31 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | Tony Castro opgepakt voor vandalisme

HomeLandenCuraçaoNu.cw | Tony Castro opgepakt voor vandalisme

Oud-Statenmedewerker Tony Castro is donderdag gearresteerd. Castro werd op heterdaad betrapt op vandalisme.
Hij bracht graffiti aan bij de rotonde van Janwe. Terwijl hij met een spuitbus de muur van de rotonde bekladde, reed er een politiewagen voorbij.

De tekst zegt: ‘100 procent Lil K’, waarschijnlijk refereert Castro naar de Nederlandse rapper Lil Kleine die in opspraak is geraakt voor relationeel geweld.

Eerder deze maand bekladde Castro op zeker negen verschillende locaties de muren met aantijgingen tegen Hans Stadt. Zo schreef hij ‘100% Hans Stadt gestopt met vrouwen slaan#metoocuracao. Deze teksten doken op bij het oude Wimco-pand, een school in de Oranjestraat en bij de rotonde van Janwe. Castro ontkende destijds zijn betrokkenheid. Stadt heeft aangifte tegen hem gedaan van smaad en laster.

Vorig jaar moest Castro vanwege drugssmokkel naar Nederland een gevangenisstraf uitzitten. Sinds zijn vrijlating probeert hij zijn leven weer op de rails te krijgen. Onder andere met zijn initiatief ‘Kofi den fila’, waarbij hij in de ochtendspits koffie aan de Sta. Rosaweg verkoopt. Vanochtend moest hij verstek laten gaan. Door zijn laatste actie heeft de Curaçaoënaar de nacht in een cel doorgebracht.

Bron: Nu.cw

12 reacties

 1. @Joep Meloen dat klopt daarom ook een verwijzing…. het is niet zo moeilijk hoor. Want wat zou 100% lil kleine moeten betekenen volgens jou, waar staat die 100% voor?

  Graag bij elke post dezelfde naam en hetzlfde mailadres gebruiken. Het door jou gebruikte mailadres begint met djmfc1t9******

  Commentpolis

 2. @ Rosbief,

  Interessante wijze van oordelen. Ik heb de grafiti gezien en daar staat alleen 100 % lil Kl, meer staat er niet. Er staat ook niet dat Hans 100 % lil kleine is, dat maak jij er van.
  Maar voor een niet ingewijde staat er gewoon dat de persoon die de grafiti heeft ‘gespoten’ 100 % achter Lil Kleine staat. En de reden? Omdat hij fan is of omdat hij het niet eerlijk vindt dat Lil Kleine achter de tralies zit.

  Zo zie je maar, wanneer je als grafitie debiel onduidelijk bent is het op vele wijze uit te leggen.

 3. @Joepmeloen, hij heeft helemaal geen steun aan een bewezen vrouwmeppen gegeven. Hoezo geef je commentaar als je dit niet eens begrijpt. Hij verwees naar Hans dat hans 100% een lil kleine is, oftewel een vrouwenmepper. Zo moeilijk was is niet….

 4. Nooit begrepen wat velen in deze schreeuwlelijk zien, het is gewoon een irritant figuur en overal ter wereld zou hij al lang en breed aan de ‘me too’ boom zijn gekoopt.

  Dan heeft hij een goede baan, maar vergooit zijn hele toekomst door ook nog maar eens drugs te gaan smokkelen. En nu wil hij de morele held uithangen door eerst de stad vol te plempen met grafiti en daarna zijn steun uit te spreken voor een bewezen vrouwenmepper.
  Laten wij daarom maar het meest logische doen en dat is Toni uit ons leven meppen. Ik wil niets meer van dit figuur horen en wanneer ik hem tegenkom op Sta Rosa lach ik hem gewoon keihard in zijn gezicht uit. Kan absoluut geen medelijden met dit soort losers hebben.

 5. Ik dacht twee weken geleden echt dat ik onze Minister President Pik Pisas zag staan in een ober pak koffie staan te verkopen, maar nu lees ik dat het dus Tony is geweest met een MFK reclame op zijn rug was.

 6. Van Statenmedewerker (salaris: ongeveer ang 5.000,–p.m)naar bendedo van koffie, is inderdaad een hele flinke stap terug. Geen wonder dat je helemaal gefustreert raakt, en gekke dingen gaat doen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties