen om vervolgens zoveel mogelijk uit de staatsruif te kunnen vreten.

 5. Waarom lacht Suzy Camelia Römer (alias tanta Shushi) zo breedbekkikkerig en sneaky?: Ze ziet allemaal volgzame politieke sufferds, klunzen en onbenullen om zich heen staan die ze met gemak kan bespelen en manipuleren om vervolgens in haar voordeel te gebruiken.

 6. Drechi zit zich met zijn blokfluit te verbijten omdat hij niks positievs kan inbrengen.

  Innieder geval met grijpberta en co wordt het niks met de man sushi

 7. @DpbT: als je de foto bekijkt, durf jij dan te beweren dat het IQ meer dan 40 is?

  Gecumuleerd welteverstaan.

 8. Staat het brein achter het zwarte ruitenwetsvoorstel er ook bij? dit zootje moet naar shut doorgereden worden en voor altijd gedumpt worden samen met de stront die daar momenteel geloosd wordt. Corrupte graaiers. Regelde Gijsbeha niet het topsalaris van de Geus. Vieze oplichters zijn het.

 9. Man man man, wat staan ze er weer fotogeniek op zeg. Duizenden guldens per maand opstrijken en nog geen eens een strijkijzer kunnen veroorloven. Is er dan niemand die zegt tegen Grijpbertha “trek even wat fatsoenlijks aan want dit ziet er niet uit”

  Verder beloofd het weer veel goeds hoor. In 2025 komen de bekende namen weer bovendrijven voor de verkiezingen. Dit keer zullen ze echt werken voor Curacao. Dit keer zullen ze integer en betrouwbaar zijn. Dit keer zullen ze de armoede helpen verlichten en Curacao in glorie doen verrijzen. De vorige keren dat ze aan de macht waren en niks hebben klaargespeeld? Nee, nee dat lag niet aan hen. Dat waren de anderen die tegenwerkten. Corruptie zaken of dubieuze zaken waar hun naam aan betrokken was? Nee, nee dat is allemaal niet waar.

  Na doktor Da Costa Gomes zijn er maar weinig intelligente en integere politici geweest.

  Maar goed, het merendeel van de bevolking zal weeral stemmen op de partijen. Hun stem vergeven voor een glaasje rum en een pastechi is waar de YDK goed in is.

 10. Moet deze congregatie van door en door corrupte lieden Curaçao naar betere tijden leiden? Suzy met haar Blue Facor scam. Citaat artikel Knipselkrant: De twee grootste crediteuren van Blue Factor zijn PSB Bank en Vidanova.
  PSB Bank heeft per datum faillissement een bedrag van Naf. 5.511.419,= te vorderen en Vidanova Naf. 10.025.352,=. En Gijsbertje en dochterlief. Giselle: SCHAAM je diep om jezelf als een integer persoon te bechrijven en met dit soort boeven op de foto en partij te staan. Julie zijn allemaal een pot corrupt nat (dochter Giselle voortrekkerij) . En wat Suzy (en Gijsbertha) betreft: Lock them up.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties