28 C
Willemstad
• vrijdag 1 december 2023

Extra | Journaal 30 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Staatssecretaris Gunay Uslu vertrekt en gaat naar Corendon

Koen Nederhof en Pepijn van den Brink BADHOEVEDORP - Demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Cultuur en Media) vertrekt vroegtijdig uit het kabinet. Ze gaat in december aan de slag...

CC | Alarming financial situation at the University of Curaçao: Annual budget shortfall of 7 million guilders

WILLEMSTAD - The University of Curaçao (UoC) grapples with significant financial challenges on an annual basis, as revealed by Rector Magnificus Francis de Lanoy. The budget shortfall...

Democracy now! | Wednesday, November 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Vraag naar seniorenwoningen neemt verder toe op Bonaire

Marit Severijnse Eerder publiceerde Caribisch Netwerk over ouderen op Bonaire die niet meer alleen thuis kunnen wonen. Het aantal aanvragen voor aanleunwoningen en specialistische zorg blijkt een jaar later...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Giselle Mc William lijsttrekker combinatielijst MAN-PIN

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Giselle Mc William lijsttrekker combinatielijst MAN-PIN
Extra
Om politieke versplintering tegen te gaan bundelen de politieke partijen MAN en PIN de krachten. De combinatie zal de verkiezingen van 2025 ingaan met één verkiezingsprogramma, één kandidatenlijst, één campagneleider en Giselle Mc William als lijsttrekker.

Dat is gisteren uitgelegd tijdens een persconferentie. De MAN zal zeventien kandidaten presenteren en de PIN, van politiek leider Suzy Camelia-Romer, 12 om samen een lijst van 29 kandidaten te vormen. Het doel van deze samenwerking is om politieke krachten te bundelen en verdeeldheid in de politiek en de samenleving te voorkomen. De partijen geven prioriteit aan de bestrijding van armoede, werkloosheid, het verbeteren van het onderwijs, en de gezondheidszorg. Andere thema’s zijn de aanpak van huiselijk geweld, de groeiende ongelijkheid en de klimaatcrisis.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

14 reacties

 1. Suzy en Betrian hebben ‘n gok ok gegeven aan Elias in de tijd van Pourier maar wel achter zijn rug , hij wilde geen akkoord geven , maar toen was er inmiddels al getekend.

 2. De kritische onder ons weten dat er meerdere duistere krachten hier op Curacao bezig zijn. Camelia Römer is lid van de groep Sopi, deze groep werd in verband gebracht met de moord op Wiels. Een andere verdachte was Kade Wilsoe die precies de lokatie van Wiels wist. Kade Wilsoe en Camelia Römer zijn nooit aangehouden voor onderzoek.

  Wat een beetje verdacht is, de link van TV Direct met deze twee, waarom wordt Kade Wilsoe en Camelia Römer te pas en te onpas voor de camera gehaald voor nietszeggende interviews? Wat voor belang heeft Jachmin Pinedo erbij dat de bevolking Camelia Römer niet vergeet? Wat heeft dit allemaal te maken met het vertrek van de ster Journalist, Nicole Trinidad bij Direct TV?

 3. Giselle gaat in de leer bij een heks, hoewel zij al aardig op weg was als bruja.
  Heeft die fossiel uit de vorige eeuw nog niet genoeg schade aangericht ?

 4. Deze move is voor Suzy de enige mogelijkheid om weer in het centrum van de macht te komen om zoals we ondertussen kunnen weten haar “snode”plannetjes te kunnen voortzetten.

  Potentieel nog meer macht omdat de resultaat wel weer dicht op elkaar zal zitten en er wellicht er een regering met 11 zetels zal komen en dan zou Suzy heel veel macht hebben… Merendeel van de Statenleden zijn misbaksels, minkukels, meelopers en nietsnutten die maar al te blij zijn met een baantje maar Suzy is de gevaarlijke dame!

 5. Wat een naïviteit van deze dame. Wordt straks met huid en haar opgegeten. Politieke krachten bundelen met een partij die niet in staat is ook maar 1 zetel binnen te halen. Ja ja.
  Ondanks de opmerking van Suzy dat zij zou zijn benadert zou Giselle eens goed moeten nadenken op welke wijze het eerst contact tot stand is gekomen.
  Deze move is voor Suzy de enige mogelijkheid om weer in het centrum van de macht te komen om zoals we ondertussen kunnen weten haar “snode”plannetjes te kunnen voortzetten.

 6. De typische oude deuren intrappen. Zowel Suzy als Mc William zijn minister geweest. Ze hebben niets strucureel opgelost of verbeterd.

  Nou nou De dochter van Giselle heeft veel werk gedaan bij het Covid Team en Suzy heeft Maharo Isenia en haar eigen familie baantjes gegeven.

 7. De typische oude deuren intrappen. Zowel Suzy als Mc William zijn minister geweest. Ze hebben niets strucureel opgelost of verbeterd. Suzy wil weer PINNEN van de staatskas! Een Ratje is het, en een oude ook nog. Mc WIlliam scoort niet bij het plebjesvolk. Te truttig, te elitair, te “kijk mij nou eens staan”. Suzy ligt ook allang niet meerr goed bij het volk. Men heeft haar gewiekste zelfbelang allang door. Suzy en Giselle Mc hebben wel iets gemeen. Ze trekken allebei hun familie voor.

 8. De partijen geven prioriteit aan de bestrijding van armoede, werkloosheid, het verbeteren van het onderwijs, en de gezondheidszorg. Andere thema’s zijn de aanpak van huiselijk geweld, de groeiende ongelijkheid en de klimaatcrisis.

  Beide zaten een aardige tijd in de regering maar deden hieraan niets.

 9. “Het is weer oude wijn in nieuwe zakken , en voor de rest is het niks , nada , noppes .
  Veel geschreeuw en weinig wol .”

  klopt geen partij programma, geen doorrekening van plannen. Het merk PIN heeft zijn beste tijd gehad dus nu gewoon door met een ander label. Geen enkele structurele lange termijn visie te bekennen behalve de ruif leegroven voor jezelf en friends and family en als het je te heet onder de voeten wordt, gewoon nederland de schuld geven van kolonialisme

 10. Wat voor bestuurservaring heeft Mc William? Ooit was ze statenvoorzitter, dat ging haar maar moeilijk af. Suzy is een geslepen tante die heel goed de mazen in de wet weet op te sporen om haar wega shushi te spelen.

 11. Het doel van deze samenwerking is om politieke krachten te bundelen en verdeeldheid in de politiek en de samenleving te voorkomen. De partijen geven prioriteit aan de bestrijding van armoede, werkloosheid, het verbeteren van het onderwijs, en de gezondheidszorg.

  Man, man, man. Zeker de man heeft sinds de jaren 70 daar alle tijd voor gehad. Maar ze hebben niks maar dan ook niks gepresteerd. De PIN van Sushi Graaimelia bestaat niet zolang..kijkemde naar de staat van dienst echter van tante Sushi dan heeft zij ook niks, nul nada gepresenteerd. Dus Griecel Mac Kwek stop ermee.

 12. Een beetje rare zet van MAN, blijkbaar heeft Camelia Römer een gunst te goed van Mc. Williams van de tijd dat ze samen in PNP zaten. En te bedenken dat MAN ooit als een Sociaal Democratische partij is begonnen met de leuze, “Ku man limpi den gobiernu”. Nu jaren later schijt Camelia Römer en Mc. Williams in diezelfde hand.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties