31 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Hoge straffen voor moord op Peter R. de Vries

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Hoge straffen voor moord op Peter R. de Vries

In Nederland zijn vanochtend straffen opgelegd voor de moord op Peter R. de Vries. Schutter Delano G. en chauffeur Kamil E. krijgen 28 jaar opgelegd. Krystian M. moet 26 jaar en 1 maand de cel in.

Het Openbaar Ministerie eiste in januari nog drie keer levenslange gevangenisstraffen voor de schutter, de chauffeur en de organisator van de moord. Delano G. is van Antilliaanse afkomst. Net als Gerower M. en Erickson O.. Zij kregen opdracht om de moord te filmen en te delen op sociale media om de schok te vergroten. Beide mannen kregen 10 jaar celstraf opgelegd in plaats van de geëiste 21 jaar.

Het OM beschouwt de aanslag op De Vries als een terroristische daad, omdat er met de filmpjes angst gezaaid moest worden. De rechtbank oordeelt dat er geen sprake was van terrorisme. Ludgardo S., Divainy K. en Christopher W. worden vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs voor deelname aan een criminele organisatie. De rechtbank oordeelt dat er geen sprake is van een criminele organisatie, maar dat het losse groepjes mensen zijn. Ook Lugario S. werd vrijgesproken van betrokkenheid bij de moord op De Vries. Hij krijgt wel vier weken cel voor het bezit van harddrugs.

Bron: ParadiseFM

1 reactie

 1. Ben benieuwd of die gasten in hoger beroep gaan.
  Linke soep met die magistraten.
  Je weet nooit hoe hun pet staat als zij zich er weer over moeten buigen.
  Hoe zal de vlag gaan hangen nu met de ruk naar rechts in de politiek?
  De steunbetuigingen voor onze Indo-look Wilde held op sokken over zijn ongezouten kritiek op de is lam uit Canada, Italie, Engeland en Amerika stromen met uitgesproken bewondering binnen. Ook op Tok Tik, de onderbuik van het volk.
  Ook in Nederland mogen wij ons verheugen op herwonnen neo Fascisme dat met nieuw elan de getergde bevolking laaft die haar onlust projecteert op de gelovigen.

  Pim Onfortuyn liet zich lekker en graag nemen door Marrokkaanse schandknaapjes tussen de banken terwijl hij op de kansel luidkeels zijn ongenoegen uitte over dat verachtelijke ras.
  Lip service om stevig aangebrast de politieke wind te vangen.
  Ben benieuwd met wie die gepeste verWilderde kat uit Limbabwe de katjes in het donker knijpt.
  Ik zal dan de camera obscura herschrijven naar deze tijdsgeest.
  Ben nog op zoek naar wie dan het Urbi et Orbi zal uitspreken.
  Onze monsieur, de ju di terra, was een grote M. Dat wist iedereen maar mocht niet op de TV gezegd worden. Het was de ondergang van onze volksheld Papa Godead die de banvloek kreeg.
  Onze Calme politicus rakelt de volksentimenten over homo’s weer op. Het speelt. Hij zinspeelt daar op en hoopt op politiek gewin.

  Tot slot,

  Een Gotspe,
  Vier weken voor hard drugs bezit,
  terwijl de leveranciers daar doorgaans vier jaar voor krijgen.
  De wereld op zijn kop.
  De gebruikers zijn het probleem,
  Niet de leveranciers, die faciliteren slechts.
  Het moet niet veel gekker worden in deze gehersenspoelde wereld.

  Peter Pan, Robin Hood
  Zeg aan je dochter, die zich in jouw voetsporen beweegt,
  A good hero
  Is a dead hero.
  Hij kan het weten als gelauwerde Don Quijote de la Mancha.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties