32 C
Willemstad
• zaterdag 13 april 2024

Extra | Journaal 12 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 11, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 11 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, April 10, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 10 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, April 9, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

NOS | Man agressief tijdens vlucht naar Curaçao, toestel wijkt uit naar Azoren

HomeLandenCuraçaoNOS | Man agressief tijdens vlucht naar Curaçao, toestel wijkt uit naar...
Persbureau Curacao
Vliegmaatschappij TUI heeft gisteren een tussenlanding moeten maken op de Azoren vanwege een agressieve passagier. Een man uit Curaçao viel bemanningsleden lastig, beledigde passagiers en veroorzaakte volgens een lokale krant een “sfeer van terreur”.

Het cabinepersoneel vormde een menselijke barrière om te voorkomen dat hij de cockpit binnendrong. Een woordvoerder van TUI in Nederland heeft het incident bevestigd.

Het agressieve gedrag begon kort na het opstijgen van Schiphol. De verdachte leek onder invloed. Hij maakte seksueel getinte opmerkingen naar stewardessen en claimde lid te zijn van No Limit Soldiers. Dat is een beruchte bende op Curaçao die betrokken was bij de moord op politicus Helmin Wiels in 2013.

De situatie liep uit de hand toen de man naar voren liep en begon te schreeuwen naar alle inzittenden, specifiek Nederlandse passagiers agressief benaderde en hen beschuldigde van het onderdrukken van Curaçaoënaars. Toen hij bij de cockpit naar binnen wilde, is hij tegengehouden door cabinepersoneel. Met de hulp van vier passagiers werd hij overmeesterd.

De piloot moest de vlucht omleiden en landde op de Azoren, waar speciale antiterreureenheden de man arresteerden. Na een vertraging van drie uur zette het vliegtuig weer koers naar Curaçao.

Bron: NOS

Dit artikel is geplaatst in

15 reacties

 1. Overigens is de meneer geen lid van de NLS. Wat de meeste mensen al verwachtten. Deze man lijkt meer op een frequente Reguliersdwarsstraat bezoeker.

 2. @Bram Mosselman..

  Hè ja Bram. Dacht dat je dood was man…. Ik zal maar geen “jammer” zeggen.
  Je kan ook z.g. tegels leggen werk voor ABN met je bedrijf, en de zaak oplichten niewaar?

 3. @Showroe, Er was uiteindelijk te weinig bewijs. Maar denk je nu echt dat hij opgesloten werd door dronkemans praat?
  Slachtoffers kunnen niet spreken want die zijn de rio plata in gegooid. Junta daar had 30 jaar de tijd om al bewijs materiaal te vernietigen. Net zoals de meeste genocides gaan er heel weinig daders de cel in omdat bewijs verzamelen vrijwel onmogelijk is.
  Poch moet niet klagen. Hij heeft een goed leven gehad, vrouw en familie gehad terwijl duizenden in Argentinie niet weten waar hun kinderen of ouders zijn.

 4. Julio Poch heeft behoorlijk zitten pochen met ‘n slok op dat hij de mensen uit ‘t vliegtuig heeft gegooid.
  En men zit er dikwijls naast met die vrij spraken door verkeerde procedures of wat ‘t ook mag zijn.

 5. Tuig heb je uiteraard overal. Alleen kan de proportie verschillen. Op Curaçao heb je bv ook veel Nederlands tuig. Niet perse Shonnie en Anita’s , maar juist hoger kader dat in Nederland kuiser dan de paus is, maar hier de kat in het donker knijpt en alle regels van basisfatsoen aan de laars lapt,

 6. Kleine toevoeging @BS Brian S: Julio Poch is, met excuses van de regering Republica Argentina en regering/OM NL, een onschuldig en vrij man in Nederland. De Koninkrijk’s regering heeft hem een schadevergoeding van tonnen €uri toe doen komen. Ik meen dat ook Transavia hem in stilte een tegemoetkoming heeft uitbetaald.

 7. @Brain Anthony. Je hebt gelijk, dit soort domme mensen zijn overal, maar het percentage op Curaçao ligt helaas hoog. Korte lontjes en alles wordt persoonlijk genomen. Als het een makamba zou zijn. die is dan net zo dom en onopgeleid + retour naar zijn eigen land.

 8. @ Isereenbodem: wij vinden het ook niet leuk wat er af speelde, maar je moet op je woorden letten
  Niet alle Curacaonaars zijn tuig.
  Tuig heb je wereldwijds:
  Ook hier in Nederland. Tis niet goed wat hij deed.
  Iedereen met zo’n gedrag moet verantwoordelijk met de gevolgen.
  Punt. Nu kom je argumenteren over : typisch Curacao en dom.
  Wat had je gezegd als het een geboren en getogen nederlander was.

 9. Jammer dat Julio Poch niet meer vliegt. Die wist wel raad met raddraaiers en liet ze ‘vliegen’. We threw them in the Sea zei hij altijd.

 10. Die brilsmurf was volgens mij door gesnoven. Waarschijnlijk is deze simpele ziel een Pik Paljas vereerder. Hoe dan ook jammer dat ik niet aan boord was zodat ik hem op zijn muil kon timmeren. Op het moment dat je een gevaar vormt in de lucht dan is het over en uit. Stel hij kon in de cockpit komen om het vliegtuig neer te laten. Nee hoor ik schakel je dan uit en wacht dan rustig op je vriendjes van No Limit. Dan gaan we zien wie een soldier is.

  In ieder geval is deze droeftoeter nu zeepjes aan het rapen.

 11. Perfecte Samenvatting van teveel mensen die zich zo gedraren @ Isereenbodem. Zie de vele vechtpartijen waarbij vrouwen door mannen tegen de vlakte worden geslagen. Echte machos. Natuurlijk, en dat is zo typisch, zijn er altijd mensen die boos worden als de waarheid gezegd worden. maar wat wil je als je een MINPRES hebt die al net zo bestia is en tijdesn zijn overwinning in een vechtpartij geraakt en zijn ookkas kapot laat slaan, omdat hij zijn handen niet thuis kon houden. Dat soort figuren als van het vliegtuig stemt op figuren als Pik.

 12. Toen de man naar voren liep en begon te schreeuwen naar alle inzittenden, specifiek Nederlandse passagiers agressief benaderde en hen beschuldigde van het onderdrukken van Curaçaoënaars.

  Deze man is zijn hele leven onderdrukt door makambas en heeft elke dag last van racisme. Eigenlijk is hij een soort vrijheidsstrijder. Misschien kan hij ook Pik Pisas bellen?

 13. @ikbendebodem
  Typisch weer een persoon van Hollandse afkomst die nauwelijks enige intelligentie heeft. Dom en vooringenomen en daarom zijn primaire emoties niet onder controle weet te houden.Helaas zijn er op KKC veel van dit soort figuren.

 14. Typisch weer een persoon van Curacaose afkomst die nauwelijks enig decorum heeft. Dom en onopgeleid en daarom zijn primaire gedrag niet onder controle weet te houden. Helaas loopt het eiland vol met dit soort figuren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties