25 C
Willemstad
• woensdag 29 juni 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | PAR reikt 1e ‘Ekselensia-prijs’ uit

Foto Extra

De politieke partij PAR heeft een nieuwe prijs in het leven geroepen. De Ekselensia-prijs is opgedragen aan oud-Statenvoorzitter William ‘Junior’ Millerson. Vandaag is het precies twee jaar geleden dat Millerson overleed. De politicus was ook een karateka en is voor zijn sportprestaties opgenomen in de Hall of Fame.

Om zijn nalatenschap te eren en om meer mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen, reikt de PAR deze prijs uit. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan jongeren die uitblinken op het gebied van sport, school en vrijwilligerswerk.

- Advertentie -

Een commissie bestaande uit deskundigen en PAR-leden kiest de genomineerden. De uitreiking is op de geboortedag van Millerson, 10 januari. De eerste keer dat de prijs zal worden uitgereikt is dan ook in januari 2023.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. Op curacrim word er al een prijs of beker aan je uitgereikt als je een maand lang de uitgang van de kont van een politiek F&F tot aan zijn HUIG leeg zuigt.

 2. Het is net bij1, te vuur en te zwaard rasisme en discriminatie bestrijden in tussen critici uitmaken voor rassit en neoklolonisator en zelf ten ondergaan aan een interne angstcultuur en nepotisme.
  Silvana zal het uitstekend doen in de locale politiek van Curaçao.

 3. @ericlapas schreef;
  “In dit video is het woord Antilliaan 3x in negatieve zin gevallen en er zitten daar 3 mensen van Curaçaose afkomst en ze trekken hun bek niet open.”

  Kom op ericlapas, het woord Antilliaan is inderdaad 2 of 3x genoemd, maar niet in zo’n mate dat de aanwezige gasten van eventueel Curaçaose komaf per se hadden moeten reageren. Gelukkig maar dat ze hun mond hebben gehouden anders hadden ze echt een slechte beurt gemaakt.

  Het debat immers handelde over de slechte gewoonte van sommige politici (en óók de media) om criminele activiteiten van een allochtone boosdoener meteen de hele bevolkingsgroep te betrekken. In dit geval debatteerden de gasten 21 min. lang over Marokkanen, niet over Antillianen. Kortom, voor eventueel aanwezige Antillianen was er absoluut geen reden om hun mond open te trekken.

 4. Het is hetzelfde verhaal als met die stomme lintjesregen, zolang iemand geen kritische noot over de regering laat horen mag hij en zij alle prijzen en lintjes ontvangen.

  Hetzelfde zien we in Nederland, allochtonen worden heel snel knuffel allochtonen als ze kritiekloos zijn.

  In dit video is het woord Antilliaan 3x in negatieve zin gevallen en er zitten daar 3 mensen van Curaçaose afkomst en ze trekken hun bek niet open.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZQDIZPyQUGQ

  Het woord jodenvervolging komt ook ten sprake en ook toen werd gekozen om te zwijgen ten gunste van een carrière.

 5. Een variatie van de spelen in de zin van geeft het volk brood en spelen.
  En tegelijkertijd is het een mogelijkheid voor de partij om “positief” in het nieuws te komen.
  Als de partij echt positief in het nieuws wil komen moeten ze intern een eind maken aan de samenwerking met personen die de schijn van corruptie tegen hebben en daarna een vuist maken tegen verspilling door het huidig kabinet en bij de overheidsentiteiten, wat overigens hun taak is als opposite.
  Ik vind dit erg goedkoop.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Automatische concepten

Nu.cw | Storm heftiger en eerder dan verwacht, avondklok vervroegd

De avondklok die de overheid heeft ingesteld in verband met de naderende tropische storm is vervroegd. Dat heeft premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) bekendgemaakt. De Toke...

Nu.cw | Vlucht KL-735 naar Curaçao vertrekt pas morgen

De KLM-vlucht KL735 naar Curaçao wordt verder vertraagt. Dat meldt KLM-regiomanager Dirk Buitelaar tegenover Nu.cw. De vlucht stond oorspronkelijk gepland om rond 15.00 uur Nederlandse tijd...

Nu.cw | TUI-vlucht naar Curaçao wijkt uit naar Punta Cana

TUI zal vlucht OR351 naar Curaçao vandaag laten uitwijken naar Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. Dat meldt een woordvoerder van TUI aan Nu.cw. “Aanvankelijk leek het er...

NU | Tropische storm ABC-eilanden landt begin van de middag als eerste op Bonaire

De tropische storm die Aruba, Bonaire en Curaçao mogelijk zal treffen, komt waarschijnlijk woensdag rond 16.00 uur (plaatselijke tijd) als eerste aan land op Bonaire. Dat zegt...

RTL | Orkaanseizoen belooft weer zwaar te worden

Ook dit jaar belooft het opnieuw een hevig orkaanseizoen te worden. De spits is al afgebeten in Mexico en komende nacht wordt de tweede grote storm van...
- Advertentie -
- Advertentie -