27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 02:44

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Curacaohuis: oude tijden herleven…

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Naam bij redactie bekend aan het woord.

Het rommelt weer op het Curaçaohuis op een manier die aan de roemruchte tijden van Marvelyne Wiels doen denken. Carlson Manuel, de nieuwe gevolmachtigde minister lijkt, net als Fraudelyne destijds, de deur van het Curaçaohuis wijd open te zetten voor family & friends.

- Advertentie -

Als eerste is zijn broer aan het werk gezet. Dat heeft hij misschien wel gedaan om zich wat meer thuis te voelen in het ruim bemeten pand waar hij achter elke deur een ‘PAR-ista’ vermoedt.

Volgens de signalen zou de gewezen muziekleraar ook al enkele flinke aankopen hebben gedaan, dus SOAB doet er goed aan maandelijks de bonnetjes op te vragen.

En alsof hij de reïncarnatie van Fraudelyne is, haalt de nieuwe gevmin zijn neus op voor de ambtswoning dus het wachten is op een dure verbouwing. Het is uitkijken naar de berichten van Dick Drayer…

Naam bij redactie bekend,
Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Net een stel kleine kinderen!

  Grote chip op de schouder!
  Spatten! Bussen familie en vrienden naar binnen halen.

  Alles gewoon van ouds!
  Muziekleraar! En daar wringt hem de schoen!

  Met alle respect voor het muziekleraarsambt.
  Maar zou een muziekman een persoon in zijn “band” toelaten die geen noten kan lezen of instrument kan bespelen?

  Wat moet een muziekleraar in een RMR indien hij geen wetteksten ken “lezen” of interpreteren, laat staan een debat op niveau aan kan gaan met doorgewinterde en door de wol gewassen mede RMR ministers?

  Op Curaçao denken we volgens mij dat alles moet kunnen, en elke functie bekleed moet kunnen worden.

  Met alle gevolgen van dien. Kijk naar de staat van het eiland, en je kijkt naar de “expertise en kunde van je gezagsdragers.

 2. Het zit in onze genen… Ik geloof dit bericht onmiddellijk zonder ook maar enige vorm van bewijsvoering. Houdt ons op de hoogte.

 3. is er dan geen wet, desnoods een gebrekkige, die verbiedt dat f&f worden aangesteld?

  Eerste “act” van mimisters: F&f aanstellen tegen topschaal salarissen!

  Danki! Nepotisme tiert weer welig!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -